Kyyowana kullanıcısının son içeriği

1. Kyyowana

Soru Redmi Note 10 Pro için en iyi MIUI sürümü hangisidir?

Yeni sürümlerde kasma, donma gibi sorunlar var mı? Sizce en iyi sürüm hangisi? Hem estetik, grafiksel açıdan hem de performans açısından
  2. Kyyowana

Yardım Redmi Note 10 Pro için en iyi MIUI sürümü hangisidir? (Kamera AI, Gece Modu Sorunu)

Cihazım 12.5.6, 12.5.4 veya 12.5.1 sürümündeyken (Hatırlamıyorum) IMEI atıldı. Cihazda IMEI sonrası kamerada AI, Gece Modu sorunu olmaya başladı. Satın aldığım kişi 13.0.14 yükleyince düzeleceğini söyledi. Düzelmedi. Şuan bir siteden 13.0.14 için modem dosyası buldum. Bu işlemi nasıl yapacağım...
  3. Kyyowana

Soru 22.5W şarj adaptörü vs 33W şarj adaptörü

Redmi note 9s telefonu 18w desteklemesine rağmen kendi orijinal şarj adaptörü ile (18-22.5) 33W'lık farklı bir cihazın şarj adaptörüne göre daha yavaş şarj oluyor 33W adaptör nasıl 18W destekleyen bir telefonu daha hızlı şarj edebilir anlamış değilim. 33W adaptör üzerinde 15-27-33 falan diye...
  4. Kyyowana

Yardım Redmi Note 10 Pro modelini kaçak bir şekilde satın aldım ve imei atılması gerekiyor.

Aldığım yer ne zaman istersem 8 ay içerisinde imei atılması gerektiğini söyledi, pek anlamıyorum bu işlerden kendisi atacak ama nasıl atacak ne yapacak bilmiyorum galiba bootloader kilidini açıp root atacak hangi yazılımı kurmalı nasıl root atmalı nasıl imei atacak veya atmalı hiç bilmiyorum...
Üst Alt