kyrnmstf kullanıcısının son içeriği

1. kyrnmstf

Yardım Açılmıyor Şarj Simgesi Geliyor

Cihaz şarja takılıyken bir anda kapandı açılmıyor ve şarj işareti çıkıyor yeniden başlayıp duruyor.Farklı şarj aletleri denedim(sağlam) ancak sorun devam ediyor.Neyden kaynaklı olabilir?
  2. kyrnmstf

Yardım MiFlash Timeout Hatası

rom yğklerken 700.saniyeye gelip timeout hatası alıyorum var mı bir çözümü telefon bu şekilde kaldı?
  3. kyrnmstf

Rom 11T Pro Rom

Endonezya ve Hindistan Mıuı13 sürümlerini indirdim fakat hiçbir şekilde MiFlash üzerinden kuramıyorum zaman aşımı hatasına gidiyor neyden kaynaklı olablir
  4. kyrnmstf

Yardım PUBG 90 FPS?

Dün Xiaomi 11T Pro aldım Pubg'de 90 FPS seçeneği yok neden ve çözümü nedir acaba?
  5. kyrnmstf

Soru Mi 10t Pro Modem

Mi10t Pro EEA Rom yüklediğimde Vowifi çalıştırmak için kullanılan *#*#663368378#*#* kodu girdiğimde hiçbir şey çıkmıyor sadece Eu romda çıkıyor sebebi nedir?
  6. kyrnmstf

MIUI 13 Miui 13 Şebeke Sorunu

Miui 13 yükledim ve şebekem hiçbir şekilde gelmiyor sebebi nedir?
  7. kyrnmstf

MIUI 13 MIUI 13 VoWifi ve VoLTE

Miui 13 EEA Romunu yükledim fakat hiçbir şekilde şebeke gelmiyor ve mbn config menüsüne de erişemiyorum sebep ne olabilir?
  8. kyrnmstf

Soru Wifi Hotspot Etkinleşmiyor.

Normalde Wifi Hotspot seçeneğim aktifti ancak artık wifi paylaşamıyorum devredışı kalmış durumda neyden kaynaklı olabilir
  9. kyrnmstf

Yardım Mi True Wireless Earphone Basic 2s

Bugün Kulaklığın kapağını kapattığım halde hâlâ bağlantılı görünüyor cihaz sorun neyden kaynaklı olabilir
  10. kyrnmstf

Yardım Arka kamera ayna modu

Arka kamerayla ayna modunda nasıl fotoğraf çekebilirim?
  11. kyrnmstf

Yardım Mi 10t Pro Kamera ve Isınma

Selamlar.Dün Mi10t Pro aldim ön kamerada cektigim fotograflar mozaik seklinde piksel piksel bulanik gorunuyor çok can sıkıcı bi durum ayrıca 5 dakikalık bir goruntulu konuşma yaptım telefon çok fazla isindi var mı bu sorunları yaşayan
  12. kyrnmstf

Rom Mi 10t Pro En Iyi Rom

Mi 10t pro aldım.Tavsiye edeceginiz en iyi custom rom hangisi?
  13. kyrnmstf

Note 8 Pro Çin Beta

Çin Beta romu kullanan arkadaşlar memnun musunuz telefondan artı ve eksileri neler?
  14. kyrnmstf

Yardım Note 7 Bootloader

Bootloaderi nasıl kapatabilirim yardımcı olabilecek var mı?
  15. kyrnmstf

Yardım Note 7 Ahize Sesi

Ahizeden çok az ses geliyor neredeyse duyulmuyor bile sebebi ve çözümünü bilen var mı?
Üst Alt