kyesilyurt01 kullanıcısının son içeriği

1. kyesilyurt01

Soru Xiaomi Mi 10T Pro HyperOS yayınlanma tarihi?

Xiaomi Mi 10T Pro HyperOS yayınlanma tarihi ne zaman? M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. kyesilyurt01

Soru MIUIGPT Botu ile Artık Daha Hızlı Cevaplar Alabilirsiniz

Xiaomi Mi 10T Pro model için HyperOS güncellemesi ne zaman yayınlanacak? M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. kyesilyurt01

Soru MIUIGPT Botu ile Artık Daha Hızlı Cevaplar Alabilirsiniz

M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. kyesilyurt01

Yardım Antivirüs programı

Arkadaşlar telefonum yurtdışı imei atılmış. Telefonuma virüs bulaştı durmadan reklamlar geliyor. En iyi antivirüs programı hangisi yardımcı olun lütfen M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. kyesilyurt01

Yardım Bu cihaz rootlu uyarısı

Teşekkür ederim yardımınız için sorunsuz şekilde güncelledim M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. kyesilyurt01

Bu işlemle imei gider mi? Çünkü telefon imeili M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. kyesilyurt01

Hocam böyle telefon M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. kyesilyurt01

Magisk yüklü değil malesef M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. kyesilyurt01

Magisk yüklü değil malesef M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. kyesilyurt01

Arkadaşlar her güncellemeyle yeni yeni uygulamalara giremez oldum lütfen yardım edin. M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. kyesilyurt01

Uygulama Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu

cihazım imei kayıtlı fabrika rom yüklersem imei silinir mi? ayrıca üst sürüme yükseltmek istersem imei silinir mi?
  12. kyesilyurt01

Hocam telefoncuya verdim telefonu o ne yaptıysa bilemiyorum. Dediğim gibi ilk defa android kullanıyorum ne olduğunu da o yüzden bilmiyorum M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. kyesilyurt01

Peki nasıl yapabilirim? M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. kyesilyurt01

Telefon açılırken yukarda çıkan kilit simgesi açık konumda görünüyor ama. Bu bootloader kilidinin kapalı olduğu anlamına mı geliyor? M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. kyesilyurt01

Telefon açılırken yukarda çıkan kilit simgesi açık konumda görünüyor ama. Bu bootloader kilidinin kapalı olduğu anlamına mı geliyor? M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt