kyaeylul26 kullanıcısının son içeriği

1. K

Rom Mi 9t miui 11 güncelleme zip hatası

Şuan kullanabiliyorum telefonu sorun yaratmıyor sadece kasıyor. Dediğiniz gibi beklycem. Eminim gülüp geçicem de sabırsız ve panik atağım ondan olsa gerek hocam. Teşekkür ederim ☺️
  2. K

Acaba neyden kaynaklanıyor bu. Telefonu yeni aldım böyle sorunlar olunca insan soğuyor resmen. Can sıkıcı vallahi
  3. K

reboot en üstteki 1573505444 Malesef çözülmedi ne yaptıysa arkadaş uzak olmadı
  4. K

Olur bakalım sizi bekliyordum
  5. K

tabi kaç gibi uygun olursunuz? 1573479874 tabi kaç gibi ? bu arada çok fazla teşekkür ederim 1573480579 1573480606 Şöyle bilinmeyen aygıt yazıyor orda ünlem var
  6. K

Tamamdır deniycem
  7. K

Yardım Mi 9t güncelleme esnansında twrp silindi

Tamam 1573481029 pc değiştirdim ama bu pcde usb driverler açılöıyor dosya olarak 1573481199 aç diyince açmıyor malesef. Ve dosya çevrimiçi tarzında şeyler çıkıyor
  8. K

İm kaydı yapıldı bi arkadaş kayıt varda bootlader kilidi açılır dedi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.
  9. K

Yaaaa vallahi ağlycam anlamıyorum o kadar anlamıyorum en iyisi böyle devam etmek
  10. K

deniyorum ne yaptıysam bu hatayı alıyorum
  11. K

İlk twrp kurma işlemini yaptım devamlı hata var dedi 1573472811 1573475972 devamlı şu hatayı alıyorum
  12. K

Hangi bölümden yapabilirim adımları paylaşabilir misiniz Ve şu magisk dediğiniz şeyi nasıl yapmalıyım
  13. K

Twrpye girmiyo ki zaten
  14. K

Ben direk güncellemeyi indirdim recoveriden güncellemeye başladı 1 dk sürmeden durdu ve zip hatalı tarzında birşey yazdı silip 1 2 kez denedim sonra twrp üzerinden denym dedim twrpye girmedi malesef onun yerine main menüye girdi. Twrp gitti diye düşündüm yüklemeye çalıştım bi arkadaş yardımıyla...
Üst Alt