Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar Mi 8 SE ye EU Rom kurdum ama kurulum bittikten sonra sürekli fastboot ekranına atıp döngüye girdi şu konuyudaki işlemleri yaptım KONU fakat alttaki hatayı alıyorum çözümü nedir arkadaşlar.
Arkadaşlar merhaba bir süre önce forumda yardım kısmında şöyle bir konu açmıştım TIKLAYIN konu altında arkadaşlarımız yardımcı olmaya çalışmıştı ama tatmin edici bir çözüm bulunamamıştı benim telefonum için durum gittikçe canımı sıkıyordu ve bende bir süre bu konu üzerinde araştırma yaptım bu...
Arkadaşlar merhaba bir süredir gayet memnun bir biçimde kullandığım bir uygulamayı sizlere tanıtmak ve kurulumu hakkında bilgi vermek istedim forumda birçok arkadaşımız bundan haberdar ve kullanıyor olsa da yeni gelen arkadaşlar ve tecrübesiz arkadaşlar için bu konuyu açmak istedim fazla...
Arkadaşlar merhaba daha önce bu sorunum ile alakalı bir konu açmıştım ve sorunun hard reset ile çözülebileceği söylenmişti gerekenleri yaptım ve sorun hala devam ediyor sorunu bir daha anlatıyım cihaz yurt dışında alınmış global Mi 9T cihazı ilk kullanmaya başladığımda çok rahat ve ortanın üstü...
Arkadaşlar merhaba sorunu şöyle anlatıyım cihazım Mi 9T cihazın bootloader kilidi açık ve daha öncesinde twrp ve magisk işlemleri uygulanmıştı MIUI 11.0.5 güncellemesini twrp üzerinden yükledim ve gayet başarılı sonuç aldım daha sonrasında twrp girmeye çalıştığımda kendi stock recovery ekranı...
Arkadaşlar merhaba başlıktanda anlaşılacağı gibi Xiaomi mi 9t global cihazımda android 10 ve MIUI 11.0.4 sürüm yüklü cihazımda bu güncemellerin yaptıktan sonra bekleme halinde çok fazla şarj kaybı yaşamaya başladım gece %75 şarjla bıraktığım telefon %40 seviyelerine düşüyor android 9 ve MIUI 10...
Hocam teşekkürler romu indiriyorum şuan ama bu işlemler IMEI düşmesine sebep olur mu acaba ve bu işlemlerden sonra direkt ota dan MIUI 11 güncellemesi mi yapıcam?
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam işlemi şuan yapamıyorum malum okul yoğunluğu var cumartesi günü gerekli işlemleri yapıp bu konu altında paylaşırsam yardımcı olabilir misini?
Hocam soru şu cihazım IMEI repair işlemi görmüş bana ulaşmadan önce ve malum Twrp ve magisk kurulu olarak elime geçti ben Twrp ve magisk ten kurtulmak istiyorum temiz kurulum yapmak istiyorum nasıl yapabilirim detaylı bir şekilde olursa sevinirim çünkü ilk kez bir mi cihazına bu işlemleri...
Bu işlemi yapılması hakkında forumda konu varsa link paylaşabilir misiniz çünkü detaylı bir anlatıma ihtiyacım var
Hocam daha detaylı anlatırsanız sevinirim örneğin magisk ki nasıl kaldırıcam ve mi flash ile kurulumu nasıl yapıcağım hakkında detaylı bir rehber linki varsa yardımcı olur musunuz ve bu işlemlerin tümü IMEI düşmesine sebep olur mu?
Arkadaşlar merhaba şuan kullandığım telefon IMEI repair görmüş cihaz model Xiaomi Mi 9T ve IMEI repair işlemi için Twrp yüklenmiş yapmak istediğim işlem şu Twrp magisk gibi programların tamamını kaldırıp global MIUI 11 temiz kurulum yapmak ve stock recovery kurmak istiyorum bu işlemleri nasıl...