kvkfurkan kullanıcısının son içeriği

1. kvkfurkan

Rom [Android11-AOSP] Mi9T(davinci) Evolution X 5.2 OFFICIAL

Hocam var mı başka alternatif root olmadan kullanılabileceğim 48 mp kamerayı?
  2. kvkfurkan

Anladım hocam bende magisk yok ben twrp ile kurmayı denedim ondan sıkıntı oldu herhalde
  3. kvkfurkan

Evet hocam yeniden başlattım ama yeni bir uygulama görünmüyor siz yaptığınız işlemleri adım adım anlatabilir misiniz?
  4. kvkfurkan

Hocam kurulumu nasıl yaptınız ben 183 ü indirip flashladığımda herhangi bir uygulama gelmedi arayüze
  5. kvkfurkan

Hocam konudaki desen ve parmak izi kısmını görmemişim bilgileri şifreledi şimdi format data yapıcam bir daha bu durumun yaşanmaması için kurulum sırasında ne yapmam gerekli bilgilendirirseniz sevinirim bu arada netflix için L1 sertifikası mevcut yükliyecek arkadaşlar gönül rahatlığı ile...
  6. kvkfurkan

Hocam bu sürümde ne gibi sıkıntılar ile karşılaştınız birde Netflix için L1 sertifikası var mı?
  7. kvkfurkan

Yardım mit 9T imei repair sonrası bataryanın çabuk tükenmesi (Sorun Çözüldü)

Hocam dosyları benimlede paylaşmanız mümkün mü acaba?
  8. kvkfurkan

Hocam akıllı ağ modu ayarlarını doğru yaptığınıza emin misiniz?
  9. kvkfurkan

Hızlı ve uğraşsız çözüm için yatmadan telefonunuzu uçak moduna almanız yeterlidir. Fakat kalıcı çözüm için konumu inceleyebilirsiniz günceldir hala geçerlidir MiRoom un yeni sürümlerinde de çalışmaktadır konudaki linkler MIUI 11 stabil için sizler dilerseniz MIUI 12 stabil için indirip aynı...
  10. kvkfurkan

Yardım Mi 8 SE Fastboot a Kaldı

Hocam pitblack i yükledim burdan rom u nasıl yükliycem 1601126454 1601126477 Hocam yardımınız için teşekkürler fastboot a düşmedi bu sefer
  11. kvkfurkan

Hocam normal kod ile twrp yüklemeye çalıştığımda hata veriyor acaba forumda farklı twrp modelleri varsa cihazım için link atabilir misiniz
  12. kvkfurkan

Hayır hocam şu konudaki TWRP yi kullanıyordum KONU
  13. kvkfurkan

Hocam TWRP yükleme aracı ile TWRP yükleyebiliyorum zaten ama rom u yükledikten sonra fastboot döngüsüne giriyor çıkmak için kodu yazıyorum hata veriyor
  14. kvkfurkan

Merhaba arkadaşlar Mi 8 SE ye EU Rom kurdum ama kurulum bittikten sonra sürekli fastboot ekranına atıp döngüye girdi şu konuyudaki işlemleri yaptım KONU fakat alttaki hatayı alıyorum çözümü nedir arkadaşlar.
Üst Alt