Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam konudaki desen ve parmak izi kısmını görmemişim bilgileri şifreledi şimdi format data yapıcam bir daha bu durumun yaşanmaması için kurulum sırasında ne yapmam gerekli bilgilendirirseniz sevinirim bu arada netflix için L1 sertifikası mevcut yükliyecek arkadaşlar gönül rahatlığı ile...
Hızlı ve uğraşsız çözüm için yatmadan telefonunuzu uçak moduna almanız yeterlidir. Fakat kalıcı çözüm için konumu inceleyebilirsiniz günceldir hala geçerlidir MiRoom un yeni sürümlerinde de çalışmaktadır konudaki linkler MIUI 11 stabil için sizler dilerseniz MIUI 12 stabil için indirip aynı...
Hocam TWRP yükleme aracı ile TWRP yükleyebiliyorum zaten ama rom u yükledikten sonra fastboot döngüsüne giriyor çıkmak için kodu yazıyorum hata veriyor
Merhaba arkadaşlar Mi 8 SE ye EU Rom kurdum ama kurulum bittikten sonra sürekli fastboot ekranına atıp döngüye girdi şu konuyudaki işlemleri yaptım KONU fakat alttaki hatayı alıyorum çözümü nedir arkadaşlar.