Kuzu52 kullanıcısının son içeriği

1. Kuzu52

Uygulama Wifi güvenliği testi

İyi günler öncelikle. Cihazımda root desteği var evde ki modemimin şifre güvenliği konusunda endişlerim var o yüzden android destekli wifi atak içik bildiğiniz test programları var mı?
  2. Kuzu52

Sohbet Bilgisayar Programcılığı

Bu bölümü okumak istiyorum aslında bu benim 3. üniversitem olacak bu sene az da olsa hazırlanacam çalışacam şuan okuduğum üniden de mezun olmuş olacam neyse bölüm hakkında aranızda okuyan varsa biraz bilgi almak istiyorum. yazılım dili öğrenmesi konusunda etkili mi okul ? Ne tür eğitimler oluyor...
  3. Kuzu52

Sohbet Android sistem uygulamaları kaldırma ve uygulama önerileri

Cihazımı az önce rootladım ( Redmi Note 10 5G) Sistem uygulamalarını kaldıracak bir program önerisi verirmisisniz birde işime yarayabilecek yararlı uygulama tavsiyeleri reklam engelliyici gibi vs. tavsiye alabilirim.
  4. Kuzu52

Yardım TWRP Dosyası

Cihazımı Android 12' ye güncellemiştim Redmi Note 10 5G, buna uygun TWRP dosyası nereden bulabilirim.
  5. Kuzu52

Yardım Redmi Note 10 5G Root Atma

Merhaba iyi günler öncelikle, Cihazım konu başlığında belirttiğim cihaz telefona root atacam ama uygun TWRP bulamadım. Kesinlikle çalıştığını bildiniz dosya varsa brnimle paylaşırmısınız.
  6. Kuzu52

Soru Imei Kaydı

Yurt dışı IMEI atılmış redmi not 10 5g 6/128 cihaz aldım sim 2 de IMEI var o yüzden cihaza hafıza kartı takmıyorum. IMEI atılan cihaz arızalanan bir cihazın IMEI o yüzden IMEI kapanma gibi derdim yok da. Telefonu sıfirlarsam güncellersem vs. IMEI gidecek. Tekrardan atmam gerekecek vs. Neyse...
Üst Alt