Kuzeycagan kullanıcısının son içeriği

1. Kuzeycagan

Yardım Redmi 9t video izlerden takılma yapiyo.

Mrblar telefonum global. IMEI kapandı yeni IMEI işlemi yaptırdım. Ama bütün telefonum formatlanmis bütün bilgilerim sifirlanmisti aldığımda fakat telefonda herhangi bir video Youtube. Instagram Facebook vs izlerken devamlı 1 sn lik takılma yapiyo. Telefonu kapatıp açınca duzelip tekrar aynı şeyi...
  2. Kuzeycagan

Soru Redmi 9t

Mrb redmi 9t telefonum geniş açı kamerasına geçince donuyor ve belli süre sonra kameraya baglanilamadi yazıp kapanıyor. Sadece geniş açı da yapiyo bu hatayı
  3. Kuzeycagan

Soru Redmi 9t

Merhaba redmi 9t telefonumu guncelledikten sonra gün içerisinde açık olmasina rağmen ulaşılamıyor,!!!ben o anda arama yapabiliyorum interneti kullanabiliyorumyani herşey normal açıp kapatınca düzeliyor sonra belli belirsiz zaman sonra aynı şeyi yapıyor. Yardım lütfen
  4. Kuzeycagan

Çözüldü 9t redmi

Mrb arkadaslar 1 hafta önce 9t aldım yurtdışı IMEI islemi yapıldı ama açıkken tel kapalı diyo arayanlara kapatıp açınca duzeliyo yaklaşık 1gun sonra aynı şeyi yapiyo, ben arayabiliyorum interneti kullanıyorum herşey normal gorunuyo ama arayana ulaşılamıyor diyo.
Üst Alt