kuzey.karayel kullanıcısının son içeriği

1. kuzey.karayel

Sohbet Sirkeci doğubank pazar açıkmı?

1 ocakta da kapalı olabilir. En doğrusu doğubank iş mrk yönetimini tfnla arayıp sormak olur M2102K1G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. kuzey.karayel

Sohbet Sirkeci doğubank pazar açıkmı?

Kapalı M2102K1G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. kuzey.karayel

Yardım Note 9 pro APK yüklenmiyor

Bilinmeyen kaynaklara yükleme izni verdiğiniz halde yüklenmiyorsa, muhtemelen Geliştirici seçeneklerinden miui optimizasyonu kapatırsanız yüklenecektir. M2102K1G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. kuzey.karayel

Alış (ALINIK) Black Shark 2 Pro Siyah 12/256 GLOBAL

Arkadaşlar merhaba, Elinde olan veya getirtebilecek arkadaşlar için aşağıdaki telefonu arıyorum. Olmazsa olmazları yazıyorum. Black Shark 2 Pro Global versiyon! Siyah renk 12/256 Sıfır kullanılmamış. Kayıtlı yada kayıtsız farketmez. Tekliflerinizi rica ederim. Teşekkürler.
  5. kuzey.karayel

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

Valla ben yapamadim ustadim birakin wovifi yi volte bile cikmiyor. Ustelik cihaz rootlu, global ve sim karti iphone 8 plus ile aktif ettirmeme ragmen.
  6. kuzey.karayel

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

Arkadaşlar gerçi ben yapamadim, miui romda olmuyor galiba. Cihaz mix2. Bahsetmek istediğim sey ise soz konusu uygulamayi para ile almanıza gerek yok. Play store da ekte ekran resmini paylastigim uygulama ile isinizi gorebilirsiniz. Postu acan arkadasa verdigi degerli bilgiler icinde ayrıca...
  7. kuzey.karayel

Sohbet Modlu Whatsapp'lar hakkında bilgi ricası

Aynen oyle hocam. V.800 kullaniyorum. Dun guncelleme geldi. Son hali. Bir siteye yonlendiriyor ama onda bile supheliyim. Ekte hakkindaki bolumun resmi mevcut Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. kuzey.karayel

Evet lutfen. Memnun olurum.
  9. kuzey.karayel

yapımcı hazar bozkurt. bir iki sene önce kullanmıştım. bir ara güncelleyemedi sponsor bulamadı vs. üzülerek ve istemeden silmek zorunda kalmıştım. demek işi genişletmiş. yapımcı türk oluncada türkçeleştirme sıkıntısıda yoktur sanıyorum. hocam teşekkürler bilgilendirmeniz için. umarım kurulumda...
  10. kuzey.karayel

hangi paket adına sahip hocam. ayrıca dnd, noya mesaj at, sohbet gizleme vs varmı özellikleri tam neler. güncelleme kısmından web sitesi görünür. ordan bakıp yazarmısınız sitesinin adınıda. 1567686889 hocam dnd modu ve noya mesaj at var mı aero da.
  11. kuzey.karayel

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 3 yıldır moldu whatsapp(lar) kullanıyorum. Ancak anlamadığım bazı hususlar var. Bu konuda tecrübeli ve deneyimli arkadaşlardan yardım rica ediyorum. GBWhatsapp, YOWhatsapp, OGWhatsapp, Whatsap Plus, WhatsappAero vb. olmak üzere piyasada envai çeşit modlu whatsapp...
  12. kuzey.karayel

Yardım Mi Mix 2 Kamera Sorunu

Miui Turkiye uygulaması ile kopyalanmıştır. URL :Rom - Mi MIX 2 – Global Kararlı V10.4.2.0.PDEMIXM indirme bağlantıları
  13. kuzey.karayel

Hocam siz eski surumde kalmissiniz. Kendi cihazimin ekran goruntusunu paylasiyorum. Ayrıca sormak istedigim cihazinizda camera2api destekleyen bir kamera programi kullanıyormusunuz suan Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. kuzey.karayel

Mix2 kullanicisiyim hocam. Yardimci olabilirim size. Guncellediginiz rom versiyonu nedir.
  15. kuzey.karayel

Yardım Mi Mix 2 için GCam

Hocam sizdeki apk yi paylasabilirmisin benimle Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt