Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilinmeyen kaynaklara yükleme izni verdiğiniz halde yüklenmiyorsa, muhtemelen Geliştirici seçeneklerinden miui optimizasyonu kapatırsanız yüklenecektir.
M2102K1G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar merhaba,
Elinde olan veya getirtebilecek arkadaşlar için aşağıdaki telefonu arıyorum.
Olmazsa olmazları yazıyorum.
Black Shark 2 Pro
Global versiyon!
Siyah renk
12/256
Sıfır kullanılmamış. Kayıtlı yada kayıtsız farketmez.
Tekliflerinizi rica ederim.
Teşekkürler.
Arkadaşlar gerçi ben yapamadim, miui romda olmuyor galiba. Cihaz mix2. Bahsetmek istediğim sey ise soz konusu uygulamayi para ile almanıza gerek yok. Play store da ekte ekran resmini paylastigim uygulama ile isinizi gorebilirsiniz. Postu acan arkadasa verdigi degerli bilgiler icinde ayrıca...
Aynen oyle hocam. V.800 kullaniyorum. Dun guncelleme geldi. Son hali. Bir siteye yonlendiriyor ama onda bile supheliyim. Ekte hakkindaki bolumun resmi mevcut
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yapımcı hazar bozkurt. bir iki sene önce kullanmıştım. bir ara güncelleyemedi sponsor bulamadı vs. üzülerek ve istemeden silmek zorunda kalmıştım. demek işi genişletmiş. yapımcı türk oluncada türkçeleştirme sıkıntısıda yoktur sanıyorum. hocam teşekkürler bilgilendirmeniz için. umarım kurulumda...
hangi paket adına sahip hocam. ayrıca dnd, noya mesaj at, sohbet gizleme vs varmı özellikleri tam neler. güncelleme kısmından web sitesi görünür. ordan bakıp yazarmısınız sitesinin adınıda.
1567686889
hocam dnd modu ve noya mesaj at var mı aero da.
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 3 yıldır moldu whatsapp(lar) kullanıyorum. Ancak anlamadığım bazı hususlar var. Bu konuda tecrübeli ve deneyimli arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
GBWhatsapp, YOWhatsapp, OGWhatsapp, Whatsap Plus, WhatsappAero vb. olmak üzere piyasada envai çeşit modlu whatsapp...
Hocam siz eski surumde kalmissiniz. Kendi cihazimin ekran goruntusunu paylasiyorum. Ayrıca sormak istedigim cihazinizda camera2api destekleyen bir kamera programi kullanıyormusunuz suan
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi