KutsalSquirtle kullanıcısının son içeriği

1. KutsalSquirtle

Yardım Laptop ekran ışık sızıyor sanki

Laptop ekranının sağ üst köşesinde belirgin bi ışık sızması var sanki siyah ekranda belli oluyor bu durum normal mi cihazı yeni aldım düşmedi sıkışmadı darbe almadı neden böyle oldu ?
  2. KutsalSquirtle

Yardım Rn8p için Dolby atmos

Gençler dotosa geçiş yaptım magisk twrp vs kurulu. Dolby atmos nasıl kurarım
  3. KutsalSquirtle

Soru Gcam öneri

Gençler telefonun romunu değiştirdin. Dotosa geçtim telefona bir kaç şey eklemek istiyorum lakin tedirginim softbrick ederim diye. Şimdi Google gcam önerirmisiniz ayriyeten kasmasın diye flaşlanan bir dosya da varmış onu nerede bulabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. KutsalSquirtle

Soru Rom yardımı

Telefonum note 8 pro yazılım attırmak istiyorum lakin hangisini yüklemem gerekiyor bilmiyorum en iyi rom veya en performanslı bi o kadar da batarya optimizasyonu iyi olan bi rom var mı?
  5. KutsalSquirtle

Yardım Ekran fotoğrafı

Ekran fotoğrafı alınca paylaşınc kalitesi düşüyor neden
  6. KutsalSquirtle

Sohbet Modem önerisi

Gençler 75 mbps hız alıyorum ama ilerde ne olur bilmiyorum fiber gelirmi gelmez mi sizden ricam şuanki modem pert sanırım sadece power ışığı yanıyor reset tuşu çalışmıyor bunun hakkında fikri olan varsa bekliyorum lakin modem al almayı düşünüyorum fiyat/performans modem önerebilir misiniz
  7. KutsalSquirtle

Çözüldü Temalar

Gençlik elimde iki telefon var ikiside redmi note 8 pro benim kullandığımda temalar Üçüncü taraf temalar hatası veriyor 413 diğerinde ise istediğim temayı yükleyebiliyorum sebebi nedir Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. KutsalSquirtle

Sohbet Bildirim paneli

Bu bildirim paneli hangi telefona ait bilen var mı
  9. KutsalSquirtle

Yardım Temalar

Her temada bu hatayı alıyorum 11.0.6 ya geçince böyle oldu çözümü varmı Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. KutsalSquirtle

Yardım Yardıma ihtiyacım var bilen nolur yardım etsin

Note8 pro kullanıyorum twrp yüklemeye çalıştım olmadı ilkten MIUI yükleme aracı hata verdi uzun süre kaldı falan normal komut satırı ile ben denedim flasladı fasboot boot dedğim anda gitti geldi sürekli mi yazısında ama tekrar fastboota girip flasladım dedim olmadı herhalde lakin kapandı kapanış...
  11. KutsalSquirtle

Yardım Redmi Note 8 Pro Açılmıyor

telefona twrp attım en azından attım sanıyorum nedense kendi kendine yeniden başladı 2-3 kere sonra kapandı bildirim ışığı yanıyor. pc ye bağladım görmüyor ne fastboot menuye nede başka biyere giriyor edl modu denilen şeyi yapınca pc algılıyor 5-6 sn sonra gidiyor imei atılmıştı telefona...
  12. KutsalSquirtle

Rom PC suite ile güncelleme

PC suite nedir , güncelleme yapılıyor diye duydum Telefonuma IMEI atıldı lakin eğer burdan güncelleme yaparsam IMEI gider mi Yada twrpden mi yapmam gerekiyor Not: telefonda twrp yok nasıl yaparım yardım eder misiniz
  13. KutsalSquirtle

Rom MIUI güncelleme

Gençler bi sorum olacak bende note 8 pro var lakin yurt dışından getirttim IMEI attırdım bana yardımcı olabilecek bir baba yiğit varmı Güncelleme yapamıyorum IMEI atıldığı için sanırım şimdi el ile yüklemeye çalıştım cihazın içinden seçtim dosyayı güncelleme merkezinden ama hata verdi forumlara...
Üst Alt