Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ustalar mi 9se cihazımınön kamerasında beyaz dengesizliği var arka kameranın beyaz dengesi gyet iyiyken ön kamera kızıl gösteriyor başka cihazlarda beyaz ken benim çektiğim fotoğraflar kızıl gözüküyor sorununda ve çözümünde yardımcı olabilirmisiniz (kamera ayarlarını paylaştım)
1560846212
Ön...
Teşekkürler biraz teknoloji ile aram yoktur iPhone 3 den beri iPhone kullanan birisi olarak Android cihaz da ilk tecrubem ve arkadaşlarımın tavsiye si üzerine almış oldum zaten zor kullanıyorum birde kamera arızalı olursa diye endişelendim :)
Arkadaşlar yeni aldığım mi 9 se de çektiğim fotoğraflardaki fligran herzaman için çift kamera olarak gözüküyor ne yaptıysam bunu triple kamera ya çeviremedim ama nette gördüğüm fotoğraflarda triple kamera olarak gözüküyordu yanlış anlamayın fligran takıntısı değil bu merak ettiğim şey ben 3...
Pardon eksik bilgi yazmışım yarısını eft yapacağım Postu düzenledim bu arada
1558913470
Dışarı çıkıp çıkmamakla alakası yok usta bulunduğum bölgede garantisiz xiaomi satan kişi veya işyeri bulunmamaktadır
Arkadaşlar 4 adet telefon alacağım fakat kapıda ödemeli gönderim yapan güvenilir satıcı arıyorum(yarısını peşin olarak ödeme yapacağım diğer yarısınıda kart tan çekeceğim için kapıda ödeme istiyorum yanlış anlaşılmasın)
2 adet note5 Al
1 adet 9 se
1 adet 8 se