Kurtuluş40 kullanıcısının son içeriği

1. Kurtuluş40

AndroidAuto Android auto'da video izleme %100 çalışıyor

Arkadaşlar kablo ile baglatı yapıp telefonunuzun içindeki videoları veya klipleri kesinlikle izleyebilirsiniz bu yöntemle hareket halinde bile izlenebiliyor Femata Auto ve arabadan kontol için Fermata auto control ikisinde indirebilirsiniz. Denedim lesin çalışıyor. Yanlız cartube YouTube video...
  2. Kurtuluş40

Sohbet Furkan kama (kara sevde)

Selam arkadaşlar Yiğenim Furkan kama yeni klibi yayınlandı Begeninize sunuyorum görüşlerinizi yazın lütfen
  3. Kurtuluş40

Uygulama Android Auto menüde gözükmeme sorun Çözüldü

Android Auto menüde gözükmüyorsa bu uygulama ile görünür hale geliyor. Tabiki şu ara cihazı kablo ile bağlanmama sorunuda yaşanıyor onun çözümü ise Çözüm: Android Auto arabanın ekranında gözükmüyorsa sistemi çalıştırmak için USB’yi bağlayın ve telefonunuzun kamerasını açın. Daha sonra üç...
  4. Kurtuluş40

Soru A2 lite son güncelleme

Arkadaşlar bilindiği üzere talihsizce A2 lite android 10 güncellemesi sürülüp geri çekildi ve 3 kere oldu benim sorum Son sürülen versiyonda bir sıkıntı varmı? artıları ve eksileri ile deneyimlerinizi paylaşırmısınız. Ben güncelleme yapmadım yapmakta kararsızım aydınlatırsanız sevinirim.
  5. Kurtuluş40

Yardım A2 Lite Facebook'tan indirilen dosyayı bulamama

Facebook'a pdf yüklenmiyor diye biliyorum link olarak paylaşılır oda Chrome ile açarsanız sorun olmaz
  6. Kurtuluş40

Yardım Dokunmatik kalibrasyon ayari

Bende 8. Sırada
  7. Kurtuluş40

Yardım Mi A2 Lite ses kayıt sorunu.

Apk paylaşımı ile nasıl halletiniz programı yazarmısınız hangisi?
  8. Kurtuluş40

Yardım Sist arayüzü durdu hk.

Ayarlar uygulamalar sistem uygulamaları diyin sis arayüz bulun depolama alanı seçin verileri temizle deyin düzeliyor
  9. Kurtuluş40

Diğer Guvenlik Güncellemesi Gelmeden Önce

Güncelleme geldi şimdi
  10. Kurtuluş40

Yardım Tarihin yanında hava durumu kayboldu

Valla bu sabah bendede kayboldu degiştirdim geldi elrana wdget ekleyip deneyin
  11. Kurtuluş40

Yardım Tarihin yanında hava durumu kayboldu

Arkadaşlar google uygulamsına girin santigrat olarak degiştirin ayarlarından ekrana geliyor tekrar
  12. Kurtuluş40

Yardım Konuşma ses kayıt programı

Arkadaşlar ses kayıt programı kullamıyorum fakat Oreo geçince karşıdan gelen numarayı kullanmadan kaydetmeye başladı. Kullanışlı ve reklamsız bir ses kayıt programı önerisinde bulunmanızı istiyorum. Teşekkürler
  13. Kurtuluş40

Soru Ses tuşları fonksiyonu

Ev s60 bir zamanlar
  14. Kurtuluş40

Soru Ses tuşları fonksiyonu

Arkadaşlar ses tuşları fonksiyonu medya olarak işlem görüyor telefon zil sesi yükseltme düşürme olarak nasıl ayarlanır
  15. Kurtuluş40

Çözüldü usb görmüyor

Port degiştir yada cihazları yeniden başlatıp denedinizmi?
Üst Alt