kurtt kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Rom ile SElinux uyumsuzluğu

Telefonum rootlu bir program indirdim root gerektiren izin verdim ama SElinux hatası veriyor? Fotoğrafını sizlerle paylaşıyorum.
  2. K

Rom En güvenli ve en güncel rom

Cihazım rootlu olduğu için güncellemeleri direk yükleyemiyorum En güvenli nerden bulabilirim nasıl yüklerim daha önce yaptım ama unuttum. Şimdiden teşekkür ederim hayırlı ramazanlar hocam.
  3. K

Çözüldü Sarj pil problemi

Telefonumu gece sarja koyuyorum kalkınca çıkardıktan sonra ya aşırı ısınıp kapanmış oluyor ya da direk kalktığımda kapalı oluyor. Bugün kapandıktan sonra %100 den %30 a düşmüştü ve aşırı ısınmıştı. Sebebi ne olabilir yardım edebilir misiniz? NOT:Cihazın kendi sarj aletini kullanmıyorum ama...
  4. K

Rom Yeni güncelleme geldi.

Yeni güncellemeyi rootlu cihazına nasıl yüklerim? Aşağıda dosya olarak attım.
  5. K

Yardım Yanlışlıkla sildiğim mesajları geri getirme

Viber uygulaması üzerinden konuştuğum kişiyle olan mesajları yanlışlıkla sildim nasıl kurtarabilirim. Yedekleme falan yapmamış. İyi geceler.
  6. K

Yardım Sarjım çabucak tükeniyor!

Normalde baya dayanıyordu şimdi farkettim %100 sarjda 4 saat içinde %40 a düştü sadece müzik dinledim normalde daha uzun gidiyordu. Hızlı sarj ile sarj ediyorum. Sarjda %100 olunca kilit ekranında 15 saat kaldı falan diyo o neyle alakalı.
  7. K

Soru Gizli numaralar

Bu root ile gizliden arayanları bulabilir miyiz?
  8. K

Çözüldü Bootloder kilidi kapalı görünüyor?

Bootloder kilidi kapalı görünüyor? Fakat açmak için uğraştığım da kilit açık diyor yardım eder misiniz?
  9. K

Mod Hidden settings nedir?

Magisk den hidden settings indirdim kurdum fakat herhangi bi değişme görmedim nasıl kullanabilirim?
  10. K

Çözüldü Kamera yazılımı oluyor mu

Bi kaç gün önce birinden rootlu cihazın kamerasını uygun yazlımla daha iyi veya kötü yapabilme gb birşey olduğundan bahsetmişti. Bu gerçekten mümkün mü?
  11. K

Mi9t kullanıyorum cihazım rootlu

Telefonda oyunlarda para hilesi vs. yapma işlemi falan nasıl yaparım. Paralı uygulamaları nasıl indiririm link falan varsa atabilir misiniz teşekkürler.
  12. K

Soru Rootlu telefonla neler yapılabilir?

Özellikle telefon hızı arttırma Vs. Root var napabilrim bilmiyorum?
  13. K

Çözüldü Mi9t cihazım bootlogoda kaldı

mi9t cihasıma twerp yüklerken açılış ekranı mi yazısında kaldı...
  14. K

Yardım Uygulamalar ters çıkıyor

Döndürme kapalı ve uygulamadan çıkarken normal düz şekilde yapıyorum ama burda ters görünüyor. Önceden normaldi birden oldu.?
  15. K

Yardım Şebeke arada bir gidiyor

Son 1 haftada 2 kere oldu durduk yere şebeke gidiyor uçak modu aç kapat yaptıktan sonra geliyor sebebi nedir?
Üst Alt