Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazım rootlu olduğu için güncellemeleri direk yükleyemiyorum En güvenli nerden bulabilirim nasıl yüklerim daha önce yaptım ama unuttum. Şimdiden teşekkür ederim hayırlı ramazanlar hocam.
Telefonumu gece sarja koyuyorum kalkınca çıkardıktan sonra ya aşırı ısınıp kapanmış oluyor ya da direk kalktığımda kapalı oluyor. Bugün kapandıktan sonra %100 den %30 a düşmüştü ve aşırı ısınmıştı. Sebebi ne olabilir yardım edebilir misiniz?
NOT:Cihazın kendi sarj aletini kullanmıyorum ama...
Normalde baya dayanıyordu şimdi farkettim %100 sarjda 4 saat içinde %40 a düştü sadece müzik dinledim normalde daha uzun gidiyordu. Hızlı sarj ile sarj ediyorum. Sarjda %100 olunca kilit ekranında 15 saat kaldı falan diyo o neyle alakalı.
Bi kaç gün önce birinden rootlu cihazın kamerasını uygun yazlımla daha iyi veya kötü yapabilme gb birşey olduğundan bahsetmişti. Bu gerçekten mümkün mü?
Telefonda oyunlarda para hilesi vs. yapma işlemi falan nasıl yaparım. Paralı uygulamaları nasıl indiririm link falan varsa atabilir misiniz teşekkürler.