kurtkuzu kullanıcısının son içeriği

1. kurtkuzu

Soru Şarj aleti Orijinallik

Geçmiş olsun çoğunlukla yurtdışı olanlarda orijinal vermiyolar tavsiyem aldığın yerle konuş şayet olmuyorsa orijinal şarj aleti almaya bak
  2. kurtkuzu

Soru Şarj aleti Orijinallik

Üzerindeki barkod okut barkod okutunca hemen algılıyor ve numaralar çıkıyor o zaman orijinal olduğu anlaşılıyor aksi halde hiç bir şekilde barkod okumuyor
  3. kurtkuzu

Yardım Redmi 6 twrp ve magisk kurulum

Hayırlı akşamlar videoyu izledim her şey çok güzel ama bootloader kilidini açtıktan sonra b.sayar cihazı görüyor ama dosya transfer olarak görmüyor ( telefon içeriğini ) göremiyorum o yüzden bir şey yapamadım başka bildiğin yöntem varmıdır
  4. kurtkuzu

Recovery Redmi 6 Twrp 3.3.1-0602 Tek Tuş Yükleme Aracı

By.TRabZonLu™ manuel olarak dosya içerisinde olan twrp mi flash yapıcaz birde başka forumlarda okudum root sonrası kamera vs çalışmama durumları olabiliyormuş doğrumudur
  5. kurtkuzu

bakalım kısmet umarım olur tekrar teşekkürler
  6. kurtkuzu

teşekkürler çok yardımcı oldun umarım başarılı olur
  7. kurtkuzu

özelden yazmaktansa umarım konuya cevap verir daha yardımcı olmuş olur
  8. kurtkuzu

Öncelikle teşekkürler hepsine baktım ama 1 veya 2 kişi yapabilmiş o yüzden yapan arkadaşlar varsa daha sağlıklı olur diye konu açtım
  9. kurtkuzu

Selam herkese Redmi 6 twrp ve magisk kurulum için yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır daha önceden konu açılmış ama faydalı olunamamış o yüzden tekrar sormak durumunda kaldım teşekkürler
  10. kurtkuzu

Recovery Redmi 6 Twrp 3.3.1-0602 Tek Tuş Yükleme Aracı

aradan epeyce zaman geçmiş bu yöntemi deniyorum ama olmuyor telefon yeniden başlayınca twrp kurulmuyor başka yöntem varmıdır By.TRabZonLu™
  11. kurtkuzu

Sohbet Herkese çok teşekkürler

Kullanamadim ki :(
  12. kurtkuzu

iPhone mu xiaomi varken :) Epey zaman sonra iphone kavuştum jailbreak yaptım 3.gün olmadan elveda dahada olmaz zaten neyse kısmette xiaomi macerası devamı varmış :)
  13. kurtkuzu

Resmen içerden çöküş oldu :(
  14. kurtkuzu

Tekrar yine yeniden ben :) Siteyi çok özlemişim dayanadım geri geldim :) ios serüveni şimdilik kısa sürdü eşim cihazıma el koydu Pivok duası kabul oldu :) mustafaozkan1414 kaza bela olmadan cihaz göz göre elimden gitti :) şimdi sizlerden ricam bana Redmi 6 için root custom rom yardımında...
  15. kurtkuzu

Arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar forumda geçirdiğim süre içerisinde herkese ilgi alaka ve dostane yaklaşımından dolayı teşekkür ederim bundan böyle forumda muhtemelen epeyce uzak kalıcam nedeni ise xiaomi rüyası bugün iphone se 2020 alarak son bulmuş oldu benden herkese hakkım helal olsun...
Üst Alt