Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam herkese Redmi 6 twrp ve magisk kurulum için yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır daha önceden konu açılmış ama faydalı olunamamış o yüzden tekrar sormak durumunda kaldım teşekkürler
Arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar forumda geçirdiğim süre içerisinde herkese ilgi alaka ve dostane yaklaşımından dolayı teşekkür ederim bundan böyle forumda muhtemelen epeyce uzak kalıcam nedeni ise xiaomi rüyası bugün iphone se 2020 alarak son bulmuş oldu benden herkese hakkım helal olsun...
Fastboot ile 12,5-1 sürümünü kurdum root yok cihazda kendi kendine telefon tuş çevirme sesi geldi ama kontrol ettiğimde herhangi bir hareketlilik yoktu içim rahat etmedi bu seferde greeshan custom rom kurdum gene aynı sıkıntı oldu daha önce böyle şeyler olmamıştı aynı durumu yaşayan arkadaşlar...
https://forum.miuiturkiye.net/ozel-mesajlar/greeshan.70728/#convMessage-340643
note8prosahibi arkasima özelden sıkılmadan yardımcı olduğu için ayrıca teşekkür ederim
Herkese hayırlı akşamlar konu başlığında belirtmiş olduğum arama kaydında aynı kişiden çok olan kişileri örnek olarak babam günde 2-3 kez görüştüm ve kayıt olarak hepsini tutuyor bunları silmeye kalktğımda hepsini silmiş oluyor tek kayıt olarak ( görüntü ) tutabilirmiyiz
Herkese hayirli aksamlar olsun kendi tarayicisi olsun chrome vs diger tarayicilarda farketmeksizin ve bazi uygulamalarda wifi baglantisi oldugu halde ya hic baglanmiyor yada gec baglaniyor ama hucresel veri acinca sıkıntı olmadan baglaniyor reklam engelleyici kullanmiyorum onceden stock rom...
Herkese günaydın arkadaşlar miui 12 güncellemesi sonrası şarjda iken her yüzde artmasında kilit ekranının açılıp kapanması ve ekranda hızlı şarj ibaresi sorunu yaşayan var mı teşekkürler
Not : Kendi kablosu ama normal başlık ile denedim o şekilde sıkıntı olmadı
Not 2 : Kablo ve şarj aleti orjinal