kurtkuzu kullanıcısının son içeriği

1. kurtkuzu

Yardım Redmi 6 twrp ve magisk kurulum

Selam herkese Redmi 6 twrp ve magisk kurulum için yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır daha önceden konu açılmış ama faydalı olunamamış o yüzden tekrar sormak durumunda kaldım teşekkürler
  2. kurtkuzu

Sohbet Herkese çok teşekkürler

Arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar forumda geçirdiğim süre içerisinde herkese ilgi alaka ve dostane yaklaşımından dolayı teşekkür ederim bundan böyle forumda muhtemelen epeyce uzak kalıcam nedeni ise xiaomi rüyası bugün iphone se 2020 alarak son bulmuş oldu benden herkese hakkım helal olsun...
  3. kurtkuzu

Soru Redmi Note 8 Pro Orijinal şarj aleti

Herkese hayırlı hafta sonları konu başlığında belirttiğim Redmi Note 8 Pro ( orijinal ) adaptör ve kablo nereden temin edebilirim teşekkürler
  4. kurtkuzu

Soru Miui 12,5 sonrası

Fastboot ile 12,5-1 sürümünü kurdum root yok cihazda kendi kendine telefon tuş çevirme sesi geldi ama kontrol ettiğimde herhangi bir hareketlilik yoktu içim rahat etmedi bu seferde greeshan custom rom kurdum gene aynı sıkıntı oldu daha önce böyle şeyler olmamıştı aynı durumu yaşayan arkadaşlar...
  5. kurtkuzu

Sohbet Yardımlaşma

https://forum.miuiturkiye.net/ozel-mesajlar/greeshan.70728/#convMessage-340643 note8prosahibi arkasima özelden sıkılmadan yardımcı olduğu için ayrıca teşekkür ederim
  6. kurtkuzu

Yardım Telefon-Arama Kaydı

Herkese hayırlı akşamlar konu başlığında belirtmiş olduğum arama kaydında aynı kişiden çok olan kişileri örnek olarak babam günde 2-3 kez görüştüm ve kayıt olarak hepsini tutuyor bunları silmeye kalktğımda hepsini silmiş oluyor tek kayıt olarak ( görüntü ) tutabilirmiyiz
  7. kurtkuzu

Yardım Şeffaf yapilabilir mi

Herkese selam kisa video paylastim bu sekilde alt ve üst veya sadece alt panel seffaf yapılabiliyor mu
  8. kurtkuzu

Yardım Wifi baglanti problemi

Herkese hayirli aksamlar olsun kendi tarayicisi olsun chrome vs diger tarayicilarda farketmeksizin ve bazi uygulamalarda wifi baglantisi oldugu halde ya hic baglanmiyor yada gec baglaniyor ama hucresel veri acinca sıkıntı olmadan baglaniyor reklam engelleyici kullanmiyorum onceden stock rom...
  9. kurtkuzu

Yardım Miui 12 hızlı şarj

Herkese günaydın arkadaşlar miui 12 güncellemesi sonrası şarjda iken her yüzde artmasında kilit ekranının açılıp kapanması ve ekranda hızlı şarj ibaresi sorunu yaşayan var mı teşekkürler Not : Kendi kablosu ama normal başlık ile denedim o şekilde sıkıntı olmadı Not 2 : Kablo ve şarj aleti orjinal
  10. kurtkuzu

Soru Redmi Note 7 EU Rom tavsiye

Herkese günaydın ve hayırlı hafta sonları redmi note 7 için stabil ve root yapılabilen eu rom tavsiye edebilirmisiniz teşekkürler
  11. kurtkuzu

Soru Sistem güncelleme hakkında

Herkese hayirli cumalar olsun sistem güncellemelerini tamamen nasil kapatabiliriz gerekli ayarlari yaptim ama gene uyari geliyor Not: miui 10 root'lu
  12. kurtkuzu

Çözüldü Redmi note 7 3 gb ram

Herkese iyi forumlar redmi note 7 3gb olan versiyon sıkıntı yaratır mı en az 2 sene kullanicam cihazı tesekkurler
Üst Alt