kurt2016 kullanıcısının son içeriği

1. kurt2016

Rom Xiaomi.eu Redmi Note 9 Pro | MIUI 14.0.3.0 SJZMIXM

süper wıdgetler varmı bılgısı olan var mı
  2. kurt2016

Yardım rom yuklerken telefonum brıcket oldu

mrb arkadaşlar custom rom yuklerken reboot dedım cıhaz kapandı sesı soluğu kesıldı bılgısayara bagladıgımda pc göruyor mı flaşh da göruyor ama ryukleme yappmıyor sanıırım brıcked dedıklerı olay oldu fıkrı yada yardımcı olabılecek var mı xaomı pro tool ındırdım oda kullanıcı adı sıfre ıstıyor...
  3. kurt2016

Rom Redmi Note 9 Pro(Joyeuse) Mıuı 12.5.3 Kararlı Eu Rom Çıktı

MIUI 13 beta linki var mı arkadaslar çin rom da olur
  4. kurt2016

Yardım Çok ciddi bir sorunum var lutfen yardım

Arkadaşlar dediklerinizi yaptım ama yine olmadı writing system diyor hata bu nedemek
  5. kurt2016

Yardım Çok ciddi bir sorunum var lutfen yardım

Mrb arkadaşlar cıhazım redmı note 8 pro bootloader kılıtı acık fastbootdan androıd 10 rom yuklemek ıstedım cıhaz acılmadı fastboot da kalıyor tekrar mıuı 12 en guncel fastboot rom ındırdım resımdekı gıbı bır hata alıyorum bır turlu fast boot rom kuramıyorum hep aynı hatayı verıyor Twrp...
  6. kurt2016

Rom Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) MIUI 12.5 Enhanced Edition Türkiye Kararlı V12.5.2.0.RJZTRXM İndirme Bağlantıları

hocam fastboot ındırdım ama boyutu cok kucuk ıcında ımage klasoru felan yok recoverye benzıyor flash tool gormuyor fastboot olduhuna emınmısın bır yanlışlık olabılırmı ?
  7. kurt2016

MIUI 12.5 Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.4.0.RJZEUXM İndirme Bağlantıları

mrb arkladaşlar benım cıhaz otaları yukleyemıyor recovery de faıled dıyor ama fastbootları yukluyor bana fastboot lınkı bulabılırmısnız rıca etsem
  8. kurt2016

MIUI 12.5 Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) - EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.3.0.RJZEUXM İndirme Bağlantıları

bende suan global 12 var kılıdı actıom twrp kurdum bu romu dırek uzerıne kursam sorun olur mu
  9. kurt2016

Recovery Redmi Note 9 Pro TWRP 3.4.0-14 Tek Tuş Yükleme Aracı

secyukle.com sıtesıne ulaşılmıyor başka bır yere uploa edernısnız lutfen
  10. kurt2016

MIUI 12.5 Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) - Türkiye Kararlı V12.5.1.0.RJZTRXM İndirme Bağlantıları

arkadaslar mrb bır sey soracagım ben şuan global yazılımdayım buna gecmek ıcın ne yapmam lazım fast boot romu ındırsem yukler mı
Üst Alt