kursunlu54 kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım mi 5 s root yapmak nasıl olacak.?

olsun ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim. iyi günler.
  2. K

onunla görüştüm ona göndermeyi düşünüyorum. çözülemedi teşekkürler.
  3. K

evet denedim ama yine olmadı açılmıyor bir türlü.hep mi ekranında kalıyor.
  4. K

evet rom yüklüyorum success diyor ama açılmıyor. gemini_global_images_V8.2.2.0.NAAMIEB_20170407.0000.00_7.0_global_95e92d22eb bu rom u yükledim gemini_images_7.7.20_20170720.0000.00_7.0_cn_4223d5da4f bunu da denedim. ama olmadı. TWRP ile bağlanabiliyorum aslında. başka ne yapabilirim...
  5. K

benim sorunum telefon mi ekranında kalıyor 20sn sonra tekrar kapanıp aynı ekranda kalıyor. miflash ile flash attım fakat yine açılmadı TWRP denedim ama yine olmadı. telefon şu anda unlock twrp den girip telefona ulaşabiliyorum. ama rom atamıyorum. yardımcı olabilir misiniz?
  6. K

şu anda bende sizi takip ediyorum buradan detayları yazabilir misiniz?
  7. K

Yardım Xiaomi mi5 sarj sorunu

direk kabloyu değiştirip dene benim gibi fabrika ayarlarına felan döneyim deme :)) gitti fotoğraflar :(
  8. K

peki üstatlar telefonu yedeklemiştim. şimdi geri yükledim bütün kişiler uygulamalar geldi ama whatsapp ta kişi isimleri yazmıyor bunun sebebi ne olabilir
  9. K

cantara hocamın da dediği gibi olay sadece kablodaymış. general mobile a ait bir kablo buldum ve denedim. şu anda 2 saat sürmeden şarj fullendi. teşekkürler. ama neden böyle oldu hiç anlamadım. ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.
  10. K

bu işlere hiç bulaşmadım nasıl yapabilirim adım adım hangi sayfayı önerirsiniz. lakin şarjım kullanmaya başlayınca çok çabuk bitiyor zaman kaybetmemem lazım:)
  11. K

çok şükür telefon açıldı şarj olmaya başladı ama bu saate kadar %29 dolmuş daha önceden 1 saatte full şarj olurken şimdi ise sabaha kadar %29 dolmuş. az kullanmaya başlasam hemen düşüyor şarjı. geçen hafta haftalık güncelleme geldi ondan sonra bu şekilde oldu diye düşünüyorum. şu anda yedekleri...
  12. K

denedim ama olmadı şimdi power tuşuna kısa kısa 5-10 defa bastım bu seferde şarjı tekrar taktıktan sonra ekrana pil işareti geliyor boş şekliyle ama arada o da kapanıyor. bakalım sabah akadar dolacak mı hiç :(
  13. K

galiba olmuyor çünkü telefon açılmıyor sadece power tuşuna basınca kırmızı ışık yanıp sönüyor arada da yanıp sönüyor :(
  14. K

tekrar şarja taktım ve önce ışık kırmızı yanıp söndü şimdi ara ara yanıp sönüyor. bekliyorum hala :)
  15. K

merhaba telefonum şu anda sıfır şarj var bu şekilde 15dk bekleyip tekrar şarja takacağım. hemen deneyeip haber vereceğim. teşekkürler.
Üst Alt