Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler eu rom hyperos 3.0 kurduğum günden beri whatsappta kişileri otomatik olarak siliyor. Ayarlara girip yenilediğim zaman geri geliyor. 15 20 dk sonra tekrar aynı durumu yaşıyorum. Sürekli bi döngü içine girdi. Bu durum sadece bende var sanırım. Bi önerisi olan var mı?
Beyler eu rom hyperos 3 e geçtim fakat wp de şöyle bi sorun var. Wp kişileri otomatik olarak siliniyor. Kişileri yenile dediğim zaman sorun düzeliyor. Bi gün sonra yine aynı şekilde siliniyor. Klasik bi döngü içine girdim. Wp de mi sorun yoksa romda mı bilmiyorum ama şu an için gözüme çarpan ilk...
Arkadaşlar merhabalar. Note 12 pro 4g sweet_k6a modelini 2 ay önce almıştım. 1 ay sonra birinci sim ikinci ay sonunda da ikinci sim kullanıma kapandı. Normalde kullanım süresi 4 er ay değil miydi? Neden böyle bi durum oldu bende? Yardımcı olabilecek var mı acaba? Birde bu telefonların kayıt...