Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar,
Mi 6 telefonumu Miui 11'e güncellediğimden beri Google Camera'nın bir çok özelliğini kullanamaz oldum.
Astrophotograpy Modun da Gcam çöküyor. Night Sight'a çok silik çekiyor. Telephoto kamerasına geçiş yapamıyorum.
Bütün bunlardan dolayı Miui 10'a dönmek istedim bu seferde...
Merhaba sevgili miui kullanan dostlarım. Sizlere keşfettiğim bir sorundan bahsedeceğim.
Kullanıdığım mi6 cihazımda bildirim seslerin normalden az geldiğini farkettim.
Bu durum da ayarlar sekmesinde ki bildirim tonlarını denerken ses seviyesi yüksek, ama herhangi bir uygulamadan bildirim gelince...
Merhabalar. Tabiki de Gcam daha mantıklı bunun ile alakalı çok paylaşımlar oluyor. Foruma göz atabilirsiniz.
Google Camera artıları
- Düşük ışıkta fotoğraf çekebilme
- Normal camera uygulamasına göre daha keskin görüntü kalitesi (Google camera apk'larına göre değişir. cihazına uygun olanı...
Sorununuzu kesin bir şekilde aktarmamışsınız. Çok fazla bir nedeni olabilir. Mesela DCIM içindeki ".thumbnails" da bulunan dosyaları aktarıyorsanız, düşük boyutlu önizlemeleri alıyor olabilirsiniz. Aktardığınız fotoğrafların piksel boyutunu öğrenebilir miyim? (Örneğin : 1920x1080) ya da...
Ayarlar kısmında Acil SOS diye bulunan uygulamayı etkinleştirmişsiniz. Telefonun power tuşuna 5 kere ard arda bastığınız da böyle bir bildirim gelip belirlediğiniz kişilere sizin ile alakalı konum bilgileri gönderip yardımınıza ihtiyacınızın olduğunu bildiriyor.