kursat kullanıcısının son içeriği

1. kursat

Çözüldü Mi Notebook Air

Air kullanıp pro siparişi verip bekleyen bir kişi olarak yardımcı olayım. 13.3 i5 6200u olanı hala kullanıyorum ve ekran yaklaşık 6 ay önce gitti o günden beri monitör ile kullanıyorum mi3 mi4 mi5 kullanmış birisi olarak bende severim mi yi.ama laptop üzdü. Ve ilk pc leri olduğu için çok...
  2. kursat

Alış Yurt Dışı Simkart

Chatsim al jersey numarası ile gelir +44 ile başlar.yıllık 100 lira
  3. kursat

Soru Mi5 ve Mi5s Öneri

Mi5 i ilk çıktığında aldım şimdiye kadar lineage os dahil olmak üzere tüm miui romlarını denedim. Öncesinde mi3 mi4 kullandım. Türk Telekom kullandım ve tertemiz bir şebeke var özellikle xiaomi.eu romları inanılmaz birşey. Vodafone kullanmayın kesinlikle. Mesaj gelmeme şu bu ayarlardan...
  4. kursat

Yardım Xiaomi Bletooth Spor Kulaklık Alanlara Alacaklara Kullanma

Ürünü aldım bağlandım müziği bi açtım. Ses 1 liralık kulaklık gibi çıkıyordu. Sanki bass yok. Baktım olacak gibi değil ekolayzer ayarlarına girdim miui telefonda nerde bilmiyorum ama spotify ayarlarının içindeki yerden ulaştım oradan fx artırıcıyı secip bass ayarını sona getirdim ses bir anda...
  5. kursat

Haber XİAOMİ Ayakkabı...

Güncelleme sonrası ayak kokutmaya başladı haberleri duyarız artık
  6. kursat

Yardım Online işlemler parmak izi

telegram sorunsuz calışıyor parmak iziyle acmayı google play ödemelerimi de yapabiliyorum uygulama kaynaklı sorundur kesinlikle. lazye hocamın dediği gibi önemseme ilerde akıl ederler
  7. kursat

Yardım Xioami Mi5 4.5g sorunu

TURKCELL üzerinden 4G+ ı gördüm ve hız 150 200 cıktı TT'da sürekli olarak 4G yazmakta ve hız 16-130 arasında değişmekte
  8. kursat

Satış iPhone 7 Gold 32 GB 850$

Hocam konuda fiyat belirttim kur farkına bağlı olarak ortalama 2550 TL
  9. kursat

Hocam gerekli düzeltme yapıldı renk gb 6s ve 6 ile karıştırılmış tarafıma yanlış bilgi aktarılmış.. Satış günceldir.
  10. kursat

Geliştirici / Kararlı

Galeri sorunu var stabil de varmı yok mu bilmiyorum. Tek sorun bu, çok can sıkıcı sorun açıkçası.
  11. kursat

Aktif olarak bu forumu kullandığım için konuyu buraya açmak istedim. Bugün itibariyle yurtdışından iphone 7 gold 32gb versiyonu 850 dolar veyahut güncel kur üzerinden TL olarak temin ederim. Diğer versiyonlar şimdi bulunmamaktadır. Ödeme sonrasında ürün alımı gönderimi yapılacaktır. Ödeme...
  12. kursat

Merhaba miui ailesi

hocam mi5 üst segment redmi orta segment kesinlikle mi serisi yada mi note serisini tercih edin derim.mi3 mi4 mi5 hepsini kullandım tek modellerde malzeme kalitesi kötü çiflerde iyi. şimdi mi5 e gelecek olursak arka cam kapağını kırmayın çok nazik benimki kırıldı :( bide telefonu bükülecek kadar...
  13. kursat

Soru İmei ve Yurtdışında Unutulan Telefon.

Hocam ilk iki karakter olayını acayım memur pc de oturdu senin imeiyi okuttu 35535512345679 mesela imei bu sonra aynı imeiyi aynı cıhaza tekrar eklediğinizde farklı telefon için çaktığınızda bu sefer adam yine kontrol ederken pc de 35535512 yazdığında aynı imei daha önce aratılmış vaziyette...
  14. kursat

Merhaba miui ailesi

Hocam Kargo ile gelmesi şans banggood olmaz da aliexpress üzerinden iki parca halinde gelebiliyor. En iyisi siz getirmiş olandan alın kafanız rahat olsun derim. Ben öyle aldım kafam rahat
  15. kursat

Rom MIUI 8 Global Beta Rom 6.9.22 Beta Güncellemesi

Miui Zil sesi çok sempatik olmuş beğendim. Mi Kapsül için kulaklık ayarı gelmiş sonunda şu an muazzam ses kalitesi var. Ses de artış var telefonu aldığımdan bu yana iki katına cıktı resmen ses Galerideki o aynı şeyi milyon kere gösteren zımbırtı hala duruyor sinir bozucu varmı bir yolu...
Üst Alt