Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar,
Kıymetli kardeşlerim Geçen ay Note 8 pro cihazımı kardeşime verdim. Kendime Mi 10 t pro yurtiçi 8/256 cihaz aldım. Global romda şarj yediğini gördükten sonra malum Endonezya rom atarak hem şarj hemde MIUI uygulamalarını geri getirdim. Global rom neden ise aynı stabil...
Konu kapanmadan önceki son mesaj ana ve kilşt ekranında koyu renk astro space duvar kağıtları kullanırsanız bu sorun hepinizde ortaya çıkar fastboot rom sonrası çözüldü dememin sebebi açık tema olduğu içindi bir güncellemeyle düzeleceğini tahmin ediyorum kalın sağlıcakla
Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizi selamlarım endonezya rom kullanıyordum android 10
dün gece otadan gelen miui 12 güncellemesini yaptıktan sonra arama ekranında üst kısımda resimdeki örnektir çizgiler görünüp kayboluyor bunun sorunu ota güncellemesi ise tekrar indirip güncellemem yada...
Kardeşim ayarlardan dolayı akıcı değil şimdilik yeni bir ayar dosyası gelene kadar bu şekilde kullanmalıyız. Akıcı olmaması fotoğraf kalitesini bozmuyor ancak biraz sinirleri bozuyor. Şu an herkestrji sorun akıcı olmaması onun içinde config dosyalarını bekliyoruz.
Hayır kardeşim root Twrp hiçbirşeye gerek yok apk dosyasını indir izin ver kur normal uygulama yüklüyormuş gibi, garantiyi etkilemez düşünmene gerek yok
Android 10 Gelmesiyle birlikte Gcam 6.1 de hatalar görülmeye başlandığı
için bizzat bende bu hataları yaşadığım için bu konuyu açarak sizlere yardımcı olmak istedim.
Öncelikle Andriod 10 a güncellenen cihazlar Gcam 6.1 versiyonunda Hdr+ve hdr işleniyor
diye bekleme hatası alıyorlar. Gcam 7.3...