Kur.Yzb kullanıcısının son içeriği

1. Kur.Yzb

Soru Bootlader Kilidi Kapatmak

Anlaşıldı üstadım o zaman global rom yükleyip o şekilde kilitleyecegim. Bilginiz için çok teşekkür ederim. Sağolun varolun
  2. Kur.Yzb

Soru Bootlader Kilidi Kapatmak

Herkese merhabalar, Kıymetli kardeşlerim Geçen ay Note 8 pro cihazımı kardeşime verdim. Kendime Mi 10 t pro yurtiçi 8/256 cihaz aldım. Global romda şarj yediğini gördükten sonra malum Endonezya rom atarak hem şarj hemde MIUI uygulamalarını geri getirdim. Global rom neden ise aynı stabil...
  3. Kur.Yzb

Yardım Rn8p Arama ekranında beyaz kılcal çizgiler

Konu kapanmadan önceki son mesaj ana ve kilşt ekranında koyu renk astro space duvar kağıtları kullanırsanız bu sorun hepinizde ortaya çıkar fastboot rom sonrası çözüldü dememin sebebi açık tema olduğu içindi bir güncellemeyle düzeleceğini tahmin ediyorum kalın sağlıcakla
  4. Kur.Yzb

Son olarak fastboot ta mi flash ile temiz kurulum yaptıktan sonra hata gitmiştir konumuz kapatılabilir sorun çözüldü
  5. Kur.Yzb

Hocam ekran videosunda görünmüyor ancak ekran testi yaptığım zamandada bir sorun yok anlayamadığım için sizlere ulaştırdım konuyu teşekkürler
  6. Kur.Yzb

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizi selamlarım endonezya rom kullanıyordum android 10 dün gece otadan gelen miui 12 güncellemesini yaptıktan sonra arama ekranında üst kısımda resimdeki örnektir çizgiler görünüp kayboluyor bunun sorunu ota güncellemesi ise tekrar indirip güncellemem yada...
  7. Kur.Yzb

Gcam Gcam 7.3 Redmi Note 8 Pro [Android10]

Uzai new world 6 dakika bekletiyor ama en güzel resmi çekiyor
  8. Kur.Yzb

Gcam Redmi Note 8 Pro (Gcam)

Burdan İndir Xml Dosyaları Sitede mevcut 6.1 4 75 sürümü için olan dosyları forumda bulabilirsin
  9. Kur.Yzb

Rom [Android 10] Redmi Note 8 Pro Endonezya Kararlı v11.0.1.0 QGGIDXM İndirme Bağlantısı

Kardeşim mi cloud kullan galeri rehber ve telefon ayarları için yeterli
  10. Kur.Yzb

Kardeşim ayarlardan dolayı akıcı değil şimdilik yeni bir ayar dosyası gelene kadar bu şekilde kullanmalıyız. Akıcı olmaması fotoğraf kalitesini bozmuyor ancak biraz sinirleri bozuyor. Şu an herkestrji sorun akıcı olmaması onun içinde config dosyalarını bekliyoruz.
  11. Kur.Yzb

Bu linkten tekrar indirip denermisiniz
  12. Kur.Yzb

Android sürümünüz nedir
  13. Kur.Yzb

Hayır kardeşim root Twrp hiçbirşeye gerek yok apk dosyasını indir izin ver kur normal uygulama yüklüyormuş gibi, garantiyi etkilemez düşünmene gerek yok
  14. Kur.Yzb

Android 10 Gelmesiyle birlikte Gcam 6.1 de hatalar görülmeye başlandığı için bizzat bende bu hataları yaşadığım için bu konuyu açarak sizlere yardımcı olmak istedim. Öncelikle Andriod 10 a güncellenen cihazlar Gcam 6.1 versiyonunda Hdr+ve hdr işleniyor diye bekleme hatası alıyorlar. Gcam 7.3...
  15. Kur.Yzb

Rom [Android 10] Redmi Note 8 Pro Endonezya Kararlı v11.0.1.0 QGGIDXM İndirme Bağlantısı

Gecede sabaha kadar şarj ettikten sonra ilk kullanım verileri
Üst Alt