Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni bir telefon alacagim ..suan 13 pro 5g buldum
direnc kayit ne kadar güvenilir.
ve kayit yaptirmadan her iki sim.kart.uzerinden ne kadar sure kullanabilirim...
Merhaba Xiaomi msj lasma yerine Google mesajlasmayi nasil etkin kılarım.. yada Xiaomi msj uygulamasini nasil kaldırırım....Zorla.durdur yada verileri.onbellegi temizle.yaptim ama yine de hem google.msj a ileti geldi hem Xiaomi msj uygulamasina...( engellediğim.msjlar bile gorunuyor ve ileti...
Durum çubuğu kendi kendine birden bire kayboldu ...ana ekran da ust tarafdaki ( saat sarj göstergesi 4.5g gibj aimgeler görünmüyor ) saate bakmak için asagiya cekmem gerekiyor. yada Bildirim geldiğinde ekrana dokunuo asagi cekmem gerekiyor..
durum cubuguna baktim.bildirim ayarlwrina baktım...
merhaba play Store'dan bir uygulama indirdim ama ""yetkilendirme ve erişebilirlik ve Diğer uygulamaların üzerinde göster"" seçeneklerini bulamıyorum ..o yüzden uygulayi kullanamıyorum.istedigim gibi Yardim edebilir misiniz ?
otomatik parlaklıgi kapattim ( gunes isigi modunu da aktif yaptim) .Sabit full parlaklikta kullanıyorum.telefonumu... birden bire daha fazla parlaklik veriyor ve sonra o parlaklik.gidiyor ( gunes ışığında daha iyi gorunuyor sonra gidiyor ) o parlaklik seviyesine bir türlü ulaşamadım seviyesi...
tlf yansitma özelliğini kullandığım da uygulamlae uzerinde izleme.yapinca des var görüntü yok ( ama YouTube de soeunsucaz aciyor ses ev görüntü) ama web sayfası uzerinden film.yada herhangibirsye izleyince yansitmada sorun olmuyor ama uygulamalr uzerinden ( tabii- dijtiurk gibi exen gibi)...
onceki rom da sorun yoktu ama suan eu rom 13.0.2 deyim ama kulakliktan ses geliyor ama bir turlu kapatma acmak gibi islemleri yapamıyorum ..
ses efektleri kisminda islem yapilmiyor nasil düzeltebilirim yardimci olursaniz sevinirim.
suan kullandığım rom eu rom 12.5.03 stabil..
yeni rom lar çıkmış ama bulamadım eu rom un hangisi cikti ve nasil yükleyebilirim ve hangisini yükleyeceğim temiz kurulum mu yoksa ustune mi kurayim...ve kurarsam yurtdisi imei atılmış telefonuma.sorun olurmu ( stabil rusya endonezya nasil...
Eu rom 12.3, kullanıyorum..miui nin Orjinal.rom da kendi resim.duzenlemesi vardi ( silme efeckt ekleme gibi ) ama eu rom da ise var gibi gorunuyor ( hatta veri ile.indirsem de kabul etmiyor ve hicbir islem yapamiyorum) Orjinalinde ki resim duzenlemeyi nasil gunceller.yada yuklerim...
WhatsApp acmadan üstüne basili tutunca ( ya en son konusulanlar yada en cok yazisma olanlar beliriyor)...sadexe WhatsApp degil diğer uygulamalarda da böyle...
bunu nasil kapatirim yada ustune basilinca gorunmemesini saglayabilirim..Yardimci olurmusunuz ?
1650401436
cogu uygulamada bu sekilde...
Endonezya romun da iken nova launcher son uygulamalara geçişte.sorun yapmıyordu ama eu rom a gectikten sonra son uygulamaların belli kısmına geçiş yapamıyorum.
mesela WhatsApp açıyor başka uygulayamaya geçince aynı WhatsApp açmıyor
( sistemin kendi uygulamasinda sorun.olmuyoe ama )
Note 9 pro telefonum onceden (Joyeuse) global rpm yukluydu daha sonra
endonezya, 12.5 yukledim..
sarjindan dolayi....
suan guncellemesi geldi yükselteyim mi..
Gunceleme yaparsam imei gider mi
ve 12.05.1.0 geldi yukselteyim mi ( ve yenilikler varmi ) andorid 11 i gelmisse..
birde...
Chrome guncelledikten sonra menuye ikinci chrome geldi..cift uygulamalara da baktim onu ayarlamadim orada da gorunmuyor... tıklayınca açılmıyor....ve silemiyorum.. nasıl.kaldirabilirim..
Ve bir sey saha sormak istiyorum..
stock rom da OTA dan guncelleme.yaptigimda ( güvenlik yamasi yada...