Kunak75 kullanıcısının son içeriği

1. K

MIUI 14 Redmi Note 9 Pro – Global Kararlı V14.0.3.0.SJZMIXM

note 9 pro.icin yeni surum rom cikmayacak dimi .14.0.3 son galiba
  2. K

Sohbet direnc kayit

yok samsundayim 1718190117 anladım tsk.ederim.direnc.kayit.masrafini biliyorum ama fake rom ve extra mqsraf o birqz aklimi karıştırdı..tsk ederim ilginize..anlasilan uzak durmak en mantiklisi gibi görünüyor
  3. K

Sohbet direnc kayit

şuan almadım.arastieiyorum fiat 9bin bandında o yuzden cazip geldi .suan kendim 9pro kullanuyorum.imei attirmistim.sorun yasamadim ama direnc kayit hakkinda pek bir bilgim.yok..ama.masraflli demissiniz ne gibi ? ve sim sorunu yada wifi sorunu yaşanıyormus direnc kayit sonrasi o biraz aklimi...
  4. K

Sohbet direnc kayit

yeni bir telefon alacagim ..suan 13 pro 5g buldum direnc kayit ne kadar güvenilir. ve kayit yaptirmadan her iki sim.kart.uzerinden ne kadar sure kullanabilirim...
  5. K

Uygulama FM WhatsApp v10.10 Final | 21.05.2024

yeni surumj yayinlamislar ana qr.kod.okumada sorun varmjs..duzeltmeye calisiliyormusİlker bey takipte duzelinde yayınlayacak
  6. K

qr kod okuma.sorunu halledilmedi mi.halen bilginiz varmi ? ( biz kuramiyoruz malum root yok )
  7. K

tsk ederim ilginiz için
  8. K

10.05 de sorun yoktu...guncelleme istedi..mecburen baglantiyi kesip yaptim ama bu sefeer 10.06 olan hicbir surum baglanmiyor 1717679126 tamamdir bende benden kaynakli diye düşünüyordum..tsk ederjm
  9. K

bu yeni surumde bu sefer ben cihazi baglayamiyorum...yowhatsapp olani diğerlerini de denedim hiçbirinde olmiyor..giris yapiyor diyor ama sonra baglanmiyor :(
  10. K

Yardım Xiaomi Mesaj yerine Google msji nasil kurabilirim

bunu denedim ama ne yazik ki surekli mi msj devreye giriyor.. 1716813901 ama tekrar dediginiz gibi deneyecegim 1716813922 musair bi zaman da.pc ye geçip deneyecegim 1716814274 mi msj lasmanin verilerini temizledim devre disi birak yada zorla durdur aktif olmuyor
  11. K

Yardım Xiaomi Mesaj yerine Google msji nasil kurabilirim

Merhaba Xiaomi msj lasma yerine Google mesajlasmayi nasil etkin kılarım.. yada Xiaomi msj uygulamasini nasil kaldırırım....Zorla.durdur yada verileri.onbellegi temizle.yaptim ama yine de hem google.msj a ileti geldi hem Xiaomi msj uygulamasina...( engellediğim.msjlar bile gorunuyor ve ileti...
  12. K

kopyaladiginiz dosyanjn ismimi değiştirdiniz mi com.fmwhatsapp diye..ondan gormeyebiyor.. Bu arada kullandığınız fmwhatsapp ban yemiyormu numara ya doğrulama kodi geliyor mu ?? 1713692873 ben artik QR kodla kullanacağım mecburen ban yediğimiz için kuramiyorum... ama nedense...
  13. K

daha onceden clon lunmod.vardi o da guncelleme istemiati.bulamadim.o.yuzden denedim belki kurukur diye olmadi.. 1712665187 artik oyle.yapicaz clon versiyonu ile.bir sure daha o guzel.haberi.beklicez yedegi elde tutup... zahmet olmazsa clon versiyonu icin adres.verebilirmisniz youwhatshapp...
  14. K

evet daha oncesinde uyarı.almistim.hatta kod almakta 1 hafta falan beklemistim ama en son WhatsApp olaylari.oncesinde yuklemistim youwhatshapp i ..ama simdi banlandik ..ve sevmedim orjinal.what i:(( . bu ban in kalkma ihtimali varmıdır. youwhatshapp.in clone surumu adresini...
Üst Alt