Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Blog
Alışveriş
MIUI ROM
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Araçlar
Mi Flash Tools
TeamWin - TWRP
Mi Unlock Tool
SP Flash Tool
Qualcomm Drivers
ADB Installer
Minimal ADB & Fastboot
Qfil Tools
QPST Flash Tool
DloaderR Tool
Telefon Kod Adları
Google Kamera
S.S.S.
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Google arama
Google, forumda verilen arama sorgusu ile ilgili her şeyi bulacaktır: ileti dizileri, kullanıcılar, profil gönderileri vb.
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Kunak75 'in en son etkinliği
K
Kunak75
Yardım
eu rom yukleme sonrası
konusundaki
teknoberk mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Kendim kullanmadığım için bir tavsiyede bulunamam ne yazık ki ama bir üst mesajda arkadaş 2 yıla yakın 13.05 Endonezya romunu kullanmış...
7 Kasım 2025
K
Kunak75
,
Yardım
eu rom yukleme sonrası
başlıklı konuya cevap yazdı.
günaydın.. son sorularim.. daha attığınız link teki rom lar icinde en stabil ve kullanılabilen rom.hangisi sizce (. WhatsApp için...
7 Kasım 2025
K
Kunak75
Yardım
eu rom yukleme sonrası
konusundaki
teknoberk mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Eu Rom yükleyebildiğinize göre sanıyorum ki Bootloader Kilidiniz açık ve cihazınıza Global rom yükleyebilirsiniz...
7 Kasım 2025
K
Kunak75
,
Yardım
eu rom yukleme sonrası
global rom u yuklerim cmd ile onda sorun yok .. .. ardindan bootlolader i kapatip cift sim.kart üzerinden ( 4+4). ay kullanmak mi en...
7 Kasım 2025
K
Kunak75
,
Yardım
eu rom yukleme sonrası
1762467942 bootloader kilidini kapattigimda. yurtdışı telefonu olduğu icin sorun olmaz mi?? ve once cmd ile rom u yükleyip sonra...
7 Kasım 2025
K
Kunak75
,
Yardım
eu rom yukleme sonrası
tsk ederim bu rom lar.hem.stabil hem. fastboot. ". cmd". ile.yuklenebiliyor dimi . WhatsApp in acilmama. sebebi de bu rom olabilir mi...
7 Kasım 2025
K
Kunak75
,
Redmi Note 9 Pro
forumunda
Yardım
eu rom yukleme sonrası
başlıklı bir konu başlattı.
Xiaomi.eu Redmi Note 9 Pro | MIUI 14.0.3.0 SJZMIXM bu romu yukledim yeniden cmd ile ama wahtsapp hata verdi-yasaklı ve orjinal...
6 Kasım 2025
K
Kunak75
,
Yardım
note 9 pro ya hyperos yuklenir mi
tsk ederim. batarya zatwn değiştirdim..en güzeli ugrasmamak galiba☺️ 1759385235 belki biraz değişiklik guzel olurdu ama yormaya gerek...
2 Ekim 2025
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt