Kudsi_saadet kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Root

kardeşim ben fabrikada çalıyorum öğleden sonra 4 te gidiyorum gece 12 de çıkıyorum gece 1 dem sonra öğlen 3 kadar müsaitim sen ne zaman müsait olursan o zaman söyle
  2. K

Yardım Root

Kardeşim Forum Kurallarına Aykırı Kullanmak Gibi Bir Amacım Yok Keyfiteyyen Konu Açtığımda Yok Zaten Yapabilsem Konu Açmayada Gerek Yok Ben Yardım İstemek İçin Konu Açtım Ama Yardım Alamadığım İçin Başka Konu Açtım Geçmişte Açtığım Konuları Arayıp Böyle Böyle Yapmışsın Uyarılar Yapacağına Gel...
  3. K

Yardım Root

Kilidi Açık Mi Mix Var Çok Uğraştım Ama Yapamadım Teamwier İle Uzaktan Bağlanıp Root Atacak Bir Admin Yönetici Yokmu Arkadaşlar Yardım Edin
  4. K

Yardım Root

Kardeşim müsait isen uzaktan bağlanıp root atarmısın
  5. K

Yardım Root

Kilidi Açık Yönetici Bir Arkadaş Uzaktan Bağlanıp Root Atmıştı Ama Tlf Sıfırlamadım Magic Uygulamasını Kaldırmadım Dün Check Yaptığımda Hata Verdi Kök Doğrulanamadı Bir kaç Program Daha Denedim Hepsinde Hata Verdi Kök Başarısız Diye Bende Anlamadım
  6. K

Yardım Root

Selamun Aleyküm Arkadaşlar Yönetici Kardeşlerim Sizden Bir Ricam Var Bende Mi mix var Ne yaptımsa Ne Denedimse Olmadı Teamwier İle Uzaktan Bağlanıp Root Atacak Bir Yönetici Yokmu Yardım Edin
  7. K

Yardım Mi mix

Yok vermedim bunun başka bir ayarı varmı
  8. K

Yardım Mi mix

Slm aleyküm arkadaşlar sizden bir isteğim var yardım edin bana bende mi mix var root atıldı ama rootlu progRamları açmıyor supersu kapanıyor root izni verilsin mi bildirimi çıkmıyor yardımcı olurmusunuz bunun başka bir ayarı falan mı var
  9. K

Yardım Xiaomi mi mix

Cümleten sa arkadaşlar Benim sorunum şu mi mix cihaza root atıldı root halen daha mevcut ama rootlu cihazların yaptığı şeyleri bem yapamiyorum tlf otomatik programı kapatıyor bunu nasıl çözebilirim
Üst Alt