kucuker24 kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Xiaomi 14 ultra bootloader

Yurtdışı cihazı evet. Uzaktan çok para istiyorlar sanırım bu işlem için 3 ay önce mi 13 ultra almıştım yurtdışı onu açarken unlock sorun olmadı.
  2. K

Hocam bayadır var bende xiaomi hesabı yeni değil. 30 gün sonramı deneyeceğim anlamadım tam olarak
  3. K

request parameter error hatası veriyor ne yapmamız lazım can sıkıcı. Nasıl açtırabilirz hocam benzer şeyleri yaşamışız
  4. K

14 ultra cihazımda son aşamada bi hatayla karşılaşıyorum güncelleme yaptıgımda yetkiniz yok diyor buna binaen nerede yanlış yapıyorum yardımcı olabilirmisiniz
  5. K

Rom Xiaomi 14 Ultra EU ROM

Bu çıkıyor hocam güncellemeye tıklayınca
  6. K

Rom Xiaomi 14 Ultra EU ROM

Arkadaşlar mi 14 ultra aldım yurtdışı cihazı olarak, bu fake rommudur. Bl kilidi açılması için başvuru yapmam mı gerekiyor sonradan rom atmam için
  7. K

Yardım Güncelleme BL kapalı

çÖzüldü hocam H.kadioglu sağolsun uzaktan bağlantı ile aşamadığım kısma seri bi şekilde müdahele edip romu yükledik
  8. K

Stock rom hangisi malesef fastbotta kaldı telefon
  9. K

Yardım 13 ultra uzaktan bağlantı desteği

eyvallah hocam sağolun
  10. K

tamam 1709149702 1 007 880 338
  11. K

açıldı hocam baktım hepsi yeşildi
  12. K

İyi akşamlar arkadaşlar telefonu yeni almıştım fakat fake rom yüklü oldugu için güncelleme gelmiyordu. Fast boot modda son sürüm yüklemeye çalışırken sorun yaşadım bi yerde yanlış yapıyorum ama çözemedim. Uzaktan bağlantı desteğiyle yardımcı olacak varmıdır
  13. K

hocam uzaktan bağlanabilirmisiniz. Aynı şeyleri yapmama rağmen yükleme yapamıyorum
  14. K

usb kablo bağlantısını koparayımmı hocam
  15. K

hocam 1480 saniye oldu devam ediyor hala bi sorunmu var acaba 1709145987 2000 saniyeyi geçti ne yapacağım bilemiyorum
Üst Alt