kubilayaydin82 kullanıcısının son içeriği

1. kubilayaydin82

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro - Global Kararlı Rom V12.0.1.0.RJZMIXM [ Android 11] İndirme Bağlantıları

Çok sağol arkadaşım şimdi gönül rahatlığıyla Android 11 e geçiş yaptım. Sayende hem bir şeyler öğrenmiş oldum hem de telefonumu güncelledim. Artık başka bir şey olursa yine kafanı ütülerim :)
  2. kubilayaydin82

MIUI 12 Redmi Note 9 Pro - Global Kararlı Rom V12.0.1.0.RJZMIXM [ Android 11] İndirme Bağlantıları

Peki son üç sorum var; 1- Ben bunu yükledikten sonra android 11 üzerinden güncelleme alabilecek miyim. Örneğin xiaomi RJZMIXM 11.1 i sundu telefonun kendi sisten güncelleme menüsüne düşecek mi? 2- Diyelim ki memnun kalmadım kendi orjinal yazılımına (QJZTRXM) dönebilir miyim 3- Ben bunu...
  3. kubilayaydin82

Öncelikle ilgi ve alakan için teşekkür ederim peki twrp ile bu rom u yükleyebilir miyim. Yüklersem çalışmayan herhangi bir şey olur mu yada telefonda sıkıntı yaratır mı ve daha sonra orijinal rom a (QJZTRXM) dönmek istersem nasıl dönerim?
  4. kubilayaydin82

Selam arkadaşım, Ben vermiş olduğun linklerden recovery olanını indirdim ve zip dosyasını açmadan SD Kartın içine attım daha sonra sistem güncelleyici den dosya seç diyerek yapmaya çalıştım ama telefon hata veriyor "Güncelleme doğrulanamıyor Doğrulanamadı Mevcut Sürüm, özel rom paketi ile uyumlu...
Üst Alt