Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Cihazım mi note 10. Persist vs işlerle uğraştım şimdi parmak izi okumuyor cihaz. Şu persist olayı çok sıktı canımı. Cihazı persist vs işlerle uğraşılmamış en temiz en eski haliyle rom yükleyip sorunsuz kullanmak istiyorum nasıl yapabilirim?
Merhaba hocalarım. Forumda bir konu gördüm minimal adb üzerinden persist yükleme konusu(sensörler için bir konu). Hocalarım bu konudaki adımları takip ederek kurulum yaptım sonrasında cihaz fastboota düştü persisti aldığım romu miflash üzerinden kurunca telefon açılmıyor mi ekranında kalıyor...
Merhaba hocalarım iyi günler. Mi Note 10 kullanıcıları bilirler bu cihazın yazılım açısından kanser olduğunu(en azından benim için öyle) şu cihazı artık kasmadan doya doya kullanmak istiyorum. Sizlere bir sorum olacak, bu cihaz için tavsiye ettiğiniz rom nedir? Kamera ve cihazın akıcılığı çok...