Ku2u kullanıcısının son içeriği

1. Ku2u

Yardım İnternet sitelerindeki canli destek butonu gozukmuyor

Arkadaslar benim sorunuma yardimci olacak varmı bazi sitelerin canli destek bolumu olur ya sag tarafta benim telefonda o gozukmuyor tum tarayıcıları denedim ayni ve tüm sitelerde öyle baska telefonla denedim canli destege baglanabiliyorum o buton secenek gozukuyor sorun benim telefonda ekledigim...
  2. Ku2u

Soru K20 pro en iyi rom

Merhaba arkadaşlar 7 yillik samsung seruvenini bitirip xiaomi ailesine k20 pro 8/256 ile katılmış bulunmaktayım. Cihazim yurtdisidir pubg oynarken asiri derecede isiniyor ve oyun oynarken şarj a taktiğmda sarj olmuyor mesela yuzde 50 ise 20 dk da yüzde 52 oluyor bunu ben yazılımsal olduğunu...
  3. Ku2u

Alış Mi 9T Pro K20 pro yada K20 premium

Selamun Aleykum arkadaşlar mi 9t pro k20 pro (8 gb ram )yada k20 premium 12 gb ram olan cihazdan arıyorum kelepire aramıyorum ama firsatcilarda ucuk fiyat verecekse hic yazmasin.Adam akilli ciddi saticilar özelden yazabilir
  4. Ku2u

Soru Band20 olmaması

Merhaba arkadaslar iyi forumlar dogubanktan k20 premium yada mi 9 8/128 telefon almayi dusunuyorum ama bu telefonlarda band20 ozelligi yok.Band20 ozelligini olmamasi pek fark ettirir mi herhangi bir sorun yada internet hiz sorunu yasarmiyim.Sehir istanbul sizce bi tarz cihazlari almalimiyim...
  5. Ku2u

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Global rom mu yoksa eu rom mu tavsiye ediyorsunuz cihazimi rootlu olarak kullanicam
  6. Ku2u

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Arkadaslar K20 pro 8 /256 alicam pasaport kayitli dogubankta bilindik tanindik yer var isim vermeyim reklam olmasin bu cihazin sorunlarini yazabilirmisiniz yazilimsal ve donanimsal kararsiz kaldim cunku adam 9t romu yuklu global rom var diyor.Benim kafamı karıstiran bu band20 olayı sebeke sorunu...
  7. Ku2u

Nereden aldiniz hocam ayrica forumdaki arkadaslara sorum niye boyle bir sorun var kronikmi yazilimsalmi nasil duzeltebilinir bir baska arkadasta yt advanced yukleyince imei uctu yazmis. Ikilemde kaldim suan
  8. Ku2u

Merhabalar mi 9t alicaktim 1 ay daha bekleyip k20 pro 8 gb 256 alicam umarim pisman olmam mi9 6gb ile k20 6 gb arasinda kalmistim ama simdi karar kesin suan malesef samsung a7 2018 kullanmaktayım.insallah samsungtan kurtulacagim
  9. Ku2u

Soru Mi 9T Almadan Önce

format atıldıgında iemi uçuyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin
  10. Ku2u

Soru Mi 9T Almadan Önce

inşallahta düşmez:)
  11. Ku2u

Soru Mi 9T Almadan Önce

Suan Samsung var ekranım kırıldı orjinal ekran 700 lira düşün Allah herkesi Samsung Şerrinden korusun.
  12. Ku2u

Soru Mi 9T Almadan Önce

Merhaba Arkadaşlar Ben Bir kac gün önce Redmi Note 7 128-4Gb alıcaktım 2100 tl'e ama araştırdım baktım bu mi 9T cihazları ve daha fazlalarını normal fiyatından daha ucuza satılıyor alan yakın arkadaslarım cok memnun tek fark su çift sim kart kullanamıyorsun ve garantisi yok satan adam 1 ay...
  13. Ku2u

Yardım Güvenilir Biçimde Mi9T Almak

Merhaba Arkadaşlar Ben Bir kac gün önce Redmi Note 7 128-4Gb alıcaktım 2100 tl'e ama araştırdım baktım bu mi 9T cihazları ve daha fazlalarını normal fiyatından daha ucuza satılıyor alan yakın arkadaslarım cok memnun tek fark su çift sim kart kullanamıyorsun ve garantisi yok satan adam 1 ay...
  14. Ku2u

Rehber Telefonu Yeni Alanlara Tavsiyeler

Öncelikle Hayırlı Olsun Kazasız Kullanman Dileğiyle https://forum.miuiturkiye.net/konu/sikca-sorulan-sorular.2630/ buranın sana yardımcı olacagını düşünüyorum. Ayrıca cihazınızın Redmi Note 7 oldugunu düşünerekten bu konuda işinize yarayacağını umut ediyorum...
  15. Ku2u

Sohbet kvk mağdur ediyor

Acikcasi garantisiz alin diyen arkadasa bende katiliyordum eski samsung kullanicisiyin root room atma yazilim brick ten kurtarma herturlu sorunu kendim cozuyordum o yuzden garantiye ihtiyac duymuyordum mesela ekran kirildi diyelim direk kullanici hatasi garanti cöp garanti anca yazilim ve sarj...
Üst Alt