Ku2u kullanıcısının son içeriği

1. Ku2u

Yardım İnternet sitelerindeki canli destek butonu gozukmuyor

Arkadaslar tum tarayicilari denedim ve hepsinde de cerezleri temizle yaptim farkli telefonda denedim acti tarayiciyla alakasi yok opera mi tarayici puffin ayrica bu sitr sadece ornek olarak verdim canlı destegi olan tüm sitelerde sorun ayni
  2. Ku2u

Yardım İnternet sitelerindeki canli destek butonu gozukmuyor

Arkadaslar benim sorunuma yardimci olacak varmı bazi sitelerin canli destek bolumu olur ya sag tarafta benim telefonda o gozukmuyor tum tarayıcıları denedim ayni ve tüm sitelerde öyle baska telefonla denedim canli destege baglanabiliyorum o buton secenek gozukuyor sorun benim telefonda ekledigim...
  3. Ku2u

Soru K20 pro en iyi rom

Nereden bulabilirim linki pixel rom un
  4. Ku2u

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Merhaba k20 pro 8/256 ile aranizdayim madalya alabilirmiyim :)
  5. Ku2u

Soru K20 pro en iyi rom

Merhaba arkadaşlar 7 yillik samsung seruvenini bitirip xiaomi ailesine k20 pro 8/256 ile katılmış bulunmaktayım. Cihazim yurtdisidir pubg oynarken asiri derecede isiniyor ve oyun oynarken şarj a taktiğmda sarj olmuyor mesela yuzde 50 ise 20 dk da yüzde 52 oluyor bunu ben yazılımsal olduğunu...
  6. Ku2u

Soru Karaçay Teknoloji hakkında bilgisi olan var mı?

3500 ayrica note 9 aldim 1850 liraya
  7. Ku2u

Soru Karaçay Teknoloji hakkında bilgisi olan var mı?

Cuma gününden K20 pro 8/256 olan cihazdan siparis ettim normalde otobus firmasina verip cumartesi sabahi teslim alacaktim malum sinavlar ve sokaga cikma yasagindan dolayi kargoya verildi pazartesi gunu elime gecti satici arkadaş baya ilgiliydi sagolsun tum sorulari cevapladi cihazda herhangi...
  8. Ku2u

MIUI 12 [ MIUI12 ] Mi 9T Pro / K20 Pro Mi Room Beta Rom 20.7.9 Kurulum ve İndirme Bağlantıları

Miroom a gecince veya baska bir rom kurunca imei siliniyormu? Ve k20 pro icin en stabil rom hangisidir?
  9. Ku2u

Alış Mi 9T Pro K20 pro yada K20 premium

Selamun Aleykum arkadaşlar mi 9t pro k20 pro (8 gb ram )yada k20 premium 12 gb ram olan cihazdan arıyorum kelepire aramıyorum ama firsatcilarda ucuk fiyat verecekse hic yazmasin.Adam akilli ciddi saticilar özelden yazabilir
  10. Ku2u

Yardım Xiaomi airdots sağ kulaklık

iki kulakligi kapali bir sekildeyken ayni anda basili tutun 20 sn basili tuttuktan sonra degisik bir ses gelicek kulakliktan 2 defa fabrika ayarina donmus olacak sonra kulakliklarin ikisinidr kutusuna takin 5 saniye sonra cikartip birbirine eslesme sesini duyacaksiniz buyuk ihtimal bluetooth a...
  11. Ku2u

Sohbet Telefon tavsiyesi

Kullanan arkadaslara sormak lazim ama sans meselesi o
  12. Ku2u

Sohbet Telefon tavsiyesi

Redmi note 7 oneririm
  13. Ku2u

Duyuru Alışveriş Yap VIP Üyelik Kap

Hocam mi 9t pro icinde ürünlee aksesuar getirin bizde alalim :)
  14. Ku2u

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Ben en iyisi 9t pro 6/128 alayim bu band20 olayi ikilemde birakti normalde bile turktelekom abuk subuk cekerken o cihazla hic uğraşılmaz :)
Üst Alt