Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar benim sorunuma yardimci olacak varmı bazi sitelerin canli destek bolumu olur ya sag tarafta benim telefonda o gozukmuyor tum tarayıcıları denedim ayni ve tüm sitelerde öyle baska telefonla denedim canli destege baglanabiliyorum o buton secenek gozukuyor sorun benim telefonda ekledigim...
Merhaba arkadaşlar 7 yillik samsung seruvenini bitirip xiaomi ailesine k20 pro 8/256 ile katılmış bulunmaktayım.
Cihazim yurtdisidir pubg oynarken asiri derecede isiniyor ve oyun oynarken şarj a taktiğmda sarj olmuyor mesela yuzde 50 ise 20 dk da yüzde 52 oluyor bunu ben yazılımsal olduğunu...
Selamun Aleykum arkadaşlar mi 9t pro k20 pro (8 gb ram )yada k20 premium 12 gb ram olan cihazdan arıyorum kelepire aramıyorum ama firsatcilarda ucuk fiyat verecekse hic yazmasin.Adam akilli ciddi saticilar özelden yazabilir
Merhaba arkadaslar iyi forumlar dogubanktan k20 premium yada mi 9 8/128 telefon almayi dusunuyorum ama bu telefonlarda band20 ozelligi yok.Band20 ozelligini olmamasi pek fark ettirir mi herhangi bir sorun yada internet hiz sorunu yasarmiyim.Sehir istanbul sizce bi tarz cihazlari almalimiyim...
Arkadaslar K20 pro 8 /256 alicam pasaport kayitli dogubankta bilindik tanindik yer var isim vermeyim reklam olmasin bu cihazin sorunlarini yazabilirmisiniz yazilimsal ve donanimsal kararsiz kaldim cunku adam 9t romu yuklu global rom var diyor.Benim kafamı karıstiran bu band20 olayı sebeke sorunu...
Merhabalar mi 9t alicaktim 1 ay daha bekleyip k20 pro 8 gb 256 alicam umarim pisman olmam mi9 6gb ile k20 6 gb arasinda kalmistim ama simdi karar kesin suan malesef samsung a7 2018 kullanmaktayım.insallah samsungtan kurtulacagim
Merhaba Arkadaşlar Ben Bir kac gün önce Redmi Note 7 128-4Gb alıcaktım 2100 tl'e ama araştırdım baktım bu mi 9T cihazları ve daha fazlalarını normal fiyatından daha ucuza satılıyor alan yakın arkadaslarım cok memnun tek fark su çift sim kart kullanamıyorsun ve garantisi yok satan adam 1 ay...
Merhaba Arkadaşlar Ben Bir kac gün önce Redmi Note 7 128-4Gb alıcaktım 2100 tl'e ama araştırdım baktım bu mi 9T cihazları ve daha fazlalarını normal fiyatından daha ucuza satılıyor alan yakın arkadaslarım cok memnun tek fark su çift sim kart kullanamıyorsun ve garantisi yok satan adam 1 ay...
Öncelikle Hayırlı Olsun Kazasız Kullanman Dileğiyle
https://forum.miuiturkiye.net/konu/sikca-sorulan-sorular.2630/ buranın sana yardımcı olacagını düşünüyorum.
Ayrıca cihazınızın Redmi Note 7 oldugunu düşünerekten bu konuda işinize yarayacağını umut ediyorum...