Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar tum tarayicilari denedim ve hepsinde de cerezleri temizle yaptim farkli telefonda denedim acti tarayiciyla alakasi yok opera mi tarayici puffin ayrica bu sitr sadece ornek olarak verdim canlı destegi olan tüm sitelerde sorun ayni
Arkadaslar benim sorunuma yardimci olacak varmı bazi sitelerin canli destek bolumu olur ya sag tarafta benim telefonda o gozukmuyor tum tarayıcıları denedim ayni ve tüm sitelerde öyle baska telefonla denedim canli destege baglanabiliyorum o buton secenek gozukuyor sorun benim telefonda ekledigim...
Merhaba arkadaşlar 7 yillik samsung seruvenini bitirip xiaomi ailesine k20 pro 8/256 ile katılmış bulunmaktayım.
Cihazim yurtdisidir pubg oynarken asiri derecede isiniyor ve oyun oynarken şarj a taktiğmda sarj olmuyor mesela yuzde 50 ise 20 dk da yüzde 52 oluyor bunu ben yazılımsal olduğunu...
Selamun Aleykum arkadaşlar mi 9t pro k20 pro (8 gb ram )yada k20 premium 12 gb ram olan cihazdan arıyorum kelepire aramıyorum ama firsatcilarda ucuk fiyat verecekse hic yazmasin.Adam akilli ciddi saticilar özelden yazabilir
iki kulakligi kapali bir sekildeyken ayni anda basili tutun 20 sn basili tuttuktan sonra degisik bir ses gelicek kulakliktan 2 defa fabrika ayarina donmus olacak sonra kulakliklarin ikisinidr kutusuna takin 5 saniye sonra cikartip birbirine eslesme sesini duyacaksiniz buyuk ihtimal bluetooth a...