ktasliel kullanıcısının son içeriği

1. ktasliel

Yardım Mi Mix 2 IMEI Attırmak istiyorum (Adana, İstanbul Kadıköy/Levent)

Merhaba, Mi Mix2 cihazımda İMEİ gitmiş durumda, imei güncelleme işlemi için Adana'daki telefoncuları pek bilmediğimden burda yaptırmadım. Kendim uğraştım İMEİ attım ama sonrasında bir şekilde geri gitti :( (sanırım factory reset attım yada MIUI 9 kurunca oldu) Mi Mix 2 için Tercihen...
  2. ktasliel

Yardım Mi8 QPST Config No Phone/No ESN Problemi

Burada çalıştıktan sonra Telefona 10.42 yükledim ve imei tekrar uçtu. Sonra tekrar Miui 8 (MiFlash) global, Miui 8 (MiFlash) Chinese ve Miui 8 (TWRP) eu kurdum ama bir türlü cihaza tekrar QCN yükleyemedim. Unlock ve Root mevcut, Cihaz Diag mode ADB üzerinden alınabiliyor fakat bir türlü QCN...
  3. ktasliel

Gearbest Türkiye [Resmi Konu]

Ben en son benzeri bir alışveriş sitesinden aldığım toplamda 27$ o zamanki kur ile ~125 TL 11 parça gelen kargolarıma toplamda 80 TL 'de vergi ödedim. 1,5 TL olan Klavye stickerine bile 7 TL PTT vergi aldı. Vergi durumu sizin alışverişlerde önceden belli midir ?
  4. ktasliel

Recovery Mi Mix 2 Twrp 3.2.3-0 (Chiron)

Teşekkürler hocam. Chiron TWRP 3.3.1.1 vardı, bazı romlarda dokunmatik çalışmıyordu, bu sorunsuz.
  5. ktasliel

Yardım modemst1, modemst2, fsg.bin dosyaları lazım

Hocam selamlar, Ben 'de adana'dayım. Bana da Mi Mix 2 İMEİ atacak biri lazım arkadaşın adı, adresi nosu vs. paylaşabilir misin ? Kaça yaptı ?
  6. ktasliel

Yardım Mi Mix 2 Format Sonrası IMEI ve Wifi Sorunu

İMEİ çalıştı fakat kaç tane QCN denediysem :( Wifi/BT çalışmıyor. Wifi MAC 00:02:00:00... şeklinde ve kablosuzu aktif edemiyorum.
  7. ktasliel

Yardım Mi Mix 2 Format Sonrası IMEI ve Wifi Sorunu

Hocam çok teşekkür ederim. Tesadüf başka bir yerde okudum bunu ama farketmemiştim. Sorun miui nin üst versiyon (10.35 - 10.41 ve 10.42) olmasından kaynaklıymış. miui 8.5 yükledim ve tıkır tıkır çalıştı. İMEİ gömdüm ama bir türlü hat çalışmıyor. QCN yedeği aldım, sağlam görünüyor ama başka bir...
  8. ktasliel

Sorun miui nin üst versiyon (10.35 - 10.41 ve 10.42) olmasından kaynaklıymış.
  9. ktasliel

Yardım Mi 6 QCN dosyası

Hocam selamlar, dosya silinmiş. Rica etsem tekrar yükleyebilir misiniz.
  10. ktasliel

Merhaba, bu probleme çözüm bulabilen oldu mu, bende Aynı durum mix2 de mevcut. Telefon No Phone olarak görünüyor bu nedenle de cihaza mevcut QCN backup yükleyemiyorum.
Üst Alt