ktaskaya kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Tuşa basmadan ses değiştirme

Arkadaşlar Merhaba, RN8 Pro global sürüm MIUI 11.0.6.0 sürümü kullanıyorum. Telefonun volume ayarlarını ses tuşlarını kullanmadan değiştirebilir miyim? Mesela bildirim merkezine parlaklık gibi bir kısayol oluşturulabilir mi? Maalesef room atma gibi bir şansım yok.
  2. K

Yardım Temiz Kurulum Sonrası Değişen Özellikler

Arkadaşlar herkese iyi forumlar, Yakın zamanda cihazıma microsoft launcher kurdum (İş hayatımda oldukça faydalı oluyordu). Fakat stabil çalışmadığını fark ettim ve kaldırmak istedim. Bir türlü kaldıramadım ve telefona temiz kurulum yaparak ( güç tuşu +ses açma tuşu) sıfırladım. Sorun burada...
  3. K

Çözüldü İkinci Sim Kart Yeri

Merhaba arkadaşlar, Redmi Note 8 Pro cihazımda ikinci sim kart için kullanılacak alan olmadığını fark ettim. Acaba satılan bölgelere göre telefon özelliği değişkenlik mi gösteriyor? Bilginiz var mı?
  4. K

İnceleme Redmi Note 8 Pro Kullanıcı Olarak Yorumlarım

sabriayrilmaz hocam güncellemeden deneyimlerinizi bekliyoruz
  5. K

Çözüldü Redmi Note 8 Pro da karşılaştığım sorunlar

Batarya konusunda ben oldukça memnunum. 18 kasım sabah saat 07:00 de pil yüzdesi 100 iken aldım ve şu an 19 Kasım 10:45 pil yüzdesi 48 olarak gözüküyor. Sizinle sürümümüz aynı.
  6. K

Yardım Zil sesi

Takip
  7. K

Soru Airdots alınır mı ?

Hocam ekteki kulaklığın müzik için orta ama konuşma yapmaya gelince zayıf olduğunu söyleyebilirim.
  8. K

İnceleme Redmi Note 8 Pro Kullanıcı Olarak Yorumlarım

Cihazın performansından kamerasından çok memnunum. Fakat mıuı sistemi stabil değil. 10.4.2 global kararlı sürümdeyim. bundan önceki sürümde bildirim ışığım renkli idi şimdi ise sadece beyaz. Ayrıca edvamlı tekrar eden bildirimler hatası var. instagramdan bildrim geliyor açıyorum görüyorum ama...
  9. K

Çözüldü Redmi Note 8 Pro da karşılaştığım sorunlar

Dostum merhaba, Aynı sürüm aynı problem bende de var. Spotifya 2-3 gün önce bir güncelleme geldi güncelledim sorun devam ediyor bilgin olsun. 1574072275 fabrika ayarlarına döndüğünde 10.4.2 sürümündn devam edeceksin. Eski sürümü düşmüyor.
  10. K

Yardım Devamlı Gelen Bildirimler ve Müzik Oynatıcısı

Anladığım kadarıyla yazılımsal bir sorun yeni bir güncelleme ile çözülecektir.
  11. K

arkadaşlar Konu 2 çözdüm. Uygulamayı silip tekrar kurdum fakat yine başıma gelebilir bekliyorum. Konu 1 can sıkıcı bir hal almaya başladı. Mi store gittiğimde bana nasıl yardımcı olurlar? Nasıl bir yol izlenir?
  12. K

Değerli arkadaşlar merhaba, Sizden yardım isteyeceğim iki konum var; Öncelikle kullandığım sürüm. MIUI 10.4.2 Global Konu 1: Bir uygulamaya giriş yaparken telefonumuza bir onaylama kodu geliyor ya bunu bana bir gün 4-5 kere gönderiyor. Daha önce böyle bir sıkıntım yoktu. Mesela Turkcell...
  13. K

Soru Whatsapp

Cihazım redmi note 8 pro böyle bir sorun yaşamıyorum. Anlık bir crash mi yoksa her defasında mı oluyor?
  14. K

Yardım Hücre bekleme çok şarj yiyor.

Otomatik başlatma neyi ifade ediyor hocam?
  15. K

Mod [ROOTsuz] Redmi Note 8 Google Camera V7

Bunu ben de merak ediyorum
Üst Alt