Kruis kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Mi Mop Pro Şarjı Bitmeden Kendini Kapatıyor

Merhaba, Mi Mop Pro bu haftaya kadar gayet düzgün çalışıyordu ama bu haftadan beri şarj %49 civarına eskisinden daha hızlı şekilde inip sonrasında kendini pat diye kapatıyor. Hafiften şarja takıp tekrardan başlatıyorum yine kapanıyor. Tam şarj olunca da salonu temizleyemeden yine kapanıyor...
  2. K

Yardım Ekran Değişimi Sonrası Görüntünün Mavimtrak olması

Note 6 Pro ekran değişimi sonrasında ekran rengi mavi oldu. Ekran ayarlarından rengi doygun veya manuelde yapsam beyaz bir görüntü elde edemiyorum. Cihaza hard format attım yine aynı. Bazen renkler çok karışıyor hatta. Yani ayarlar üzerinden yapılabilecek bir durum yok. Belki 3. parti bildiğiniz...
  3. K

Yardım Xiaomi Vacuum Mop Pro Firmware Güncellemesi Almıyor

Xiaomi Vacuum Mop Pro kullanıyorum. Firmware güncellemesi hiç gelmedi. Sürümü 3.5.3_0017 olarak gözükmekte. Herkeste mi aynı durum yoksa sorun mu var?
  4. K

Yardım Xiaomi Hava Durumu Uygulama Güncellemesi Sonrası Bozuldu

Note 6 Pro'nun hava durumu uygulamasını Apkmirror üzerinden G-12.3.6.10 sürümünden 12.6.8.2 sürümüne güncelledim. Weather - By Xiaomi 12.6.8.2 APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror Hava durumu ismi Weather oldu ve açmaya çalıştığımda hata verdi, çalışmadı. Önceki sürümü ise G-12.3.6.10 idi...
  5. K

Yardım Note 6 Pro Arka Üst Kameranın Tozlanması

Kılıf ile beraber kullanıp, gözlük bezi ile hep temizlememe rağmen arka üst kamera nereden girdi ise hep tozlanmış. Bokhe kamerası da olsa tozlu görünmesi sinir bozucu. Ne yapmam gerekir? KVK garantili cihaz. Bulunduğum yerde de servis yok.
  6. K

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.5.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

10.3.3.0'da öyle değil miydi zaten?
  7. K

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.5.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

Bundan önce 10.3.3.0 mı kullanıyordunuz? Yükledikten sonra mı ısınma oldu.
  8. K

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Aosp Extended v6.7 OFFİCİAL [9.0 Pie] Custom Rom

Bunlarda çift kamera özelliği aktif olmuyor. Yani kamera olarak stock ROM'daki portre modu yok.
  9. K

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.2.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

10.3.3.0 Güncellemesi gelmiştir.
  10. K

İnceleme Redmi Note6 Pro (17 saat ekran performansı)

Böyle boş konuları açmanın ve onaylamanın manası yok. Parlaklık en kısık seviyede, tüm özellikleri kapalı bir şekilde kullanmak güç gösterisi mi oluyor? Zedge denen harici duvar kağıdı programı en çok kullanılan uygulama olmuş. Demek ki kişi biraz Youtube izlemek dışında hiçbir işlem yapmamış...
  11. K

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.2.2.0 OEKMIXM Global Kararlı Rom

Beta güncellemesi beni ilgilendirmez. Standart bir kullanıcı Beta güncellemeye geçeyim, bir önceki ROM'a döneyim, root atayım demez. Mevcut güncel ROM'da sorunsallar olduğu belli. Xiaomi bu durumda ivedi bir şekilde güncelleme çıkarması veya güncellemeyi çekmesi gerekirdi. Uzun süredir...
  12. K

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.2.2.0 OEKMIXM Global Kararlı Rom

Uzun süredir yeni güncelleme neden gelmiyor? Android 9 vermek için mi? Bu kadar sorunlu bir güncellemeden sonra düzeltme sunmamaları güven kaybettirici.
Üst Alt