Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle iyi günler herkese cihaz mi 13 lite hyperos geldi fakat bootloder kilidini açmadan yüklemek istemiyorum hyperos da açmak sıkıntılıymış galiba OEM kilid açmada SS deki durum mevcut ne yapabilirim mi unlock da devam edemiyorum
İyi günler arkadaşlar Xiaomi.eu da 12t pro için hyperos romu var ama china yazıyor öncelikle hybrid yazdığı için fastboot dan yükleyebilirim değilmi diğeri yedek almam lazımmmı bi değer sorum ise Türkçe dili varmıdır yardımcı olursanız sevinirim ve bu romda xiaomi nin kendi arama uygulaması...
İyi günler arkadaşlar benim telefonumda şuan global rom var twrp ile eea rom yüklesem yüklendikten sonra ayarlar kısmından eea için yeni güncelleme geldiğinde yapılıyormu yoksa yine twrp yi mi kullanmam lazım şimdiden teşekkürler
İyi günler öncelikle hyper os neden hala benim cihazıma gelmedi 12t ye bile dağıtıldı ama 12t pro da felan yok redmilere bile verildi ne zaman gelir ocağın yarısını geçtik gelmesi lazım artık ne zaman geleceğini bilenler yazabilirmi lütfen
İyi günler arkadaşlar 12t pro cihazım var ve direnç ile kayıt yaptırdım bildiğiniz üzere mıuı 15 yerine hyper os gelecek peki bu güncelleme geldiğinde IMEI gidermi ve 12t pro sizce güncellemeyi ne zaman alır
Cihazım yurtdışı ve 3 4 aydır kullanıyorum en son 14.0.2.0 güncellemesini aldı ve başka güncelleme gelmedi 14.0.9.0 alam kişileri gördüm neden bana gelmedi ve gelirse güncellemek mantiklimi 14.0.2.0 daha mı iyi