krpnrmstf kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Telefonum açılmıyor

iyi geceler arkadaşlar, bi kaç saat önce oyun oynarken fazlaca kastı lag vardı bi yeniden başlatayım dedim %12 dolaylarındaydı şarjım. yeniden başlattım fakat saatlerdir MIUI ekranında kalıyor,aksine telefonum çalıyor görüşme yapabiliyorum ama ekran gelmiyor, yardımcı olabilecek var mıdır?
  2. K

Yardım Kasma sorunu

Arkadaşlar herkese iyi geceler poco f1 model cihazım bi kaç gündür fazlaca kasmaya başladı, hem de her ortamda bildirimleri kaydırırken bile.. Var mıdır bir öneriniz, 8 gb daha yer var telefonda acaba hafıza doluluğunda mı yapıyor.. şimdiden teşekkürler iyi geceler
  3. K

Sohbet Mi TW Earphones 2 Basic

Arkadaşlar merhabalar herkese, bu kulaklığı aldım bir kaç hafta önce telefonla koşurken sesin çok uzaktan geliyor diyorlar. Ses kaydı yollarken sesimi dinleyince gayet güzel telefonla konuşurken az gitme sorunu var. Acaba yapmam gereken bişey var mıdır? Teşekkürler
  4. K

Yardım İnstagramdan atma sorunu

Arkadaşlar 6ay kadar önce de yaşamıştım aynı sıkıntıyı, bi arkadaşımız beta sürümünün linkini atmıştı o şekilde halletmiştim. Tekrar yardımcı olabilir misiniz? Kolay gelsin herkese
  5. K

Çözüldü İnstagram durdurulma sorunu çözümü

Arkadaşlar günaydın, dün akşamdan beri instagramda bi sıkıntı var sürekli durduruldu sorununu alıyorum. Var mıdır bi yöntemi?
  6. K

Yardım Whatsapp Kayan Bildirimler Görünmüyor

Arkadaşlar iyi akşamlar, pocophone cihazımda görüntülü arama hariç whatsapp bildirimleri, kayan ekran olarak görünmüyor, ses geliyor, bildirim de görünüyor fakat kayan bildirimlerde görünmüyor. Bildirim ayarlarında bi sıkıntı yok bütün bildirimler açık, sıkıntı nedir sizce? Teşekkürler..
  7. K

Yardım Bildirim İçeriği

Arkadaşlar herkese iyi günler şöyle bir sıkıntım var; Whatsappta veya başka bir uygulamada diyelim ki Ali'den 2 tane mesaj geldi, Ali'den sonra Mehmet 2 mesaj yazdı bildirim sesi geliyor bildirim çubuğu da iniyor ama Ali'nin yazdığı mesajlar görünüyor bildirimde, Mehmetinkiler değil. Bu sorunla...
  8. K

Soru Amazfit Bip

Yine düzelmedi
  9. K

Soru Amazfit Bip

Onu nasıl yükliycem
  10. K

Soru Amazfit Bip

Arkadaşlar dün gelen saat güncellemesiyle birlikte sanıyorum emojiler eklendi gelen mesajlardaki emojileri gösteriyor ama saat dili değişti, yani bildirimlerim tğrkçe geliyor ama arayüz değişik bi dil oldu ne olduğununda bilmiyorum, baya kurcaladım da, nereden düzeltebilirim dili bilen var mıdır?
  11. K

Soru Wifi yavaşlığı

Arkadaşlar dün hattımı vodafonea taşıttım geçiş aşamasında wifi çok yavaştı 'yanımda' uygulamasını bile 5 dakikada indirdi, genel olarak da bi tık yavaş wifi, sıkıntı nedir bilen var mı pocophone f1 modelim. Teşekkürler Hız testini de ekliyorum
  12. K

Sohbet Akıllı Saat Tavsiyesi

Arkadaşlar pocophone telefonuma uyumlu bluetooth uyumlu nabızlı saat almak istiyorum ama mi band 4 görünüş olarak hoşuma gitmiyor. Xiaomi amazfit bip modelleri orjinal midir tavsiye eden kullanan var mıdır sormak istiyorum, hepinize kolay gelsin
  13. K

Sohbet Pocophone video çekerken kulaklıktaki sesi kaydetmeme

Arkadaşlar mesela instagram hikayesi video kaydedeceğim, kulaklıkla şarkı dinlerken video çekerken kulaklıktaki şarkıyı da kaydedebilir miyiz, yani şarkıyı da videoda duyabilir miyim?
  14. K

Soru Arama ekranı gecikmesi

Böyle kullancaz napalım
  15. K

Soru Arama ekranı gecikmesi

Bi değişme olmadı kardeşim başka yapabileceğmiz bişey var mıdır
Üst Alt