Krnl386 kullanıcısının son içeriği

1. K

Soru Xiaomi 65W GaN Charger

Merhaba Arkadaşlar ; Xiaomi 65W GaN Charger Şarj adaptörü siparişi vermiştim geçen gün tarafıma ulaştı. Telefonuma deneme amaçlı taktığımda (takılı olan Type-C den Type-C çıkış) 55 watt max. yazısını gördüm. Adaptör 65 watt olduğundan bu durum garibime gitti. USB çıkışını elimde orijinal kablo...
  2. K

Çözüldü Xiaomi 13T HyperOS

Merhaba Arkadaşlar ; 13T serisi için HyperOS güncellemesi gelecek mi? Bir çok modele verildi, neden bu kadar uzun sürdü acaba? Normal şartlarda 2024 ilk çeyreğinde güncelleme alacaktık direkt. Bilgisi olan var mıdır?
  3. K

Yardım Mi 13T Kamera Buğu Sorunu

Merhaba Arkadaşlar ; 10 Aralık Mi sitesi üzerinden telefonumu sipariş vermiştim. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle dün itibariyle telefonumu kutusundan çıkardım. Kontroller yaparken arka kameranın buğu yaptığını gördüm, sonrasında diğer foto çekimlerimde bu sorunu yaşamadım. Ve bugün tekrar bunu...
  4. K

Tavsiye 13 LITE / 13T Telefon Önerisi

Merhaba Arkadaşlar ; Umarım iyisinizdir? Başlıkta da belirttiğim gibi Xiaomi 13 LITE ve 13T arasında kaldım. Aslına bakarsanız her türlü elbette 13T daha yüksek nitelikli bir telefon. Normalde bütçem 25,000 TL civarı diyebilirim. Şuan kullanmakta olduğum Mi 11 LITE 4G telefonumu yaklaşık 2...
  5. K

Soru Mi 11 Lite 4G Anddroid 13 Güncelleme

Merhaba Arkadaşlar ; Bildiğiniz üzere bir çok model yeni Android 13 MIUI 14 güncellemesi aldı. Dikkatimi çeken 12 ve 10 serisine ait çoğu modele gelirken bize henüz gelmedi. Güncelleme sizce ne zaman gelebilir?
  6. K

Soru Smart Band Pro 7 Garanti Servisi

Merhaba Arkadaşlar ; Geçtiğimiz hafta Smart Band Pro 7 almıştım. 3 Gün önce uyandığımda ekranın pixel pixel olduğunu gördüm. Cihaz titreme, sensör durumu çalışmakta. Fakat ekran tamamen renkli noktalar ile dolu. Ve şuan baktığımda ekran tamamen gitti. Kutusuna baktığım da DORA Mobile garantili...
  7. K

Soru Mi Smart Band Pro 7

Merhaba Arkadaşlar ; Mi Smart Band Pro 7 ülkemizde satışa çıktı mı? Satın almak istiyorum fakat kendi sitesinde stok olmadığını gördüm. Ürünü başka nereden temin edebilirim? Ayrıca ürünün sadece siyah ve beyaz renklerini gördüm, diğer renklerini bir türlü bulamıyorum. Desteklerinizi rica ederim.
  8. K

Soru Mi Band 7 Pro

Merhaba Arkadaşlar ; Başlıkta da olduğu gibi, bir kaç kaynaklarda Mi Band 7 Pro' yu gördüm. Ülkemize sizce ne zaman gelir? Ayrıca bir sitede Yurtdışından getirtilebiliyor. (Hepsiburada) Sizce güvenebilir miyim? Fiyatı da oldukça makul bir seviyede. 405,00 TL gibi bir fiyata alabiliyorum...
  9. K

Soru Mi Band 5 Orijinal Kordon ?

Merhaba Arkadaşlar ; Bildiğim kadarı ile Mi Band 5 TPU Malzemeden yapılan bir kordon ile geliyor. Farklı renklerde orijinal kordon nereden temin edebilirim? Teşekkürler...
  10. K

Yardım MIUI 13 Güncelleme Sorunu

Merhaba Arkadaşlar ; Mi 11 Lite 4G cihazıma bugün güncelleme geldi. Şuan güncelleme için baktığımda güncellemenin olmadığını gördüm. Böyle bir şey nasıl olabilir? Güncelleme geri mi çekildi?
  11. K

MIUI 13 MIUI 13 Güncellemesi

Merhaba Arkadaşlar Az önce cihazıma OTA üzerinden güncelleme geldi. (Cihazım TR Garantili) Bilginize.
  12. K

Tavsiye Video / Resim Düzenleme Program Önerisi

Merhaba Arkadaşlar ; Ücretli yada ücretsiz fark etmez, çok sağlam bir video ve resim düzenleme-çekme/efekt programına ihtiyacım var. Özellik bu programla kameramı en iyi şekilde kullanmak istiyorum. Resim üzerine şarkı ekleme, ağır çekimlerde efekt yapma ve özellikle Sinema Modu destekli...
  13. K

Haber MIUI 12.5.2.0 Güncellemesi Geldi

Merhaba Arkadaşlar ; Az önce kontrol ettiğimde 12.5.2.0 güncellemesi geldiğini gördüm. Şuan indiriyorum, sanırım güvenlik paketi güncellemesi. Boyut : 740 MB Umarım bu güncelleme ile biraz stabilite ve Performans arttırılmıştır. (Not : Konu daha önce açılmışsa silinebilir..)
  14. K

Çözüldü Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic Teknik Servisi

Merhaba ; Geçtiğimiz aylarda almış olduğum kulaklığımda sol taraf çalışmamaktadır. Şarj kutusuna koyduğumda ışığı yanmamaktadır. Cihazı resetleme yaptığımda ise yine aynı durum devam etmektedir. Sorun neyden kaynaklı bilemiyorum ama, garantili cihaz olduğundan ; * Servise nereye...
  15. K

Soru MIUI Kararlı Yeni Güncelleme

Merhaba Arkadaşlar ; Xiaomi tarafında yeni bir kullanıcı olarak bu Enhanced güncellemesi ve 13.0 güncellemesi ne zaman çıkacak? Bununla ilgili bilginiz var mı? (Mi 11 Lite 4G kullanmaktayım.)
Üst Alt