Krnl386 kullanıcısının son içeriği

1. K

HyperOS HyperOS 2 Güncellemesi Başladı

Merhaba Arkadaşlar ; Dün gece saat 02:00 civarlarında cihazıma HyperOS 2 güncellemesi geldi. Hadi hayırlı olsun... Şuana kadar ; Akıcılık anlamında fevkalade, Stabilitelik çok iyi durumda, Animasyon ve geçişleri çok iyi görünüyor, Hız ve programlar arası geçiş gerçekten çok iyi Akıllı bir...
  2. K

Yardım Süper duvar kağıdı problemi

Merhaba asdemirtas Güncelleme nasıl geldi? Temalar uygulaması mı güncellendi? 1734612843 Merhaba Kardeşim ; Global 14T kullanıyorum ama bana sadece Kasım Ayı Güvenlik Patch güncellemesi geldi. Farklı bir şey yapmaya gerek var mı? Aliimran7
  3. K

Çözüldü 14T Pro Süper Duvar Kağıdı Çalışmıyor

Romlar hakkında maalesef bilgim yok ama, normal düz cihazımda benim de aynı şekilde bu sorun vardır. APK olarak yükleyeceğiz ya da belki güncelleme ile çözülür diye düşünüyorum...
  4. K

Yardım Süper duvar kağıdı problemi

Merhabalar ; Bu sorun ile ilgili 2 hafta öncesinde konu açmıştım. Bu durum Ay Süper Duvar Kağıdı haricinde ki temalarda yaşanmaktadır. Sorunu Xiaomi tarafıma bildirdim. Benim tahminimce gelen son güncelleme hatalı bir kod, bu sorunu neden olmaktadır. HyperOS 2 güncellemesi ile düzeleceğini...
  5. K

Çözüldü Telefon kapalı iken şarja taktığımda otomatik açılması?

Merhaba H.kadioglu ; Aslında gördüğüm kadarı ile sorun değilmiş. Belli bir yüzdenin altında otomatik açılabiliyor sanırım. Çünkü %5 ten sonra tekrar kapattım, sonra şarja taktım. Otomatik açılmadı, dediğim şekilde ekran ortasında dolum sembolü çıktı.
  6. K

Çözüldü Telefon kapalı iken şarja taktığımda otomatik açılması?

Merhaba Arkadaşlar ; 14T telefonumu bugün ilk kez şarjı tamamen bitirip şarja takmak istedim. Telefonun şarjı tamamen bitmişti. Şarja takar takmaz telefon kendi kendine açıldı, pIN kodu vs. bölümüne kadar geldi. 13T' de direkt açılmak yerine ekranın ortasın pil simgesi oluyor ve dolum işaretini...
  7. K

Soru Süper Canlı Duvar Kağıtları

Bu HyperOS 2.0 ile düzelir diye düşünüyorum ben. Ya da aslında bu durumu Xiaomi' ye bildirmek lazım, eminim ki ilgilenirler.
  8. K

Tahmin ettiğim gibi, demek ki sadece bende değil sorun. Küçük bir bug belki ama Xiaomi tarafına bildirmek lazım. Belki farkında değillerdir diye düşünüyorum. Arkadaşlar nereye bildirebiliriz bu sorunu?
  9. K

Uzun bir zamanın ardından tekrar selamlar arkadaşlar ; Bugün itibariyle 14T' ye geçiş yapmış bulunmaktayım. Cihaz her bakımdan gerçekten çok iyi diyebilirim. Bugün keşfettiğim sadece süper duvar kağıtları ile ilgili bir sorun var. Problem sadece 1' i hariç diğerlerini kullanamıyorum (Ay Süper...
  10. K

Soru Xiaomi 65W GaN Charger

Yani bir sorun yok değil mi Hocam?
  11. K

Soru Xiaomi 65W GaN Charger

Merhaba Arkadaşlar ; Xiaomi 65W GaN Charger Şarj adaptörü siparişi vermiştim geçen gün tarafıma ulaştı. Telefonuma deneme amaçlı taktığımda (takılı olan Type-C den Type-C çıkış) 55 watt max. yazısını gördüm. Adaptör 65 watt olduğundan bu durum garibime gitti. USB çıkışını elimde orijinal kablo...
  12. K

Yardım Mi 13T Kamera Buğu Sorunu

İşlerim sebebi ile THH ile uğraşmam çok zor olur benim için. Doğrudan satmam sanırım daha iyi olacak.
  13. K

Yardım Mi 13T Kamera Buğu Sorunu

musdi27 Cihazı bugün Genpa' dan kontrol ettim. Ürün değişim olacaktır yazıyordu ekranda, hemen altında yedek parça tedariği bekleniyor yazıyordu. Aradım konuştum, hangisi doğru bunlardan dedim, ürünün sıfır açılmamış kutusu ile değişim olacaktır dediler. Maalesef iade olmadı, tabi özellikle...
  14. K

Çözüldü Xiaomi 13T HyperOS

Anladım hocam, gerçekten çok yavaş bir stratejileri var. Emeğinize sağlık.
  15. K

Çözüldü Xiaomi 13T HyperOS

Eski bazı modellerin öncelikli alması biraz garibime gitti aslında hocam. Bekleyelim bakalım. 1707302161 Emeğine sağlık musdi27 Buradan da indirip kurabiliriz o zaman,
Üst Alt