Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şarj konusunda sıkıntı yok, aod bildirimleri stabil değil belli başlı uygulamalardan bildirim gözüküyor ekranda
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar önceden Google asistanı kilit ekranındayken açıyordum, şimdi açılmıyor ayarlarda aktif olmasına rağmen. Açılıyormuş gibi telefonun kenarlarında Google asistan açılırkenki gibi beyazlık görünüyor sonra kilit ekranında kalıyor.
Oyun testi yaptım sabah 7de şarjdan çıkardım telefonu 19.40 oldu hala kapanmadı, hiç ellemesem telefonu şimdi bir iki saat daha götürür. Mıuı 10 iken de bu saatlere kadar kapanmıyordu telefon
Evet öyle mesaj telefon(arama) ve ya wsap bildirimi always on display ekranında gözüküyor simgeleri. Ama işte diğer uygulamalarda ne simge çıkıyor ne de ekran uyanıyor. Sadece bildirim sesi çaldığıyla kalıyor
Oraya baktım hocam hepsi ayarlı benim demek istediğim always on display ekranına dusmeyen bildirimler Instagram, tapatalk, telegram gibi uygulamalar.. Bildirim sesi geliyor ama neyden bildirim geldiğini görmek için always on display ekranını uyandırmanız gerekiyor. Bildirim gelince always on...
Yok hocam göremedim öyle bir şey, bendeki bir diğer sıkıntı Mi 9T telefonumda Instagram dm geldiğinde kilit ekranına düşmüyor. Sizde de mi öyle
Evet denedim hakkaten öyle bir an için nasıl kapatcağımı şaşırdım ana sayfaya müzik çalar widgetı ekledim öyle durdurdum [emoji848][emoji38] sizin kilit...