krmdrl94 kullanıcısının son içeriği

1. krmdrl94

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Orijinal fonta dönemiyorsun tekrar diyorlar? Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. krmdrl94

Şarj konusunda sıkıntı yok, aod bildirimleri stabil değil belli başlı uygulamalardan bildirim gözüküyor ekranda Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. krmdrl94

Sadece ayarları sıfırlama var mı mi 9T de Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. krmdrl94

Arkadaşlar önceden Google asistanı kilit ekranındayken açıyordum, şimdi açılmıyor ayarlarda aktif olmasına rağmen. Açılıyormuş gibi telefonun kenarlarında Google asistan açılırkenki gibi beyazlık görünüyor sonra kilit ekranında kalıyor. Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. krmdrl94

Teşekkür ederim Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. krmdrl94

Merhaba arkadaşlar, RN7 Gcam başlıklı konu vardı linkini atabilecek olan var mı Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. krmdrl94

Oyun testi yaptım sabah 7de şarjdan çıkardım telefonu 19.40 oldu hala kapanmadı, hiç ellemesem telefonu şimdi bir iki saat daha götürür. Mıuı 10 iken de bu saatlere kadar kapanmıyordu telefon Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. krmdrl94

Genel olarak hata düzeltme güncellemelerinin yayınlanması 1 ayı bulur mu Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. krmdrl94

Bu hataların düzeltilmeesi 1 aydan önce olmaz heralde Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. krmdrl94

Sonra Onu nasıl kapatıyon bende kullanıyorum açmaya korktum [emoji23][emoji2359] Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. krmdrl94

Evet öyle mesaj telefon(arama) ve ya wsap bildirimi always on display ekranında gözüküyor simgeleri. Ama işte diğer uygulamalarda ne simge çıkıyor ne de ekran uyanıyor. Sadece bildirim sesi çaldığıyla kalıyor Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. krmdrl94

Aynen öyle hacı, senin var mı dikkat ettiğin gözle görülür hata Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. krmdrl94

Oraya baktım hocam hepsi ayarlı benim demek istediğim always on display ekranına dusmeyen bildirimler Instagram, tapatalk, telegram gibi uygulamalar.. Bildirim sesi geliyor ama neyden bildirim geldiğini görmek için always on display ekranını uyandırmanız gerekiyor. Bildirim gelince always on...
  14. krmdrl94

Kamera uygulamasındayken galeri açılmıyor Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. krmdrl94

Yok hocam göremedim öyle bir şey, bendeki bir diğer sıkıntı Mi 9T telefonumda Instagram dm geldiğinde kilit ekranına düşmüyor. Sizde de mi öyle Evet denedim hakkaten öyle bir an için nasıl kapatcağımı şaşırdım ana sayfaya müzik çalar widgetı ekledim öyle durdurdum [emoji848][emoji38] sizin kilit...
Üst Alt