krakik kullanıcısının son içeriği

1. krakik

Yardım Wifi Bağlanmıyor

Selam Arkadaşlar Xiaomi 11t cihazım var Wifi bağlanmıyor "erişim noktası geçici olarak dolu" hatası veriyor sebebi ne olabilir.
  2. krakik

Yardım Bildirim gelince müzik sesi kısılıyor

Selam arkadaşlar xiaomi 11t telefonum var bildirim sesi gelince müzik kısılıyor demiyimde anlık olarak kapıtıyor bunu iptal edebilir muyuz?
  3. krakik

Yardım Xiaomi 11T Güncelleme ile İmei Neden Gider?

Merhaba arkadaşlar xiaomi 11t güncelleme yapınca neden imei gidiyor bildiğim kadarıyla pro modellerinde gitmiyor normal şartlarda tam tersi olması gerekmiyor mu sonuçta pro'da işlemciye müdahale yapılıyor daha riskli bir durum.
  4. krakik

Soru İmei atılmış telefona mi hesabı açılır mı

Selam arkadaşlar imei atılmış telefona mi hesabı açarsam sorun yaşar mıyım. Ekstra olarak bu bankacılık işlerinde fln güven sorunu yaşar mıyım imei atıldığını için bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  5. krakik

Soru Yurt dışı telefon almak mantıklımı

Merhabalar, yurt dışı telefon almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı imei konusunda bir tereddütüm var ileride sorun yaşar mıyım?
  6. krakik

Soru 11t İMEİ

Arkadaşlar selamlar xiaomi 11t alacağım imei attırdığım zaman bir problem yaşar mıyım şebeke çekmeme sorunu fln yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler.
  7. krakik

Soru Telefon Nerden Alabilirim?

Arkadaşlar selamlar yakın zamanda inşallah xiaomi 11t Y.D cihazlı telefon almayı düşünüyorum istanbul anadolu yakasında oturmaktayım bildiğiniz bir telefoncu var mı sağlam bi yer sorun yaşamicağım?
  8. krakik

Soru Telefon Önerisi

Arkadaşlar selamlar 1 2 ay içerisinde Y.D cihazı telefon almayı düşünüyorum inşallah. Aşağıda ki modellerden hangisi önerirsiniz. Xiaomi 11t Xiaomi mi 10t Xiaomi mi 10t pro Xiaomi mi 10
  9. krakik

Soru Xiaomi mi 11 pro imei

Selam arkadaşlar forumda yeniyim yurt dışından xiaomi mi 11 pro almayı düşüyorum imei işlemi atılıyor mu?
Üst Alt