Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
turbo modificationsda eski sürümlerde öyle bir seçenek vardı fakat 1.0.10.0 sürümünde o seçenek yok turbo ayarları içinde asistan da hi Google dediğimde asla açılmıyor gemini ile de aynı şekilde yeni sürümü bekliyorum düzelmesi için umarım düzeltirler
google assistan hâlâ düzelmedi ve bildirim yerindeki Rusça kısım hâlâ kaldırılmıyor umarım bir sonraki sürümde düzelir telegramdan takip ediyorum yakın zamanda ücretsiz yeni sürüm yayınlanacakmış
bu kısmı nasıl kaldırıyoruz daha onceki sürümlerde turbo ayarlarında vardı sanırım ama son sürümde bulamadım bir türlü veya Türkçe yapmanın bir yolu var mı
Merhaba arkadaşlar telefonumun bootloader kilidini açtım ve twrp yükledim twrp üzerinden eu ve Endonezya romunu her ikisini de kurmayı denedim sorun çıkmadı kurulum yapıldı fakat ayarlar hakkındaya girdiğimde global olarak gözüküyor kurulumda herhangi bir hata vs çıkmadı sorunsuz gerçekleşti...