kr4l707 kullanıcısının son içeriği

1. K

HyperOS POCO X3 Pro HyperArt 2.0.5.0 A15

android 14e göre bu romda çalışmayan bir özellik var mı?
  2. K

HyperOS POCO X3 Pro Turbo HyperOS 2.0.214.0 A15

yeni sürüm yayınlandı
  3. K

çok mantıksız olmuş hadi ayarlar neyse de bildirim çubuğunda niye Rusça bölüm olsun ne güzel seçenek vardı önceki sürümlerde
  4. K

ios tarzı bildirim menüsü diye bir seçenek yok işte bende
  5. K

turbo modificationsda eski sürümlerde öyle bir seçenek vardı fakat 1.0.10.0 sürümünde o seçenek yok turbo ayarları içinde asistan da hi Google dediğimde asla açılmıyor gemini ile de aynı şekilde yeni sürümü bekliyorum düzelmesi için umarım düzeltirler
  6. K

google assistan hâlâ düzelmedi ve bildirim yerindeki Rusça kısım hâlâ kaldırılmıyor umarım bir sonraki sürümde düzelir telegramdan takip ediyorum yakın zamanda ücretsiz yeni sürüm yayınlanacakmış
  7. K

1.0.12 dürümü yayınlanmış
  8. K

Hocam 1.0.10.0 sürümünde turbo modifications kısmında öyle bir ayar yok bende
  9. K

bu kısmı nasıl kaldırıyoruz daha onceki sürümlerde turbo ayarlarında vardı sanırım ama son sürümde bulamadım bir türlü veya Türkçe yapmanın bir yolu var mı
  10. K

Yardım Poco x3 pro eu ve Endonezya rom yüklememe rağmen global kuruyor

Merhaba arkadaşlar telefonumun bootloader kilidini açtım ve twrp yükledim twrp üzerinden eu ve Endonezya romunu her ikisini de kurmayı denedim sorun çıkmadı kurulum yapıldı fakat ayarlar hakkındaya girdiğimde global olarak gözüküyor kurulumda herhangi bir hata vs çıkmadı sorunsuz gerçekleşti...
Üst Alt