Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba
Merhaba bir sorum olacakdı müsaitseniz yardımlariniz beklerim
Aldigimiz yedegi tekrar nasil geri yukleyebiliriz suan yedek pc de bunu tekrar nasil yuklerim geri gorsel paylastim tesekkur ederim
1567707550
Merhaba bir sorum olacakdı müsaitseniz yardımlariniz beklerim
Aldigimiz...
Merhaba çözüm için redmi note 7 10.3.4.0 PFGCNXM yazarak cikan rom u indirin ayarlardan guncelleme bolumune gelip guncelleme paketini secine basin ve indirdiginiz rom u secin tm deyin
Wifi ayarlarinda sikinti olamaz xs max 5 ghz destekli daha temiz girer sizin mi 8 2.4 ghz dir buyuk ihtimal ama okdar fark olmamasi gerek bir kapatip acmayi deneyin cihazinizi tesekkurler..
Merhaba
Speedtest uygulamasi uzerinden hiz testi yapmaniz daha verimli olacaktir
Tarayicilariniz farkli olabilir ve buna istinaden hiz testi sonucunuzu etkileyebilir
Tesekkurler iyi forumlar.
Tamamdır hocam çözüm basit https://sourceforge.net/projects/xi..._HMNote7_V10.3.3.0.PFGCNXM_v10-9.zip/download cihaza bu romu indirin ardından ses açma + güç tuşuna mi logosu gelene kadar basılı tutun twrp açılacak install kısmına basıp ordan romu bulun download dadır ardından onu seçip...
Oncelikle size bir soru sormak icin rahatsiz ettim kusura bakmayın
Redmi note 7 kullanicisiyim
Yurt disi ve imei çakılı ve ben buna guncelleme bolumunden guncelleme paketi sec den sectigimde twrp ekraninda guncelleme dogrulanamadi hatasi aliyorum
İndirmedigim guncelleme kalmadi adeta.
Suan...
Oncelikle size bir soru sormak icin rahatsiz ettim kusura bakmayın
Redmi note 7 kullanicisiyim
Yurt disi ve imei çakılı ve ben buna guncelleme bolumunden guncelleme paketi sec den sectigimde twrp ekraninda guncelleme dogrulanamadi hatasi aliyorum
İndirmedigim guncelleme kalmadi adeta.
Suan...