kozbende kullanıcısının son içeriği

1. K

Rom Redmi Note 7 Xioami Eu Beta Rom MIUI_10.5_9.9.3

Cok tesekkurler iyi forumlar
  2. K

Rom Redmi Note 7 Xioami Eu Beta Rom MIUI_10.5_9.9.3

Merhaba Merhaba bir sorum olacakdı müsaitseniz yardımlariniz beklerim Aldigimiz yedegi tekrar nasil geri yukleyebiliriz suan yedek pc de bunu tekrar nasil yuklerim geri gorsel paylastim tesekkur ederim 1567707550 Merhaba bir sorum olacakdı müsaitseniz yardımlariniz beklerim Aldigimiz...
  3. K

Yardım Redmi Note 7 Güncelleme Sorunu

Merhaba çözüm için redmi note 7 10.3.4.0 PFGCNXM yazarak cikan rom u indirin ayarlardan guncelleme bolumune gelip guncelleme paketini secine basin ve indirdiginiz rom u secin tm deyin
  4. K

Yardım Redmi Note 7 Rom Tavsiye

Merhaba; Model:Redmi Note 7 Sürüm:10.3.3.0 ( stable ) PFGCNXM
  5. K

Madalya MIUI Türkiye Yenilendi... Yorumunu Yap Madalya Kazan - 24.11.18

Cvp: MIUI Türkiye Yenilendi... Yorumunu Yap Madalyayı Kap Ellerinize sağlık..
  6. K

Çözüldü Güncelleme hata

Yuklemeye calistiginiz Rom uygun rom degil Daha detayli ve resimli aciklama yaparsaniz yardimci olabilirim Tesekkurler..
  7. K

Yardım Red mi note 7 güncelleme.

Tsekkur ederim hocam 10.3.3.0 suan benim sürüm siz guncellediniz mi Direk ota uzerinden alamiyorum ben flashliycam buyuk ihtimal.. tsekkur ederim
  8. K

Evet size dedigim yontemle 1565007983
  9. K

Yardım Superbox wifi hız testi sonucu

Yaziliminizda sikinti var o zaman hocam forumda konulr mevcut tesekkurler
  10. K

Wifi ayarlarinda sikinti olamaz xs max 5 ghz destekli daha temiz girer sizin mi 8 2.4 ghz dir buyuk ihtimal ama okdar fark olmamasi gerek bir kapatip acmayi deneyin cihazinizi tesekkurler..
  11. K

Merhaba Speedtest uygulamasi uzerinden hiz testi yapmaniz daha verimli olacaktir Tarayicilariniz farkli olabilir ve buna istinaden hiz testi sonucunuzu etkileyebilir Tesekkurler iyi forumlar.
  12. K

Tamamdır hocam çözüm basit https://sourceforge.net/projects/xi..._HMNote7_V10.3.3.0.PFGCNXM_v10-9.zip/download cihaza bu romu indirin ardından ses açma + güç tuşuna mi logosu gelene kadar basılı tutun twrp açılacak install kısmına basıp ordan romu bulun download dadır ardından onu seçip...
  13. K

Yardım Redmi Note 7 güncelleme sorunu

Oncelikle size bir soru sormak icin rahatsiz ettim kusura bakmayın Redmi note 7 kullanicisiyim Yurt disi ve imei çakılı ve ben buna guncelleme bolumunden guncelleme paketi sec den sectigimde twrp ekraninda guncelleme dogrulanamadi hatasi aliyorum İndirmedigim guncelleme kalmadi adeta. Suan...
  14. K

Sohbet Redmi Note 7 Güncelleme Sorunu

Oncelikle size bir soru sormak icin rahatsiz ettim kusura bakmayın Redmi note 7 kullanicisiyim Yurt disi ve imei çakılı ve ben buna guncelleme bolumunden guncelleme paketi sec den sectigimde twrp ekraninda guncelleme dogrulanamadi hatasi aliyorum İndirmedigim guncelleme kalmadi adeta. Suan...
Üst Alt