Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cihazımda magisk bootloop saver kuruluyken rahatça modül kuruyordum :D
https://github.com/Dinodva/Pixel-Display-Optimisation-Magisk-Module
bunu kurdum meğersem gerekliliklere dikkat etmemiştim tüm modülleri kapatıp yeniden açması için bekliyorum ama cihaz mi logosunda kaldı sıfırlamadan...
Bu cihazın çin romu yok sanırım çinde sd695 bir model olarak çıktığından cihazıma pisarronun çin romunu kurabilir miyim pil süresinin çim romunda daha iyi olduğunu duydum şu an 13.0.6 Endonezya kullanıyorum kısaca note 11 pro 4g viva için Çin romu var mı :)
Cihazım Redmi note 11 pro (viva) telefonu ilk aldığım zamandan bu yana ön kamerada aşırı bir ışık patlaması ve bulanıklık mevcut tost makinesinden beter gcam ile denediğimde biraz daha az ama hala çok belli pastel boya gibi çekiyor bu sorunu nasıl çözebilirim
MIUI launcherda ikonları tema uygulaması dışında uygulamalarla değiştirmenin bir yolu var mı eskiden niagara launcher + linebit kullanıyordum MIUI arayüzünde linebit kullanmak istiyorum magiskte herhangi bir modül var mı bunun için
Kullandığım tüm cihazlarda sosyal medya whatsapp, Instagram, linkedin vb... geç bildirim geliyor bazen 7-8 dakika bazen 30-40 dakika gecikiyor pil tasarrufu kapalı ve otomatik başlatma etkin bunlar çözüm olmuyor yardımcı olabilecek var mı :)
Viva için twrp yok herhangi bir şekilde yedek alamıyorum bu cihaza fastboottan rom atarsam imei konusunda sıkıntı yaşamam değil mi (olmayacağını biliyorum da yoğurdu üfleyerek yiyorum bu cihaz sayesinde :) )
Merhaba cihazıma özel herhani bir recovery çıkmamış nette fastboot veya miui recovery( tam hatırlamıyorum siyah ekrandaki beyaz yazılı yer) üzerinden nvdata nvram vs dahil tüm sistem yedeğini daha sonra fastboottan flashlanacak şekilde yedekleyebilir miyim?
Telefon miui 13 sürümüne yükseltince brick oldu gece uyurken otomatik yapmış sabah uyanınca fark ettim içinde çok önemli fotoğraflarım var lütfen yardım edin sp flash toolda her şey hazır userdata vb şeylerin tikini kaldırmam mı lazım veri kaybetmeden cihazı açabilmek için :(
1659248397
ne varsa...
merhaba elimde rn 9 var telefon genel olarak oyunlarda istediğim performansı veriyordu ama geçenlerde indirdiğim bir oyun bayağı kasıyor gereksiz sistem uyg. kaldırdım oyun sürücüsü seçili game turbodan izinleri vs... ayarladım oyun hala kasıyor çok fazla bir değişim olmadı hızlandırmak için...