Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar mi 9 T telefonum sarji %5 ve asagisinda hafif kasmalalar oluyor bu kasmalar sarji %5 in ustunde iken boyle bir sorun sizde de ayni durum varmi bu arada pil tasarrufu kapali
Merhabalar telefonum Mi 9T ve Mi9T kullananlara boyle bir guncelleme geldimi yoksa sadece benim hesabima ozel bir guncelleme mi bu yazi renginin degisikligi
1581793337
Bana bu arada google playden herhangi bir guncelleme gelmedi guncelleme gelmeden boyle olmuss
Reis bendw alirken cok dikkat ettim satin alirken satici ismine bakman lazim sen cep mi , alanmemnun mu diye bunlardan alma bunlar yan garantilerle yolluyorlar alirken keske satici hepsiburada mi diye baksaydin hepsiburada saticisi turkiye garantili yolluyor eyer ki 15 gunu gecmeyip iade etme...
Oyle bir sey yapilmiyor reis seni kandirmis o sanal alan oluyor senin dedigin yaptigin islemler sanal bellege kaydediliyor sanal bellekten bilgi bir tik daha hizli alinip islemlerde bir tik hizli oluyor obur turlu ozaman 16 gb ram 1000, kusur civari olmazdi herkes ozaman ssd alirdi 200 tl ye en...