koulo kullanıcısının son içeriği

1. K

Çözüldü Win 10 Donma Sorunu

Merhabalar arkadaslar son zamanlarda anlamdiramadigim pc kendi kendine donuyor surekli windows 10 2004 surumu yuklu sizde de ayni durum varmi ?
  2. K

Yardım Mi 9 T ile ilgili

Merhabalar mi 9 T telefonum sarji %5 ve asagisinda hafif kasmalalar oluyor bu kasmalar sarji %5 in ustunde iken boyle bir sorun sizde de ayni durum varmi bu arada pil tasarrufu kapali
  3. K

Soru İnstagram İle İlgili Bakarmisiniz ?

Merhabalar telefonum Mi 9T ve Mi9T kullananlara boyle bir guncelleme geldimi yoksa sadece benim hesabima ozel bir guncelleme mi bu yazi renginin degisikligi 1581793337 Bana bu arada google playden herhangi bir guncelleme gelmedi guncelleme gelmeden boyle olmuss
  4. K

Yardım mi9t miui11 güncellemesi sonrası parmak izi yok

Sana yazdigim yere girip bi ss ativersene buraya aga
  5. K

Yardım mi9t miui11 güncellemesi sonrası parmak izi yok

Ayarlar>sifreler ve guvenlik > parmak izi kilit acma burda ayar
  6. K

Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

Bu sayfa telefonda gozukmuyor bende bilgisayarda mi bu sekilde gozukuyor birde siteyi atarmisin
  7. K

Yardım redmi airdots alanlar

Alicaksan hepsiburada dan al kardesim canin yanmasin
  8. K

Yardım Xiaomi Türkiye Garantili diye Tarafıma Kvk Garantili Cihaz Sattılar.

Reis bendw alirken cok dikkat ettim satin alirken satici ismine bakman lazim sen cep mi , alanmemnun mu diye bunlardan alma bunlar yan garantilerle yolluyorlar alirken keske satici hepsiburada mi diye baksaydin hepsiburada saticisi turkiye garantili yolluyor eyer ki 15 gunu gecmeyip iade etme...
  9. K

Sohbet Vefat

Allah rahmet eylesin
  10. K

Soru Telefonumun şarjı tamamen bitti , şarja taktım açılmıyor ( lütfen yardım )

Garantide sikinti cikmaz bro cunki senden kaynakli problem degildir mesela benim eski asus zenfone u gonderdigimde bataryayi degistirip ucretsiz gonderdiler seninkinide oyle yaparlar
  11. K

Yardım RAM arttırılabilirmi??

Oyle bir sey yapilmiyor reis seni kandirmis o sanal alan oluyor senin dedigin yaptigin islemler sanal bellege kaydediliyor sanal bellekten bilgi bir tik daha hizli alinip islemlerde bir tik hizli oluyor obur turlu ozaman 16 gb ram 1000, kusur civari olmazdi herkes ozaman ssd alirdi 200 tl ye en...
  12. K

Yardım RAM arttırılabilirmi??

Malesef yapilmaz bilgisayarda ssd den ram de yapilmiyor sadece sanal alan oluyor cunku telefonda belli gb boyutunnda parca takili sonucta
  13. K

MIUI 11 Mi 9T Global MIUI 11 geldi!

Eu rom mu seninki
  14. K

Rom Mi MIX 2 – Global Kararlı MIUI 11 / V11.0.3.0 PDEMIXM

Ultra guc tasarruf modunu iceriyormu
Üst Alt