Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ,
Redmi note 9 cihazımın 12.5.3 RJOMIXM güncellemesini yaptıktan sonra karanlık moddan çıktığım zaman ekran tamamen beyaz oluyor , karanlık modu tekrar açmadan hiç bir sekilde düzelmiyor .
Yardımcı olabilecek arkadaşlar a şimdiden teşekkür ederim .
merhabalar mi9se kullanıyorum yurt dışı sebeke neredeyse hiç çekmiyor çok sıkıntı yaşıyorum bunun için ne yapabilirim ?
ne yukluyebilirm
aynı operatör arkadaşım başka tlfn ile full çekim gücü varken bende 1 diş veya hiç şebeke yok sorunu yaşıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz uzun süredir bu...
Kardeş aynı durum dün aksam.note 8 pro cihazımzda başıma geldi 4 tane rom indirmştmm tek tek denemk istedim , 6 sn de bu hatayı aldm cihazın ekranı gelmedi tekrar bağladım sadece led yandı ama bağlandı tekrar flash denedm bu sefer 10 sn de hata aldm sonra tekrar denedm 80 tekrar denedm 100 sn ve...
Arkadaşlar herkes e iyi geceler ,
Note 8 pro cihazıma 11.2.0 endonezya rom yükledik sıkıntımız tema yükleyemiyoruz ve office programlarini kullanamiyoruz ,
aynı cihazı kullanıp stabil çalışan rom önerisinde bulunacak arkadaşlara şimdiden tşk ederm .
ben şuan bunu kurdum ama fastboot da tam bitmek uzere iken error verdi yuklenmedi zannetim sonra baktm yüklenmş ama hiç kullanışlı değil
hiç bir Office programı kullanamıyorum ve tema yükleyemiyorum sebebini ne olabilir ???
kardeşim hangi rom u kullanıyosn ?
bana stabil güzel bi rom lazm fastboot ile yukleme yapacağım hiç bişey yapamıyorum tlfn da 10 gun önce aldm 11.0.6.0 güncelleme yaptım office programları açılmıyor 3. parti diyor tema yüklenmiyor batarya çok çabuk bitiyor daha 10 günlük cihaz ilk rom u ne...