korkmaz9956 kullanıcısının son içeriği

1. korkmaz9956

Yardım Mi cloud ana ekran geri yükleme

Merhaba, eski mi note 10 life cihazımın ekran yedeğini f2 proya geçirmek için aldım ancak yedeği geri yükleyemiyorum geri yükle kısmı kapalı. nasıl düzeltebilirim?
  2. korkmaz9956

Yardım Poco f2 dikkat etmem gerekenler nedir?

Merhaba yurtdışı 2. El poco f2 pro alacağım kozmetik durumu iyi görünüyor. Cihaz sim 2 kayıtlı, sim 1 veya 2 kayıtlı olması fark eder mi? Başka nelere bakmalıyım?
  3. korkmaz9956

Yardım Poco f3 yurtdışı sıkıntı çıkartır mı?

Merhaba, poco f3 almak istiyorum aklıma takılan konular var. Direnç ile yapılan imei güvenilir mi, hangi durumlarda kapanır? İmei gittiğinde tekrar telefonun içi açılıp mekanik işlem görmesi gerekir mi? Teşekkürler
  4. korkmaz9956

Yardım Mi 11 lite 5g ne imei repair

Merhaba ,11 lite 5g ne veya mi 11t modeli için imei atılıyormu? Direnç işlemi gerektirir mi? İzmir içinde tavsiye edebileceğiniz tanınmış mağaza varsa yazınız.
  5. korkmaz9956

Yardım Gcam zip dosyası nasıl kurulur

Forumda sabitlenmiş google camera sitesine girip mi note 10 lite için gcam indirdim zip olarak indi kurulumu nasıl yapacağım yardım edermisiniz?
  6. korkmaz9956

Yardım Mi Note 10 Lite yay sesi geliyor

Merhaba, yaklaşık 1 ay önce mi note 10 lite modelini aldım telefona parmağımla vurunca özellikle orta-alt kısımdan titreşim geliyor hatta parmağımla sert bi şekilde vurunca biraz yay sesi de geliyor. Diğer kullanıcılarda da aynısı oluyor mu? Telefonda birde arasıra şebeke çekmeme sorunu oluyor...
  7. korkmaz9956

Yardım Video ile ilgili

Merhaba, galerim de bir video var. (yaklaşık 1 dakikalık) videonun içindeki 9. ve 12. saniyelerdeki sesi kesmem gerekiyor tabi bunu telefonumdaki mi video uygulamasıyla yapamıyorum önerebileceğiniz bi uygulama varsa sevinirim, Teşekkürler
  8. korkmaz9956

Soru Şarj yüzdesinin aniden yükselmesi

Merhaba redmi note7 cihazımı powerbanka taktım ve aniden birkaç saniye içinde %29 %30 %31 %32 %33 %34 diye artmaya başladı hemen kabloyu çektim ve kullanmaya başladığımda emin değilim ama şarj daha çabuk bitmeye başladı gibi. batarya yı boşaltmak gibi yöntemler işe yararmı yardım edin lütfen
  9. korkmaz9956

Yardım Kamera da siyah dalga sorunu

donanımsal olduğunu düşünmuyorum çünkü Gcam ile çekince hiçbir sıkıntı olmuyor yani büyük ihtimalle yazılımsal . Miui 11 güncellemesi ile kamerada geliştirme ler olacağını duymuştum belki bu sorunun da çaresini bulurlar
  10. korkmaz9956

Yardım AliExpress VERGİ

Teşekkür ederim cevaplar için . Başka forumlarda yazdığım sorulara cevap bile gelmiyor. Bu forumu gerçekten seviyorum
  11. korkmaz9956

Yardım Kamera da siyah dalga sorunu

evet aynı sorun redmi note 7cihazımdada oluyor ama kontrastı yükseltince siyah dalgalar biraz daha azalıyor
  12. korkmaz9956

Yardım AliExpress VERGİ

Merhaba, Redmi Note 7 cihazımda kullanmak üzere AliExpress ten 2 parça ürün almak istiyorum birisi 20 tl lik kamera lensi diğeride 35tl lik bir kılıf (kılıf yeni kullanıcı bonusuyla birlikte 60 kuruş) her ikisi için ayrı ayrı vergi ödermiyim? Nekadar vergi öderim ? ve sipariş ettiğim bu ürünler...
  13. korkmaz9956

Yardım Redmi note 7 reset

Note 7 cihazıma hard reset atmak istiyorum ama telefonumda pubg gibi yuksek boyutlu oyunlar var bunları bi yere kaydedip sonradan oynamaya devam edebileceğim bi yöntem varmi
  14. korkmaz9956

Çözüldü Note 7 model numarası nedir

Nası yani anlamadim
Üst Alt