korkmaz9956 kullanıcısının son içeriği

1. korkmaz9956

Yardım Mi cloud ana ekran geri yükleme

Merhaba, eski mi note 10 life cihazımın ekran yedeğini f2 proya geçirmek için aldım ancak yedeği geri yükleyemiyorum geri yükle kısmı kapalı. nasıl düzeltebilirim?
  2. korkmaz9956

Yardım Poco f2 dikkat etmem gerekenler nedir?

Hocam şarj sorununda Flex üzerine parça konularak çözüldüğünü duydum, yinede umarım başıma gelmez. Kutu, şarj dahil 4600tl. Kozmetik durumuna göre fiyatı uygun denilebilir, elinizdeki cihazın durumu iyiyse bence daha yüksek fiyata alıcı bulabirsin.
  3. korkmaz9956

Yardım Poco f2 dikkat etmem gerekenler nedir?

Merhaba yurtdışı 2. El poco f2 pro alacağım kozmetik durumu iyi görünüyor. Cihaz sim 2 kayıtlı, sim 1 veya 2 kayıtlı olması fark eder mi? Başka nelere bakmalıyım?
  4. korkmaz9956

Yardım Poco f3 yurtdışı sıkıntı çıkartır mı?

Merhaba, poco f3 almak istiyorum aklıma takılan konular var. Direnç ile yapılan imei güvenilir mi, hangi durumlarda kapanır? İmei gittiğinde tekrar telefonun içi açılıp mekanik işlem görmesi gerekir mi? Teşekkürler
  5. korkmaz9956

Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

merhaba mi 11t ve mi 11lite 5g ne imei repair için bilgi alabilirmiyim.
  6. korkmaz9956

Ana Başlık Xiaomi 11T - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

Merhaba bende mi 11t'ye geçeceğim bu konunun üstünden yaklaşık 2 ay geçti imei konusu şuan ne durumda acaba?
  7. korkmaz9956

Yardım Mi 11 lite 5g ne imei repair

Cihazı yakın zamanda alacağım oyun performansı iyi bir telefon YouTube da ki testlere bakarsan daha iyi olur.
  8. korkmaz9956

Nereden aldınız? İletişime geçeyim.
  9. korkmaz9956

İkiside mi direnç ile ?
  10. korkmaz9956

Merhaba ,11 lite 5g ne veya mi 11t modeli için imei atılıyormu? Direnç işlemi gerektirir mi? İzmir içinde tavsiye edebileceğiniz tanınmış mağaza varsa yazınız.
  11. korkmaz9956

Yardım Gcam zip dosyası nasıl kurulur

Forumda sabitlenmiş google camera sitesine girip mi note 10 lite için gcam indirdim zip olarak indi kurulumu nasıl yapacağım yardım edermisiniz?
  12. korkmaz9956

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Teşekkürler
  13. korkmaz9956

Yardım Mi Note 10 Lite yay sesi geliyor

Merhaba, yaklaşık 1 ay önce mi note 10 lite modelini aldım telefona parmağımla vurunca özellikle orta-alt kısımdan titreşim geliyor hatta parmağımla sert bi şekilde vurunca biraz yay sesi de geliyor. Diğer kullanıcılarda da aynısı oluyor mu? Telefonda birde arasıra şebeke çekmeme sorunu oluyor...
Üst Alt