Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, eski mi note 10 life cihazımın ekran yedeğini f2 proya geçirmek için aldım ancak yedeği geri yükleyemiyorum
geri yükle kısmı kapalı. nasıl düzeltebilirim?
Hocam şarj sorununda Flex üzerine parça konularak çözüldüğünü duydum, yinede umarım başıma gelmez. Kutu, şarj dahil 4600tl. Kozmetik durumuna göre fiyatı uygun denilebilir, elinizdeki cihazın durumu iyiyse bence daha yüksek fiyata alıcı bulabirsin.
Merhaba yurtdışı 2. El poco f2 pro alacağım kozmetik durumu iyi görünüyor. Cihaz sim 2 kayıtlı, sim 1 veya 2 kayıtlı olması fark eder mi? Başka nelere bakmalıyım?
Merhaba, poco f3 almak istiyorum aklıma takılan konular var. Direnç ile yapılan imei güvenilir mi, hangi durumlarda kapanır? İmei gittiğinde tekrar telefonun içi açılıp mekanik işlem görmesi gerekir mi? Teşekkürler
Merhaba ,11 lite 5g ne veya mi 11t modeli için imei atılıyormu? Direnç işlemi gerektirir mi? İzmir içinde tavsiye edebileceğiniz tanınmış mağaza varsa yazınız.
Merhaba, yaklaşık 1 ay önce mi note 10 lite modelini aldım telefona parmağımla vurunca özellikle orta-alt kısımdan titreşim geliyor hatta parmağımla sert bi şekilde vurunca biraz yay sesi de geliyor. Diğer kullanıcılarda da aynısı oluyor mu? Telefonda birde arasıra şebeke çekmeme sorunu oluyor...