korgkaya kullanıcısının son içeriği

1. K

Soru Redmi Note 9 Pro Rom Önerisi

cevabınız için teşekkür ederim fakat miui tabanlı rom arıyorum
  2. K

Soru Redmi Note 9 Pro Rom Önerisi

Selamlar arkadaşlar Redmi Note 8 olan cihazımı değiştirip Note 9 Pro geçiş yaptım cihaz hakkındaki romlar hakkında bilgi sahibi değilim deniyimli arkadaşlar miui tabanlı rom önerebilirmisiniz custom rom farketmez güncellik takıntısı olan biri değilim o yüzden güncel rom olmaşı şart değil en...
  3. K

Servis Hizmeti Xiaomi Mi Account Bypass Servisi

Merhaba Redmi note 9 pro bl kitit açık mi hesap bypass olacak fiyat alabilirmiyim
  4. K

Yardım BL kilidi açık cihazda mi hesabı kaldırma

Peki hocam custom miui romlar kursak gene hesap ister mi eu romlar gibi
  5. K

Yardım BL kilidi açık cihazda mi hesabı kaldırma

Merhaba arkadaşlar bootloader kilidi açık Note 9 Pro var cihaza format attım mi hesabı istedi ama numaraya kimsenin erişimi yok nasıl geçici veya kalıcı olarak bypass edebilirim aosp rom kurmak dışında yardımlarınızı bekliyorum
  6. K

Rom Redmi Note 8 - Miui Custom ve Aosp Romlar

teoman hocam teşekkürler valla romu kurdum telefon uçuşa geçtide pil konusunda fazla bir değişiklik olmadı roma uygun önerebileceğin pil konusunda iyi olan kernel varmı yoksa hiç dokunmayımmı
  7. K

eminsiniz yeter dimi hocam sonuçta telefona sürekli rom atmakta istemiyorum perki hocam bu rom miui 12 mi 11 mi
  8. K

Hocalarım peki size göre pil konusunda en iyi olan rom hangisi çünkü telefonumda hiç oyun oynayan bir kullanıcı değilim sadece günlük işler sosyal medya vb işler için kullanıyorum o yüzdende sürekli telefonu şarja takmak istemiyorum hangi romu önerirsiniz miui veya aosp tabanlı farketmeksizin...
  9. K

Yardım Adaptörüm kaç volt?

peki hocam adaptörün orjinal olup olmadığını anlama şanşızım varmı
  10. K

Yardım Adaptörüm kaç volt?

arkadaşlar telefonum redmi note 8 malum bu telefon 18 wolt bendeki adaptör resimdeki bu adaptör 18 wolt verirmi veriyorsada en fazla kaç volta kadar güç verir
Üst Alt