korfirak kullanıcısının son içeriği

1. korfirak

HyperOS Xiaomi 11 T Pro HyperOS A14 Stable Beta (Port)

Hocam Normalde Ocak ayında yayınlanacaktı Tester sürümü. O bile yayınlanmadı bildiğim kadarıyla. Telegram kanalında Bazı Port sürümler var hepsini denedim ama en stabil çalışan bu sürüm oldu. Umarım erken vakitte gelir ve global kullanmaya başlarız.
  2. korfirak

Hocam selam. Hayırlı olsun. Ben Pil yönünden çok şikayetçi değilim. Telefon işlemcisini biliyorsunuzdur sıcak çalışan bir işlemcidir. Bu sebeple Maalesef batarya performansı da etkilenmektedir. Root ayrıcalığıyla Kernel Adiutor uygulamasından İşlemci frekanslarını bir miktar düşürerek kullanım...
  3. korfirak

Hocam selam, Bu romlar Port rom olduğundan dolayı update seçeneği HyperOS ta olsanız dahi problem çıkarıyor. (En azından ben Update yaptığımda arada reset atıp duruyordu) Tavsiyem temiz kurulum yapmanız yönünde. Ayrıca Miui sürümünden HyperOS a update kapalı olabilir, denemedim sizin...
  4. korfirak

Rom Xiaomi 11T – Global Stable OS1.0.3.0.UKWMIXM- HyperOS

HyperOS güncellemelerinde Google kaldırıldı hocam.
  5. korfirak

Rom Xiaomi 11T – Global Stable OS1.0.3.0.UKWMIXM- HyperOS

Xiaomi 11T – Global Stable OS1.0.3.0.UKWMIXM 📆25/01/2023 📱#agate #global 📥Recovery ROM *HyperOS Pilot release. 📝Changelog: [System] Updated Android Security Patch to January 2024. Increased system security. [Lock Screen] Fix: "Raise to wake" turned off unexpectedly in some cases Recovery Rom...
  6. korfirak

Hocam bir arkadaşımız TWRP den yüklemiş direnç işlemi yapılmış telefona. Herhangi bir problem yaşamamış. Normal CMD modu ile sıkıntı olur mu bilemiyorum bu konuyu. TWRP Yükleyip HyperOS yükleyebilirsiniz. Yedeklerinizi almayı unutmayınız.
  7. korfirak

15.01.2024 Sürümü yayınlandı Xiaomi HyperOS V1.0.5 | CN Vili Stable Port for Xiaomi 11T Pro HyperOS'taki Yenilikler 15 Ocak 2024 • Temel düzenleme 1.0.24.1.2'ye kaydırıldı • cihaz yazılımı 14.0.5 TDKMIXM'ye güncellendi • Global tema sunucusu seçeneği eklendi • Değiştirilmiş güvenlik merkezi...
  8. korfirak

Merhaba, Yeni sürüm çıkmış durumda, Değişiklikleri ekliyorum. HyperOS'taki Yenilikler 31 Aralık 2023 • Temel Sürüm 1.0.23.12.18'e güncellendi • Güvenlik ağı artık düzeltildi • KernelSU Desteği ile KangarooX Çekirdeği • Kashi'nin Paket Yükleyicisi eklendi • 1 Hz kaldırılmış ve varsayılan...
  9. korfirak

Güzel gunlerde kullanın hocam. Resmi HyperOS gelene kadar her türlü idare eder.
  10. korfirak

Hocam sağolun ama biz birşey yapmadık. Yapmışlar romu ben de paylaştım sadece faydalı olmak için. Yine de teşekkürler
  11. korfirak

Selam hocam. Cmd modunda yükleme yaptım ben. Tam emin değilim. Lakin final versiyonu çıkmış durumda. Linki aşağıdadır. Tecrübeli arkadaşlar IMEI işi ile ilgili bilgi verirler. Hyper OS Final Vili Yalnız bir bilgi vereyim. Final sürümünden önce cmd modunda yüklemiştim. Final durumunu twrp den...
  12. korfirak

Selam hocalarım, Ben de ne hikmetse EU romların hemen hepsi kasıntılı çalıştı, sebebi nedir anlamadım, Bir de cihaz günlük kullanımda bile ısınmaya müsait olduğundan EU rom kullanmıyorum, Şu an Port Rom da olsa Hyper OS kullanıyorum, Çok oyun vb uygulamalar kullanmadığımdan İşlemci frekanslarını...
  13. korfirak

Download Xiaomi HyperOS V1.0 | CN 13.12.2023 HyperOS'taki yenilikler 13 Aralık 2023 • Temel Cihaz Shennong Olarak Değiştirildi • Harman Kardon eklendi • Temel Bütünlük Varsayılan olarak Geçti • KernelSU'lu KangarooX R9 Sabit: • Ekran Değişimi/Gecikmesi • Siyah Durum Çubuğu • Kilit Ekranı...
  14. korfirak

Rom [Port] OneUI 5.1 Core (A03) For Xiaomi 11T Pro (Vili)

Merhaba, Telegramda böyle bir Port edilmiş rom ile karşılaştım, buraya paylaşmak istedim. Samsung OneUi işletim sistemli Xiaomi kullanmak isteyen olursa aşağıdan indirebilir. Birkaç ekran görüntüsü ekliyorum. Download Port OneUi 5.1 Xiaomi 11T Pro Rom
  15. korfirak

#HyperOS #Vili #Port #A14 HyperOS A14 Stable Beta Vili Initial Port for Xiaomi 11T Pro Release Date - 20/11/2023 • Download Here | Mirror • Screenshots • Rom Support Group • Know Bugs and Fixes • Google Play Services Buy me a coffee [emoji477] Ported By: @Imnoob3005 Special Thanks and...
Üst Alt