korfirak kullanıcısının son içeriği

1. korfirak

Rom Xiaomi 11T – Global Stable OS1.0.3.0.UKWMIXM- HyperOS

Xiaomi 11T – Global Stable OS1.0.3.0.UKWMIXM 📆25/01/2023 📱#agate #global 📥Recovery ROM *HyperOS Pilot release. 📝Changelog: [System] Updated Android Security Patch to January 2024. Increased system security. [Lock Screen] Fix: "Raise to wake" turned off unexpectedly in some cases Recovery Rom...
  2. korfirak

Rom [Port] OneUI 5.1 Core (A03) For Xiaomi 11T Pro (Vili)

Merhaba, Telegramda böyle bir Port edilmiş rom ile karşılaştım, buraya paylaşmak istedim. Samsung OneUi işletim sistemli Xiaomi kullanmak isteyen olursa aşağıdan indirebilir. Birkaç ekran görüntüsü ekliyorum. Download Port OneUi 5.1 Xiaomi 11T Pro Rom
  3. korfirak

HyperOS Xiaomi 11 T Pro HyperOS A14 Stable Beta (Port)

#HyperOS #Vili #Port #A14 HyperOS A14 Stable Beta Vili Initial Port for Xiaomi 11T Pro Release Date - 20/11/2023 • Download Here | Mirror • Screenshots • Rom Support Group • Know Bugs and Fixes • Google Play Services Buy me a coffee [emoji477] Ported By: @Imnoob3005 Special Thanks and...
  4. korfirak

Rom Mi6 miui13 port rom_

Merhabalar, Youtube da gezinirken Mi6 miui13 port rom videosu yayınlayan biri var. Kurup deneyen var mı acaba? Link aşağıda.
  5. korfirak

MIUI 11 Mi6 Global Kararlı V11.0.3.0 PCAMIXM İndirme Bağlantıları

Ota beklemenize gerek yok. Sistem guncellemeden üç nokta(...) Ya basıp güncelleme paketini seçip yükleyebilirsiniz. Eğer seçenek çıkmaz ise 10 kez (sanırım) miui10 yazısına hızlı hızlı tıklayıp seçenekle yükleyebilirsiniz. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. korfirak

MIUI 11 Mi6 Global Kararlı V11.0.3.0 PCAMIXM İndirme Bağlantıları

Merhaba arkadaşlar. Mi6 çift hat aktif vaziyette 6 saat ekran süresini geçmiş bulunmaktadir. Bu zamana kadar nerede ise tüm stock ve custom romları kullandim ve hicbir zaman 6 saat ekran süresi almadım. Ayrıca 24 saat te kullanım verdi. Yapılan islemler, dosya yükleme playstore, YouTube 1.5 saat...
  7. korfirak

Soru Mi 6 rom önerisi

Evet yanlış yazmışım. ;) MiuTR https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-tr-9-9-24-miui11.56662/ MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. korfirak

Soru Mi 6 rom önerisi

Buyur hocam programdan aldım linki umarım açabilirsin https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https://forum.miuiturkiye.net/konu/miui-tr-9-9-24-miui11.56662/&share_tid=56662&share_fid=109546&share_type=t&link_source=app MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. korfirak

Soru Mi 6 rom önerisi

Miui11 var hocam. Ben beğendim alıştım. Şimdi diğer romlara dönüş yapmıyorum. Isınma yok şarj fena sayılmaz. Kasma donma vs yok. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. korfirak

Soru Mi 6 rom önerisi

Miui11 e geçin hocam. Multirom da konusu var MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. korfirak

Rom MIUI TR - 9.9.24 [MIUI11]

Evet hocam. BL aç standart kurulum(temiz kurulum) yeterlidir. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. korfirak

Merhaba. Antutu benchmark testini yaptım. Sonucu ekte paylaşıyorum. Ayrıca ultra pil tasarruf modu gayet iyi. 4 saatte yoğun kullanım olsa dahi( belirli uygulamalar) sadece yüzde 3-4 gibi bir şarj kullandı. Acil durumlar için ideal birşey bence. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. korfirak

Merhaba. ben direk rom üzerine kurdum. All format yapmadım. Bir problem yaşamadım şimdilik MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. korfirak

Selam. Pil istatistiklerinde mevcut hocam. MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. korfirak

Selam arkadaşlar, XDA Mi6 rom sayfasında haqanguven arkadaşımız paylaşmış. Müsadesi ile buraya paylaşıyorum. :) llerine sağlık valla. Birkaç ekran fotosu atıyorum. Hello everyone with Miui 11 Download link: MIUITR Information: Rom OS Version: 9.0.0 Pie Language: Turkish, English, China...
Üst Alt