Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6 yıllık Xiaomi mi 6 serüveninden sonra oneplus'a geçtim. Ama efsane MI6 telefonumu babama vereceğim. Bende iken mi room ve root yüklemiştim. Yanlış hatırlamıyorsam magisk romun içinde mevcuttu. Rom iyi, sadece root twrp kaldırmak istiyorum. Sadece stabil çalışan rom olsun istiyorum. Unuttum rom...
Arkadaşlar Mi 6 telefonumun arka kapağı kırıldı. Yaptırsam fiyatı ne kadar? Kamerada flaşta herhangi bir sorun bulunmuyor. Böyle kullanmaya devam edersem sıkıntı yaşar mıyım? Kameraya toz girme ihtimali yoksa böyle devam edeceğim.
Note 8 Pro global ve çin versiyonları arasındaki farklar nelerdir? Kardeşim çin versiyonunu almış bilmeyerek.. Aralarında fark var mı? Kamera, çekim vs. yönünden herhangi bir fark var mı?
Merhaba arkadaşlar, cihazım rootlu. Adaway kurdum. Reklamlar engellendi. Fakat bazı sayfalarda reklam yerine üzgün ifade görseli var, bu görseli nasıl kaldırabilirim. Reklam engellemek için önerdiğiniz başka yöntemler var mıdır?
Arkadaşlar bir kaç Gcam sürümü indirdim. Hangisinin daha iyi olduğunu görmek için karşılaştırma yapmak istiyorum. Fakat ayrı ayrı yüklenmiyor. Uygulama sürümünü güncelleniyor. Ayrı ayrı kurmak için ne yapmam gerekiyor?
Arkadaşlar global rom sonrasında miroom yükledim. Magiskten hide yaptığım halde, Ziraatte şu uyarı çıkmaktadır.
Ve 999 TL üstü havale/EFT yapamıyorum. 4 rakam girdiğin nokta yerine virgül çıkıyor.
Hocam Çin romuna gelmemiş maalesef, globale de vemezler.
Bunlar aktif zaten, problem Türk operatörlerinde.
Pazarlama tekniği, gelmediği takdirde rom değişikliği yapacağım.