Korelmis kullanıcısının son içeriği

1. Korelmis

Yardım Miroom root kaldırma

6 yıllık Xiaomi mi 6 serüveninden sonra oneplus'a geçtim. Ama efsane MI6 telefonumu babama vereceğim. Bende iken mi room ve root yüklemiştim. Yanlış hatırlamıyorsam magisk romun içinde mevcuttu. Rom iyi, sadece root twrp kaldırmak istiyorum. Sadece stabil çalışan rom olsun istiyorum. Unuttum rom...
  2. Korelmis

Çözüldü Bu simgenin anlamı nedir

Volte simgesinin yanında iki halkanın anlamı nedir?
  3. Korelmis

Alış Mi 6 Arka Kapak

Mi 6 arka kapağı kırıldı, elinde varsa satan veya tamiratını yapan birileri varsa yorum yaparlarsa sevinirim.
  4. Korelmis

Yardım Mi 6 Arka Kapak Kırıldı

Arkadaşlar Mi 6 telefonumun arka kapağı kırıldı. Yaptırsam fiyatı ne kadar? Kamerada flaşta herhangi bir sorun bulunmuyor. Böyle kullanmaya devam edersem sıkıntı yaşar mıyım? Kameraya toz girme ihtimali yoksa böyle devam edeceğim.
  5. Korelmis

Çözüldü Note 8 Pro Global/Çin Farkı

Note 8 Pro global ve çin versiyonları arasındaki farklar nelerdir? Kardeşim çin versiyonunu almış bilmeyerek.. Aralarında fark var mı? Kamera, çekim vs. yönünden herhangi bir fark var mı?
  6. Korelmis

Yardım Adaway ve Reklam Hk.

Merhaba arkadaşlar, cihazım rootlu. Adaway kurdum. Reklamlar engellendi. Fakat bazı sayfalarda reklam yerine üzgün ifade görseli var, bu görseli nasıl kaldırabilirim. Reklam engellemek için önerdiğiniz başka yöntemler var mıdır?
  7. Korelmis

Yardım Farklı Sürüm Gcam Kurma

Arkadaşlar bir kaç Gcam sürümü indirdim. Hangisinin daha iyi olduğunu görmek için karşılaştırma yapmak istiyorum. Fakat ayrı ayrı yüklenmiyor. Uygulama sürümünü güncelleniyor. Ayrı ayrı kurmak için ne yapmam gerekiyor?
  8. Korelmis

Yardım Mi Room Sonrası Ziraat Mobil

Arkadaşlar global rom sonrasında miroom yükledim. Magiskten hide yaptığım halde, Ziraatte şu uyarı çıkmaktadır. Ve 999 TL üstü havale/EFT yapamıyorum. 4 rakam girdiğin nokta yerine virgül çıkıyor.
  9. Korelmis

Yardım Gcam Modül ve WhatsApp Kamera Sorunu

Arkadaşlar miroom sonrası gcam modülü yükledim fakat WhatsApp kamerası çalışmıyor. Sorun nedir, çözümü nedir?
  10. Korelmis

Yardım Modül kaldırma

Arkadaşlar Dolby modülünü kaldırmak istiyorum buradan silmem yeterli mi?
  11. Korelmis

Soru Mi 6 için en iyi rom?

Dostlar Mi 6 için en iyi rom hangisi? Tavsiye ettiğiniz romun artıları eksileri nelerdir?
  12. Korelmis

Soru Xiaomi mi6 miui 11 geldi

Bana şarj süresi çok iyi geldi ve telefonun performansında hızlanma var.
  13. Korelmis

Soru Xiaomi mi6 miui 11 geldi

Beta kapatıldı hocam globale.
  14. Korelmis

Yardım MIUI 11 ve camerapi2

Hocam Çin romuna gelmemiş maalesef, globale de vemezler. Bunlar aktif zaten, problem Türk operatörlerinde. Pazarlama tekniği, gelmediği takdirde rom değişikliği yapacağım.
  15. Korelmis

Yardım MIUI 11 ve camerapi2

Arkadaşlar MIUI 11 ile camerapi2 aktif olarak gelecek mi acaba?
Üst Alt