Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biraz sonra romu yüklemeyi düşünüyorum yediklerimi aldım yalnız treble romlar partitation değiştiriyor diye biliyorum geri Miuiye dönmek istesem fastboot rom mu yüklemem gerekecek yoksa başka yolu var mı
Twrp var zaten miui prodan euya geçtim bu akşam ama çok boş geldi gözüme rom bı de bunu deneyeceğim ama şu hafıza format olayı biraz sıkıntı galiba her güncellemede SD karta yedek almak gerekecek .Tabi bir de geç uyanma vs sorunları da var sanırım hala
Google kamera için Build.prop'a camera api kodunu eklediniz mi hocam o yüzden durdu hatası veriyor gibi geldi bana
Şuan 8.1.3te google kamera apk sorunsuz çalışıyor. Camera api ile
opts programı eski versiyon olduğu için imei olmasına rağmen şebeke yoktu ben de modem flaşladım ekstra olarak ondan sonra olmuştu açıkcası ama imei işi ile romu aynı gün attığım için önce modemden şüphelendim velhasılkelam güncel firmware işi çözdü
bir de ekran süresi nedense stock roma göre...
arkadaşlar şuan internet hızıyla ilgili bi sorunum var 8.1.11 firmware kurdum ama 3gde 1.5mbps 4gde 1mbps anca alıyorum ne önerirsiniz bana
ya da twrpden kendi firmwaresini backup alıp atabilecek var mı
note 4 global 3/32