!koraman kullanıcısının son içeriği

1. K

Soru Suanda hangi romu kullaniyorsunuz?

crdroid kullanıyorum ama telefon note9s. değişen bir şey yok aynı zaten
  2. K

Yardım joyeuse aosp

uzun süre eu 12 kullanıp pixelplus'a geçiş yapmıştım onu da bi kaç ay kullanıp port miui13e geçtim. 1 ay kadar kullanıp crdroid'e geçiş yaptım şubatta falan :D alışan için miui aosp sonrası zor geliyor. senin sorununa gelirsek önce en son firmwareyi yükle sonra aosp romu yükle. recovery olarak...
  3. K

Yardım Recovery Bilgi Soru

sanırım android 12 kaynaklı. pixel romdayım orangefox recovery kullanıyorum. dahili hafızaya erişemiyorum. sd kart ile yapıyorum yüklemeleri
  4. K

Rom Redmi Note 9 Pro Pixel Experience 12 Deneyimim

temiz kurulum mu yaptınız yoksa direk uptade olarak mı kurdunuz? sıfırdan cihazı kurmaya üşeniyorum valla, uygulamaları tekrar kur yapılandır falan
  5. K

5 gündür kullanıyorum güzel rom valla akıcı. sadece eskiden kullandığım motowaves sound mod çalışmıyordu onun yerine audiowizard kurdum. gelsin bakalım plus versiyonu nasıl olmuş :D
  6. K

bu romu direk orangefox ya da twrp ile yükleyemiyor muyuz yav ben anlamadım ki. adamlar kendi sitesinde falan hep adb ile anlatım yapmış
  7. K

Diğer Redmi Note 9,9S ve 9Pro almanızı önermiyorum..

ben neredeyse 1 yıldır kullanıyorum ilk 3 ay falan kılıf kullandım sonrasında kılıf vs kullanmadım. elektrikçiyim ve inşaat vs toz toprak içindeyiz. bende toz alma vs olmadı 9s 128gb yeşil var bende. geçen ay kamera camı kırıldı yenisini alıp taktım 20tl zaten. yani çok dert etmeyin toz alma...
  8. K

Soru Redmi Note 8 Orjinal qcn

hocam hangi qcn ile çözdünüz acaba? konudaki 64 original zipteki fatih isimli qcnyi editleyip yükledim ama 4g aktif değil. telefonu direk kayıtlı olarak aldık ilk başta 4g çekiyordu ama 1 gün sonra sadece 2g çekmeye başladı. şimdi 3g 2g çekiyor arama da yapılıyor ama 4g çalışmıyor.
  9. K

Rom Pie-Havoc-OS-v2.2-UNOFFİCİAL-mido By Escobar1945

Biraz sonra romu yüklemeyi düşünüyorum yediklerimi aldım yalnız treble romlar partitation değiştiriyor diye biliyorum geri Miuiye dönmek istesem fastboot rom mu yüklemem gerekecek yoksa başka yolu var mı
  10. K

Rom [OFFICIAL] PixelExperience 11 Plus Edition (11.09.2021)

Miui eu betadayım buna geçiş yapmadım daha
  11. K

Twrp var zaten miui prodan euya geçtim bu akşam ama çok boş geldi gözüme rom bı de bunu deneyeceğim ama şu hafıza format olayı biraz sıkıntı galiba her güncellemede SD karta yedek almak gerekecek .Tabi bir de geç uyanma vs sorunları da var sanırım hala
  12. K

Şuanda 1.19 sürümde hafızayı silmek gerekiyor mu? Ya da son sürümde
  13. K

Rehber [Türkçe] Flasher Toolkit Mi 5 - ROOT, TWRP Hızlı Basit ve Kolay Yükleme Anlatımı

toolkit miui 9.5.2.0 sürümü üzerinde çalışıyor mu acaba
  14. K

Rom Epic_Aroma_HMN4X_mido_v9_8.4.19_Escobar1945

Google kamera için Build.prop'a camera api kodunu eklediniz mi hocam o yüzden durdu hatası veriyor gibi geldi bana Şuan 8.1.3te google kamera apk sorunsuz çalışıyor. Camera api ile
Üst Alt