Konusuz46adam kullanıcısının son içeriği

1. K

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.2.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

Telefondan indirip kurmak icin ne yapmam gerek fasfoot mu yoksa recower hangisini indirmem gerek.yani ben indirip guncelleyiciden guklemek istiyorum direk en kolayi hangisi
  2. K

Yardım Şebeke sinyal kodu neydi

Cihaz redmi not 6 pro için kullanmam gereken şebeke sinyal kodu nasıl olmalı ben Hindistan sürümü olan cihazi kullanıyorum şehir dışında 4.5 g sıkıntı internet yavaş oluyo bunun icin bir ayar varmı
  3. K

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.6.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

Şimdi ben bunu buradan otaya basıp indirsem sonra güncelleme uzerinden yukleyebikirmiyim yani
  4. K

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.6.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

Hangi linkten indirecem hocam rot falan atilmadi glabal cihaz botlader falanda açık degil habgisini indirip kurabilirim
  5. K

Ana Başlık Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Resmi ROM Koleksiyonu | Global Kararlı • Global Beta • Custom | Twrp Recovery

Ben kararli rom kullanıyorum 10.3.5.0 kullanıyorum bana hangisini önerirsiniz acaba 1565460716 Global kararlı romlardan en güzeli ve en stabili hangisidir acaba birde telefondan nasıl indirip kurabilirim fasboot mu recover mı hangisi 1565460749 Global kararlı romlardan en güzeli ve en stabili...
  6. K

Soru 10.3.5.0

Valla yaptim ben bekleyemedim bende gayet stabil oldu telefon yağ gibi akıyor şimdilik şarjda da öyle cok bir gitme olmadı bakalım neler olacak bir iki güne
  7. K

Soru 10.3.5.0

Valla bekleyip öyle yükleyeceğim yoksa sıkıntı malûm bu güncelleme
  8. K

Soru 10.3.5.0

Yeni bir güncelleme geldi cihaz redmi not 6 pro yüklenir mi bu ne dersiniz konu hakkinda fikri olan cevaplayabirmi acaba
  9. K

Yardım Not 6 pro için

Malesef açık değil
  10. K

Yardım Not 6 pro için

10.2.2 güncellemeyi nasıl yuklerim şimdi bende 10.3.3 var şarjı çok gidiyor
Üst Alt