Kontrol kullanıcısının son içeriği

1. Kontrol

Soru adaway,adguard dns

Türk host: mirkancal/hosts-1
  2. Kontrol

Çekiliş MEASY E8DVR Full HD 1080P MKV Film Oynatıcı

Bende katılıyorum, arşivciler için güzel bir ürün :)
  3. Kontrol

Çözüldü Hava durumu ikon değişimi yapılır mı

Teşekkürler hocam, geç olsun güç olmasın :)
  4. Kontrol

Çözüldü Swiftklavye Karanlık Mod

Miui 11 de otomatik yapmıyor mu?
  5. Kontrol

Çözüldü MIUI 12.5.1 Eu Rom SafetyNET Mi 10 t / Mi 10 t pro k30 ultra

FuXiN, Magisk hide açık halde deniyorum hocam. Acaba komple magisk i kaldırıp tekrar kurduktan sonra yine denesem faydası olur mu?
  6. Kontrol

FuXiN, Magisk i güncelledim ama yine de geçmiyor. Başka yöntemi yok mu acaba?
  7. Kontrol

FuXiN, Hocam sizin magisk sürümü kaç? Mi9T eu 12.0.6 magisk 22 yüklü ve 2 defa deneme rağmen hala geçmiyor.
  8. Kontrol

Çözüldü Hava durumu ikon değişimi yapılır mı

Merhaba, kullandığım temanın hava durumu ikonu sabit 28 derece gösteriyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Tema linki: Dark Legacy PRO MIUI Theme mtz | free download and Tutorial | MIUI Theme store
  9. Kontrol

Rom [By Greeshan] [ Mi 9T/Redmi K20] MIUI 12 Global Stabil 12.0.5.0 V2 [Android 10]

anaksinamun Emek verilen bir durum yok ortada, iki satır yazı kopyaladık sadece estağfurullah. İyi günler dilerim.
  10. Kontrol

Rom [By Greeshan] [ Mi 9T/Redmi K20] MIUI 12 Global Stabil 12.0.5.0 V2 [Android 10]

cagri0102 güncelleme linkini paylaştı. Değişiklik listesini de ben paylaştım. Sizin burada varmaya çalıştığınız amaç nedir onu anlamadım?
  11. Kontrol

Bir üstteki mesajı yazan benim, tekrar bakın isterseniz yeni versiyon linki dışında açıklama yorumu sadece bana ait :) Önemli bir konu değil ama siz neden takıldınız onu anlamadım :)
  12. Kontrol

Değişiklikler: güncellenmiş çeviri saat uygulama hatası düzeltildi. Kilit ekranındaki saat hatası düzeltilmiş :)
  13. Kontrol

Rehber SafetyNet control "ctsprofile:false hatasının çözüm

Greeshan 12.0.7 romda çalıştı.
  14. Kontrol

Haber Minovo Rom kullananlar içeri (önemli) ;

Tamamen kapalı kutu olarak kullanılmadıkça sürekli bir tehdit olacaktır. Bu bir apk olur, root veya modül olur.
  15. Kontrol

Android 10 hocam, şimdi fark ettim pardon. Romu Android 11 sandım :)
Üst Alt