Kontrol kullanıcısının son içeriği

1. Kontrol

Çözüldü Hava durumu ikon değişimi yapılır mı

Merhaba, kullandığım temanın hava durumu ikonu sabit 28 derece gösteriyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Tema linki: Dark Legacy PRO MIUI Theme mtz | free download and Tutorial | MIUI Theme store
  2. Kontrol

Yardım Uyglama İsmi Değiştirme

Merhaba, uygulamaların isimlerini değiştirmek için ne yapmak gerekiyor? Apk editör ile denedim fakat değiştirmiyor, hata veriyor. Kısayol oluşturmadan uygulama adı nasıl değişir? Cihazımda root mevcuttur.
  3. Kontrol

Çözüldü Eu rom Miui 12 Kamera Apk Lazım

Merhaba, Mi9T miui 12 eu rom kullanıyorum. /system/priv-app/MiuiCamera içerisinde MiuiCamera.apk dosyasını atabilirseniz çok sevinirim. Edit: djfarukk hocam yardımcı oldu, konu çözülmüştür olarak işaretlendi.
  4. Kontrol

Yardım Eu Rom 12 Stabil Kısa Video Sorunu

Merhaba, Eu rom kullanıp kısa videoyu kullanabilen var mı? Açılışta donuyor, tepki vermiyor.
  5. Kontrol

Çözüldü Eu Rom İkon Sorunu

Merhaba, Miui 12 eu Stabil 12.0.6 kullanıyorum. Bazı ikonlar nedense durup dururken kare şekline girdi. Farklı tema uygulamadan düzeltmenin yolu var mı?
  6. Kontrol

Çözüldü Swiftkey Karanlık Mod Uyumsuzluğu

Swiftkey klavyesi kullanıyorum ve karanlık mod açıkken klavye geçişlerinde beyazlıklar oluşuyor. Sorunu video olarak ekliyorum, bunun nasıl bir çözümü olabilir?
  7. Kontrol

Soru Bluetooth Kulaklık Önerisi

Merhaba, F/P olarak telefon görüşmesi için önerdiğiniz kulaklık var mı? Bir kaç gündür sürekli araştırıyorum ama hemen hemen hepsinde dışarda konuşma yaparken sesin karşıya gitmediği, kötü gittiği gibi yorumlar okudum. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
  8. Kontrol

Yardım Miui 11.0.1.0 Dolby Kurulumu Hakkında

Merhaba, Global sürüm Miui 11.0.1.0 kullanıyorum. Magisk 20.4, Twrp, Root mevcuttur. Sitedeki konulardan tek tek indirip dosyaları sırasıyla flashladım ama sürekli durduruldu hatası alıyorum. Başka bir yöntemi var mıdır acaba?
  9. Kontrol

Soru Miui Launcher 5*6 Düzeni Arttırma

Merhaba, Global sürüm Miui 11.0.1.0 kullanıyorum ve ana ekran dizilimini 5*6 yerine 6*7 vs yapmak mümkün mü? Twrp, root vs hepsi mevcut.
  10. Kontrol

Mimoji kamera yardım

Xda forumunda Mi9T için Mimoji kamera gördüm ama sanırım sadece Eu romlarda çalışıyor. Orjinal konuyu bırakıyorum, global romlarda çalışan sürüm varsa bilgi istiyorum, teşekkürler. https://forum.xda-developers.com/mi-9t/themes/redmi-k20-mi-9t-mimoji-camera-t3956102 Edit: Konuyu açan arkadaş...
  11. Kontrol

Soru Yeni Emoji (ifade) Ekleme

Merhaba, iOS kullandığım dönemlerde JailBreak ile üst sürümlerdeki ifadeleri alt sürümlerde kullanabiliyordum. Sosyal medyada bazı ifadeler bende yok mesela, Miui 11 kullanıyorum acaba Miui 12 ile yeni ifadeler mi geldi? Geldiyse Miui 11
  12. Kontrol

Rehber Ekranda Sabit Duran Bildirim Sorunu Çözümü

Bir kaç gündür sürekli konu açılıyor, tek konuda çözümü yazıp sorundan kurtulamanız için konuyu açmayı uygun gördüm. Sorun; Çözüm; Ayarlar - Ek ayarlar - Erişebilirlik - İşlem yapma süresi kısmını süre olarak azaltın. Çözüme ulaşanlar konuya beğeni ve yorum yaparsa sevinirim. İyi forumlar..
  13. Kontrol

Yardım Sinir Bozucu Youtube Geçmiş Sorunu

Merhaba. Tüm ayarlamalar doğru olmasına rağmen dünden beri Youtube izleme geçmişi görünmüyor. Yaklaşık 3-4 yıl önce İphone kullandığım zaman başıma gelmişti nasıl çözdüğümü de hatırlamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?
  14. Kontrol

Soru WhatsApp'a basılı tutunca çıkan kişiler sorunu

WhatsApp'tan basılı tutunca bazı kişileri öneriyor. Bunu nasıl kapatabilirim?
  15. Kontrol

Soru Netflix Markette Görünmüyor

Arkadaşlar bende Netflix kurulu, daha geçenlerde de güncelleme gelmişti ve kurmuştum. Şimdi tekrar kontrol ettim ama markette Netflix görünmüyor?
Üst Alt