Komuta35 kullanıcısının son içeriği

1. Komuta35

Soru Stock Rom Ülke Durumu?

Stock Rom kurduğumda, ülke olarak Çin mi yoksa Türkiye mi kaldığını nasıl anlayabilirim? Şebeke seçimleri çok zayıf cihazın.
  2. Komuta35

Soru Şebeke Değerleri

Merhaba, Sürekli, şebeke ve internet problemi yaşıyorum. Servis sorun yok diyor. Şebeke Sinyal Bilgisi diye program yükledim. Çizgi ile belirttiğim değerler bende okunmuyor. Ama eski bir Samsung ta okunuyor. Sizdede okunuyor mu? Telefon Türkiye garantili. (Yalan garanti, hizmet sıfır)
  3. Komuta35

Soru Batarya Durumu

Merhaba, Telefonu şarjdan çektikten sonra hızlı şekilde yüzde oranı düşüyor. Özellikle ilk çektiğimde 100 olan gösterge 97 oluyor. Çeşitli kalibrasyon yöntemlerini denedim ama değişmedi. Şu an bootloder kilitli durumda. Nasıl düzeltebilirim?
  4. Komuta35

Soru Set preferred network type Nasıl sabitleyebilirim?

Set preferred network type nasıl sabitleniyor?
  5. Komuta35

Soru Şebeke Sıralaması Kodlama Ve düzenleme

Ben bu bilgiler ışığında kendi network dosyamı kodlamak istiyorum nasıl yapabilirim? Hiçbir şekilde internet bağlantısı sekteye uğramayacak, operatör çekmemezlik yapmayacak. duruma göre geçiş ayarlayacağım. bununla ilgili hangi dosyalar oynanıyor?
  6. Komuta35

Soru LTE\UMTS\GSM ayarlama

Arkadaşlar, orijinal roma Magisk kurdum. Şimdi root yetkisi ile şebeke ayarı yapmak istiyorum. Hangi dosyayı oynamak gerek? Bir yöntem yada fikir var mı?
  7. Komuta35

Soru Hangi ROM u kullanıyorsunuz, neden?

Ben orijinal EEA rom kullanıyorum. Stabil olması güzel. Custom Romlarda yüzde yüz verim verebilen yok.
  8. Komuta35

Soru Bootloader Unlock ve Lock Yapınca Root Kalır mı?

Merhaba, karmaşık olacak biraz Önce bootloader unlock yapacağım Sonra temiz bir kurulum Arkasından TWRP flashyacağım Magicdsk Kuracağım. Sonra Parmak İzi okuyucu ve diğer fonksiyonlar aktif olması için Lock Yapmak istiyorum. Bu işlemlerin ardından nasıl lock yapabilirim? yada başka bir yöntem...
  9. Komuta35

Soru MIUI 11 İçin Root

Bootloader kilidini için talepte bulununca Xiaomi bu veriyi elinde tutarak cihazı garanti dışına alıyor mu? Bir de MIUI 11 için Root var mı? Cihazda batarya kalibrsyoonu yapmam gerekiyor. Hızla düşüyor ama en sonlara doğruda çok dayanıyor.
  10. Komuta35

Çözüldü Mi 9T Pro Wifi Sorunu. Çözüm içeride

Dostum sanki senin dediğin ile iyileşme oldu gibi. Denemeler yapıyorum ama şimdiden fark var görünüyor
  11. Komuta35

Çözüldü Mi 9T Pro Wifi Sorunu. Çözüm içeride

Arkadaşlar, mi 9t Pro kullanıyorum ama wifi bağlantısı hızı çok yavaş. İnternette de baktım böyle bir sıkıntı mevcutmuş. Siz ne yaptınız?
Üst Alt