kompetankedi kullanıcısının son içeriği

1. kompetankedi

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

kıral attığım prgoram ile saat 6.59 7 arası ping at ertesi gun gelen milisaniye ile işlem yap https://forum.miuiturkiye.net/konu/hyperos-kilidini-acamayanlar-icin-milisaniyelik-otomatik-basvuru-botu-gui.160467/
  2. kompetankedi

Çözüldü Custom rom yapı kredi mobil login olmuyor

Termux ile "/data/adb/tricky_store/target.txt" dosyasının en alt satırına com.ykb.android ekledim artık giriş yapıyor ama beni hatırla özelliği çalışmıyor. KernelSU için bir modül buldum Termux ile uğraşmanız gerek kalmıyor direk listeden uygulamayı seçip kaydet diyorsunuz. Not: Modül...
  3. kompetankedi

Hocam format atıp tekrar crdroid 12.8 kurdum hma ile yapı kredi den listeyi gizledim vb şeyleri yaptım lakin hala giriş yapmıyor server tarafında telefon engellenmiş garanti bbva sorunsuz çalışıyor
  4. kompetankedi

daha once telegramdaki biri lspoosed kurdurmuştu hocam applist ve bootloader modulu lspoosed icine kurulu ama nasıl ayarlayacağım
  5. kompetankedi

Hocam doğru yönerge sayfası olduğuna eminmisiniz kullanmıyorum 1774806757 hidemyapplist üzerinden yapı kredi hide yaptım hala aynı
  6. kompetankedi

iki modülü kurdum hocam şimdi napcam
  7. kompetankedi

hala giriş yaparken yükleniyorda kalıyor hocam tekrar deniyim
  8. kompetankedi

hocam bu modül indirilmiyor sürekli chrome.apk felan iniyor github üzerinden indirdim bootloader spoofer sadece yapı kredi için etkinleşitrdim hmaoss zaten yüklü reboot atıyom artık yapı kredi hiç açılmıyor bootlaoder spoofer siliyorum.
  9. kompetankedi

Nerden bakabilirim bilmiyorum. google play hakkında cihaz sertifkalı
  10. kompetankedi

Hocam bl açık ama keybox ile strong integrity alabiliyorum crdroid 12.4 kullanırken böyle sorun yoktu 12.8 offical geçtim login olmuyor edevlet sorunsuz(kernelsu nexxt kullanyorum)
  11. kompetankedi

crdroid 12.8 offical kullanıyorum ve fotoğrafdaki gibi 3 tik ama giriş yap dediğimde yükleniyorda kalıyor mobil veri de aynı
  12. kompetankedi

Yardım redmi note 12 pro 4g e devlet nfc görmüyor

nfc çalışiyor sadece e devlette çalışmıyor spesifik xiaomi izni istiyor ama hyperos yuklu olmadiği icin veremiyom
  13. kompetankedi

Yardım redmi note 12 pro 4g e devlet nfc görmüyor

merhaba crdroid 12.4 unoffical kullanıyorum kernelsu next ile rootlu fix yükledim e devlet giriyorum ama xiaomi nfc izni istiyor nfc açık olmasına rağmen kernelsu samsung s26 ultra spoof yükledim hala nfc izni istiyor yardımcı olabilecek varmı yapı kredi de girebiliyorum ama beni hatırla aç maya...
  14. kompetankedi

Yardım redmi note 12 pro sweet_k6a CrDroid 12.4 camera sorunu

Anlamadım? ama sorunu çözdüm. xml dosayası ile 1773748199 https://drive.google.com/file/d/1KjUMtyry_IQxAjrnc0xT8AJ70qpk39ku/view?usp=sharing zip şifreli drive içindekini görüp silmesin diye şifre : 1234
Üst Alt