Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim asıl amacım şu an telefonun açılması. Doğru yazılımı nasıl yükleyebilirim . Eğer yazılımı yükledikten sonra telefon açılırsa Bootloader kilidini bir şekilde yine açarım. Ama şu an telefon açılmıyor.
Hocam çok teşekkürler. Şuan kilit aç aktif halde. Bu butona bastığım zaman yazılım açılır hale gelir mi ne yapmam gerekiyor.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim
1605426242
Butona bastığım zaman cihazı doğruladı. Fakat Kiliti açmadı
Kabloyu bütün soketlerde denedim fakat kilit aç butonu hala pasif :( hatta telefon Reboot ekranına geliyor fakat xiaomi Mi tool programından mi 10 lite ı bulamıyorum
cihaz Fastboot a giriyor. Mi Unlock programını indirdim. Fakat "kilit aç" butonu aktif değil. Telefonu görmüyor sanırım. Ama usb ile pc ye bağladığımda cihaz bağlandı uyarısı geliyor. Yani Bilgisayar Android bağlandı diyor..
Merhaba değerli forum üyeleri,
Mİ 10 Lite telefonuma root yaparken twrp ekranında yanlılıkla sistemi çökerttim. İçindeki yazılım silindi. Yeni yazılımı orjinal siteden indirdim fakat reboot ekranı açılıp sürekli u hatayı veriyor " This MIUI version can't be installed on this device." Böyle bir...