komando45 kullanıcısının son içeriği

1. komando45

Yardım Mİ 9T Magisk root sorunu

Rom boot.img ile magiskin boot.imgsini değiştirp flashlican olay bu
  2. komando45

Yardım Twrp yükleyince wifi gidiyor

Forumdan indirdim ruby twrp
  3. komando45

Yardım Twrp yükleyince wifi gidiyor

Telefonum redmi note 12 pro plus 5g twrp atınca wifi gidiyor Bluetooth da gidiyor çözüm bilen
  4. komando45

Yardım rom dan sonra wi-fi ve Bluetooth açılmıyor!!!

Redmi note 12 pro plus 5g Twrp yüklerken rom gitti tekrar rom hyperos 1.0.8.0 rom yükledim bu sefer de wifi ve Bluetooth açılmıyor sorunu nasıl çözerim
  5. komando45

Yardım Oem kilidini açarken "the place where the account is registered does not match the place" hatası alıyorum

the system is being upgraded. please try again later bu seferde böyle bi hata veriyor
  6. komando45

Yardım Oem kilidini açarken "the place where the account is registered does not match the place" hatası alıyorum

E-posta desteklenmiyor diyor 1737298392 the system is being upgraded. please try again later bu seferde böyle bi hata veriyor
  7. komando45

Yardım Redmi Note 11 Pro Batarya sorunu

Arkdaslar 120W şarj aleti var hizli sarj ediyor ama cokta hızlı gidiyor şarjı 3 yıllık cihaz batarya değiştirmeyi düşünüyorum hangisini tercih etmeliyim orjinale bire bir bi marka
  8. komando45

Yardım Redmi Note 13 pro+ china BL kilidi

Hocam aynisi başıma geldi bende telefonu satıp bootloader kilidi acik bi cihaz aldm
  9. komando45

Yardım Redmi Note 13 pro+ china BL kilidi

Çin hesabı nerde buldun
  10. komando45

Yardım Mi NOTE 11PRO Batarya çok hızlı tükeniyor birde pubg de ısınınca kasıyor yardım!!

Redmi note 12 pro modeli vardi elimde fakat bootloader kilidini açmadığım için satıp redmi note 11 pro 12/256 modeli aldim 120W cok hızlı şarj ediyor fakat bi okadar da hizli gidiyor ayrıca pubg de isinma cok oluyor isinincada kasıyor batarya değişmesi gerekirse hangi modeli önerirsiniz pubg...
  11. komando45

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

Valla sırf bu hata yüzünden telefon lu zararına satip başka model aldm
Üst Alt